hami sen bu küfürü bize ettirdinya helal olsun o küfürler sana hediye olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisarda hiç bi şey yok yemin ediyorum adamlar 2. Yari kaleye gelemedi bizim beceriksiz ordusu sağolsun penalti yaptırdı.
Adamlar oynamadan kazandı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Marko Marini beğenmeyen de bir tek benmiyim.Bal yapmayan arı.İki çalım atıyor taraftar hemen gaza geliyor.İkili mücadelelerde yok.Her topu eziyor.Ancak hamle oyuncusu olur Marin.
Fatih Atiki oynatan Hamiye de selam olsun,haketti.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Douğlao çok pozisyon kesti.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi Akhisarin Douglao ya bak bi de bizim Douglas a. Valla yazik2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
2 ay şu takımın başına teknik direktör koymayıp son çare Hami'ye Abdurrahman Çelebi muamelesi yapan yönetim şu tablonun ortağıdır kimse kusura bakmasın. Söylemde vizyonuyla fark yaratan başkan ve yönetimi, eylemde karşısında tercih edildiği Hekimoğlu ve avanesinin söylemlerinden dahi daha geride bir yönetim sergilemiştir şu güne kadar. Takımın hali içler acısı. Allah sonumuzu hayır etsin. Bu takım kümede nasıl kalacak ?İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum