teknik direktörlükle alakasi olmayan bu hamiyle ligde kalirsak büyük basari.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Haftaya Kayseri maçı kritik :-)Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
o direği terketmemek amatörlük falan değil bildiğin mallık. sağolsun, aksihar'ın bize karşı korner-gol oranını da merak ediyorum doğrusu.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Aslında zemin tam bizlik zaten pas yapamıyoruz bu zeminde de yenemzsek hiç yenemeyiz...İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zeminde pas yapı hucüm yapmak da zor...zor döner gibi.
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
yapacağınız işinde, oynayacağınız futbolunda allah sizi bildiği gibi yapsın yeter be utanmazlar yeter insanda biraz utanma biraz haysiyet olur. Aldığınız paralar ayda kaç insanı doyurur farkında mısınız? haram olsun parasını haketmeyene satılmış ruhlularİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum