Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakem berbattı,bizim maçta iyi olan görmedim zaten,öyle penaltı olmaz ama Cavanda ve Mbia sağolsun ortalarından geçirdiler sercanı, Paty midir nedir onunda 2.sarıdan atılması lazımdı ki o dakikada maç 2-2 idi,Ekiciyi arkadan çekti sarısı vardı.Bursanın iptal olan golünde açıkoğlu açık ofsaytı nasıl göremedi ilk etapta yardımcı hakem hayret,3. goldede ofsayt varmış gibi geldi bana ama net emin değilim,Cavandada bir pozisyonda sarısı varken rakibini arkadan bayağı bi çekti atılmalıydı ama eyyamcı atmadı maç 4-2 idi.
    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her sene 10. haftadan sonra "bu sene bitse de kurtulsak" diyoruz abi Bizi bu duruma düşürenler utansın.
      Aynen öyle kardeşim,malesef.
      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Çok acımasız olduk kendi değerlerimize karşı. Demiyoruz ki Bursa seyircisi bir taraftan, Bursaspor oyuncuları bir taraftan, Hakemin yanlı tutumu bir taraftan ablukaya aldılar ve maçı çevirdiler. Sadi hocayı takımı seyretmekle suçlayan taraftarlarımız sahadaki trilyonluk ayakların Bursalı oyuncuları nasıl seyrettiklerini es geçiyorlar. Ama maksat belli, Sadi hoca zavallı görünen arkası olmayan Tranzon çocuğu. En kolay olan ona sallamak hatta hakaret etmek. Cavandanın yediği çalımlar, Erkan ile Ekicinin hatalı pasları, Aykutun kafa kolları, Embianın acemi hareketlerinin tek sorumlusu Sadi hoca.... Sadi hocam çekil kenara senden çok daha iyi bilen bir sürü insan var yorma kendini...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç öncesi röportajında Sadi’nin gülerek, 6 kez şampiyon olmuş Trabzonspor ile 1 kez şampiyon olmuş Bursaspor’un maçı, plaka gibi oldu demesi beni çıldırttı.
          Dünyadan, mücadelemizden haberi var mı? Mustafa Reşit Akçay da böyle soğutmuştu kendini. Avrupa kupası maçına çıkıyoruz ama basın toplantısında rakibin en önemli futbolcusundan çekindiğini söylerken transfer olduğunu öğreniyordu. Sonra neden yerliye, evladınıza karşısınız? İşi ehline verin demiş peygamberimiz
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Necid ile Sercan eminim ki daha ilk dakikalardan Mbia'ya penaltı yaptıracaklarını biliyorlardı. İşin kötü tarafı Mbia nasıl bu kadar amatörce davranıp bu oyuna gelebiliyor. Cavanda sanki sene başındaki Cavanda değilde 5-6 kilo almışcasına hamlelerde ağır kalıp mücadele etmiyor.

Herşeye rağmen ikinci yarıda 2-2 iken tekrardan toparlamaya başladık oyunun hakimiydik oyunu lehimize tam çevirebilirdik derken Teknik Direktör basiretsizliği kendini göstermeye başladı. Cardozo'yu oyundan alıp böyle tempolu bir maçı hayatı boyunca kaldıramayacak Soner'i oyuna aldı. Dün ki maçta oyuna en son girecek isim Soner'dir. Nitekim de Soner oyuna girdikten sonra tamamiyle oyunun hakimiyetini yeniden Bursa'ya verip hareketlenip gol atmalarını sağladık. Cardozo sakat değilse kesinlikle son ana kadar kalmalıydı..

Yorum

• Neden acımasız oluyormuşuz kendi değerlerimize,bu adamlar yıllardır Trabzonspor sayesinde sefa sürüyorlar,ne vermişler karşılığında hangi başarı,kendilerinimi geliştirmişler,biz hakedene gereken değeri veririz ama sırf Trabzonlu diye her önümüze gelenede eyvallah diyemeyiz,her seferinde şu lafları söyletiyorsunuz,öyle bir yazmış ki arkadaş sanırsın sütten çıkmış ak Sadi Tekelioğlu.
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Dün akşam ki rezalet üzerine sadece Sadi Tekelioğluna karşı tavır olduğunu zanneden arkadaşlarımıza naçizane futbolcular bölümünü tek tek okumalarını tavsiye ediyorum.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeş,

Takımın başında hoca yoksa bu sonuç normaldir...

Hatırlarsanız Bursa'da Jaja'nın oynadığı dönemde maçın 14. dakikasında gene 0-2 öne geçmiştik.

Peki ne olmuştu 0-2 öne geçtikten sonra?

Sadi biraz dersine çalışsaydı bu maçı çok farklı bitirebilirdik

Ama görünen o ki, Sadi Tekelioğlu o maçı hatırlamıyor bile...
                  Sadi görünen o ki o seneyi komple hatırlamıyor. Şenol Hocaya mı garezi var nedir bilinmez, 7. şampiyonluğu rahatça es geçebiliyor.

Yorum

Olmaz takımdaki bütün oyuncular 2,5 milyonluk eşek olmalı.
                    Allah askina ismail kardesim takimin forveti kim cardozo pres yaparmi yapmaz en iyi yaptigi sey son vurus oda gelirse.... takimin kanatlari marin ve erkan.zengin pres yaparmi yapmaz en iyi yaptiklari top kontrolu birazda surmek orta acmak varmi yok asist yok yada ben gormedim...forvet arkasi ekici pres yaparmi yalandan 1 2 defa en iyi yaptigi sey sut atmak asist ozelligi varmi bu sezon goremedik akan oyunda olmuyor asisti duran topartik iyiyer alan kafaci adamlarda olmayinca tamamen etkisiz eleman....simdi on tarafin boyleyken aytacla okay ne yapsin arkadaslar demis bize ortasaha lazim diye makine olsa dislileri kirilir be....mbia bile yeter dedi artik...beklerin sucu ne surekli kanat oyuncularini karsilamamiz gerekiyor simdi bizim ortasaha 2lisi ni bekleri hatta savunmayi komple degistirsen ne olur.... ilk 10 dk bize barca gibi grldi takim top bizim ayagimizdaydi cunku elbet rakibe gececek bu top iste rakibe top gecince boyle oluyor...bizim ligdeki hocalarda bize karsi cozduler isi orta saha kalabalik tut biraz sert oyna takim komple dussun....

Yorum

• lan babam bile aradı 7 dakıkada ne oluyor böyle diye....

ona da dedim maç böyle bitmez...

bizimkiler bile şaşırdı kaldı 2-0 olunca....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bizim iyi bir stpoere iyi bir forvete ve orta sahada savasan bir adama ihtiyacımız var..

orta sahamız iyi ama hepsi paşa....adamların 3 metrekarelik alanda to*p oynuyorlar....bu kadarını bende oynarım 40 yaşımda hatta yattara bile oynar beyler...

şimdi seri maglubiyetler alırız....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bu sene bir maça gideyim dedim. Yine bize çile. Hey gidi..
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Yanlız ilk 15 dakika müthiş top oynadık buralar yıkılıyordu süper süper diye Hakem müdahale edi takım demoralize oldu Sadi'nin değişiklikleri oyuna etki etdi sora gine başladık kötülemelere...

Bu takım sezonun başından beri iyi top oynayınca hakem eli ile durduruluyor topçuların psikolojisine düşünmek lazım adam ginemi aynısı oluyor diye çöküyor bunu anlamamak zor değil... Erkan Mehmet ve Marin uyumu çok iyi geldi gözüme bunu daha da fazla çalışmaları lazım...

Bende çok kızdım etdim ama bu böyle, o ofsayt golünde bizimkiler can hıraç bir şekilde itiraza koşmasa o golü o hakem verecekdi !

Sadi'de üstüne tüy dikti...!
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• 2-0 öne geçtikten sonra 4-2 mağlup olmak bir çok şeyin göstergesi aslında.

-Takım güçlü değil fiziksel anlamda.40. dakikadan sonra Bursasporlu oyuncular adeta dövdü bizimkileri.Ayakta kalabilen olmadı ikili mücadelelerde,zaten pek ikili mücadele de olmadı rakip topçular koştu gitti bizimkilerin yanından.

-Takımda ciddi bir defans yapma problemi var. Takım yerleşemiyor,kimin rolü ne,belli değil.

-Yediğimiz 4 golün 3ü duran toptan çıktı,diğeri de Sercan'ın sağ kanadımızdan yaptığı ataktaydı penaltı yaptırdı. Stoper ve beklerimiz duran topta adam paylaşımı konusunda bile sıkıntılı,yan top çalışılmıyor galiba.Esas mevkii önlibero olan M'Bia'nın stoperde olmayacağı aşikar.En formda stoperimiz Aykut'un bile Serdar'ı nasıl kaçırdığını izledik..

-Hücumda çok eleştirilse de bence ileriye tek top taşıyan oyuncu olan Marin'in çıkması sonucu az çok yaptığımız kontralardan da mahrum kaldık.Hatta iki üç pozisyonda son pası doğru atsalar maçı 3-0a getirip net olarak koparırdık.Mehmet bir türlü ısınamadı bu sene futbola,çok top eziyor.Kanatlarımızın hali içler acısı..

-Aslında deplasmanda çift önlibero ve Mehmet'in olduğu orta saha kurgusu en mantıklısı ancak önliberolarımız Aytaç ve Okay'ın oyunda hiç görünmemeleri,kanat oyuncularının maçı en güzel yerde izlemesi,yükün çoğunu defansa yıktı,her atak tehlikeli oldu.Defansın da birbirine yabancı olması ve yetersiz olması böyle bir sonucu çıkardı.

-Onur da bir yere kadar dayanabildi.

-Hakeme diyecek laf yok gerçekten,düdük ağzında yoruma açık her pozisyonu aleyhimize yorumladı tabi.Penaltı pozisyonunda M'bia'nın teması var ancak penaltı alacak kadar sert bir hareket değil.Zaten penaltı çalındığı an Sercan ayağa fırladı ve sevinmeye başladı.

-Antrenman yaptırmayı bilen,taktik çalıştıran bir hoca acilen şart.Sadi hocanın kalibresi yetmiyor.

Sonuç olarak takım ne güç çalışıyor,ne taktik çalışıyor,ne futbolcular birbirini tanıyorlar.Sabah ve akşam belli saatlerde toplanıp iki üç saat top peşinde koşuyor beyefendiler sanki.Hedefsizlik takımı bu hale getirdi,isim isim bakıldığında kaliteli ayaklara sahibiz ama bir bütünlük,amaç olmayınca bu hale geliyor hepsi..

Yorum

Dün @Muhammet YILMAZ'la maçı beraber izledik. Maç başı ikimizde şok olduk. Takım iyi pas yapıyor ve 2 tane gol bulunca Allah Allah ne oluyor dedik. Muhammet "tamam maç bizim artık dedi" ben ise; "Biz hayatta böyle kolay kazanamayız daha çok şeyler olur" dedim ve dememe kalmadı bizimkiler saçmalamaya başladı. Rakip bekler akın akın bindirme yaparken Erkan, Ekici ve Marin (diğer 2'sinden daha çok geriye geliyor) geriye hiç yardım etmiyorlar bu nedenle orta saha ve defans berbat gözüküyordu. Bunu ben televizyon başında rahatlıkla görürken, kulübedeki şahıs göremiyordu. En uçta da kibar kibar oynayan ve gol vuruşundan başka hiç bir artısı olmayan bir Cardozo olunca rakip TV8 halı saha turnuvası kıvamında her atakta tehlike yaratmaya başladı. 2-1 olunca bu maç gitti dedim Muhammet yine inanmadı 2-2 olunca o da yavaştan huylanmaya başladı. İlk yarı bittiğinde konuşurken maçı 4-2 Bursa alacak ve kazma oğlu kazma Sivok bile bize gol atacak dedim. Çünkü her duran top tehlike oluyor, bizim futbolcular adam tutmayı bile İSTEYEREK YAPMIYORLAR, yalandan adamın yakınında duruyorlar. Serdar Aziz, Sivok, Sercan gibi futbolcu olmaları bile mucize olan yetenek fakirlerini bizim karaktersizler yıldız yaptı, haftaya bunların hepsi nal toplar. Bize karşı oynayan her rakip Barça, her oyuncu yıldız oluyor. Çünkü karşıda Trabzonspor yok. Karaktersizler ordusu, çıtkırıldım, pısırık bir takım demeye utandığım bir oluşum var. Yazık bize bu karaktersizlere güvenip maça gidiyoruz, bir şeyler bekliyoruz. Kenarda duran şahıs oyundan o kadar memnun ki son oyuncu değişikliğini bile YAPAMIYOR. Hırstan sağa sola saldıran, takım arkadaşlarına kızan ADAMLAR istiyorum takımda.
                                Sana inanmadık çok büyük ayıp ettik Skordan tut kimin gol atacağına kadar bildi adam
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X