Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unutulmaz bir açılış oldu Bursa adına.
    Bizse o formanın ağırlığını kaldıramayanların vurdumduymazlıkları yüzünden haftamızı zehrettik.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana inanmadık çok büyük ayıp ettik Skordan tut kimin gol atacağına kadar bildi adam
      ismail abiyle mac izlenmez o zaman belli oldu en sevmedigim sey surekli ne olacagina dair fikir yurutmeyi seven insanlarla mac izlemek, izle gec iste bunlarla film de izlenmez.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ismail abiyle mac izlenmez o zaman belli oldu en sevmedigim sey surekli ne olacagina dair fikir yurutmeyi seven insanlarla mac izlemek, izle gec iste bunlarla film de izlenmez.
        'Bu adam ölse film biter'

Yorum

• Hoca ile ilgili ayrıntıya takılmayacağım zaten oradan konu komple traş

Lakin hocadan evvel daha mühim bir konu var ki oda
          MEHMET-ERKAN-MARİN-CARDOZO hiç geri gelmemesi.
          Hadi Cardozo geçtim bu diğer üçlüye ne oluyor?
          Orta sahayı bıraktılar Aytaç ve Okay elline adamlar rahatça geçtiler.
          Bu maçın gitmesinde ki kabahat önce bu üçlüye ait.Marin oynasa iyi dedim ama keşke Özer oynasa idi. Geriye yardım etmesini bilirdi.
          Erkan bu takımdan ayrıldığı gün kurban keseceğim.O denli nefretim oldu bu adam artık. Sözde kanat oyuncusu ama kanat özelliklerinin hiçbiri yok adamda.
          Top Erkan geldi mi o top öldü gözü ile bakıyorum.Gereksiz çalımlar fuzuli ayakta top tutmalar.

Bu adamlardan sebep bu maçı kaybettik. Hoca kabahatli mi evet ama eldeki malzemeleri de bu idi.
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• çok fazla değişmesi gereken şey var
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

maç izlerken çok konuşurum, pas vereceği yeri bile gösteririm Ama çok güzel film izlerim.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Takımın Başında Hoca Yok Millet oyuncuları tartışıyor
                Ya 15 sene Önce Takımı Az daha küme düşrüecekken istifa edip giden
                Takıma zarre kadar katkısı olmayan Sadi ile sonuç gayet normal
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maç izlerken çok konuşurum, pas vereceği yeri bile gösteririm Ama çok güzel film izlerim.
                  ben de cok konusurum da yenilirken takimi daha da yeren surekli yenilecegiz diyen kisiye katlanamiyorum. acayip gergin oluyorum.normalde cok sakinim hicbirseye sinirlenmem ama konu futbol ve trabzonspor olunca icimden canavar cikiyorum, hastalik resmen. irkci emre'ye hak veriyorum bazen

Yorum

• Tamam bu kadro şampiyonluk için yeterli değil ama 24 puan toplayacak kadro da değil

Şu anda en kötü 5. olmalıydık.

Sadi ile bu iş zor gider.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne yapmıs mbi stoper de?

adam en az 4-5 net posizyon kesti.

Macı nerenle izliyorsun?

sercan ı tutamayan mbia degil cavanda.
                      sercanı tutamayanın mbia olduğunu yazmadım iki farklı tespit onlar. Ben maçı tribünden izledim ve mbia stoper pozisyonundaki haliyle bonservisi 100bin dolar etmez. Nokta.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lan babam bile aradı 7 dakıkada ne oluyor böyle diye....

ona da dedim maç böyle bitmez...

bizimkiler bile şaşırdı kaldı 2-0 olunca....
                        Büyüsünü bozmuş takımın abi Aramasa 5 olurdu heralde.

Benim babam da eve girdiğinde takım gol yerdi. Hatta bir keresinde Taksim'de Liverpool maçını izliyoruz. Tam ilk yarı bitecek. Kapıya doğru baktım. Babamı gördüm, kafamı sallayarak hoşgeldin dedim. Yüzüm gülüyordu o sırada. Sonra ekrana döndüm ki golü yedik O sırada suratım düştü tabii. Babaya da niye ilk yarının bitmesini bekleyemedin denmez

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Rezalet'ten başka bir tanımı yok dünkü maçın.
                          Başımızda hoca olmadığı aşikar ama bir takımda adı Trabzonspor ise 2-0 öne geçtiği maçı kaybetmeyecek.
                          Maalesef takıma yakışmayan yığınla oyuncu bordo-mavi giyiyor.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

ben de cok konusurum da yenilirken takimi daha da yeren surekli yenilecegiz diyen kisiye katlanamiyorum. acayip gergin oluyorum.normalde cok sakinim hicbirseye sinirlenmem ama konu futbol ve trabzonspor olunca icimden canavar cikiyorum, hastalik resmen. irkci emre'ye hak veriyorum bazen
                            İyi de maç göz göre göre gidiyor, adamların bekleri düz koşu yapıyor sanki, rahatsız eden kimse yok. Ben nasıl televizyondan izliyorsam kenardaki adam da aynen öyle izliyor. Sürekli yenileceğiz demiyorum yani
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Maçın özetini tekrar izledim. Futbolseverler için çok güzel bir maç olmuş. İki takımında orta sahasının olmadığı, rahatça karşı kaleye gidebildiği bir maç.

İlk golde Marin'in orta sahadan ceza sahasına kadar pozisyonu hazırlayışı bile yedek bırakılmaması için bir neden. Çok olumsuz yorumlar okumuştum onun hakkında ama katılmıyorum.

Cardozo'nun çıkmasına anlam veremedim. Maç 2-2 ve Cardozo gibi rakip defansın korkulu rüyası olan birini sen yedek kulübesine alıyorsun

Öte yandan kaç milyon harcamamıza rağmen şu sol beke adam gibi birini bulamamak sinir ediyor. Resmen para saçtık sol tarafa ama ilacımızı hala bulamadık. Maç boyunca sol taraf otobandı. Golü güzeldi hala inanamıyorum nasıl attı o golü ama sonrasında hiç yoktu.

Hakeme de değinecek olursak üst üste Bursasporluların penaltı beklemesi üzerine bir sonraki pozisyona kesin penaltı vermeliyim diye düşünmüş olacak ki Sercan daha yere düşmeden hakemin eli penaltı noktasını gösteriyordu. 2-2'yken ofsayttan attıkları gole Bursasporlular sevinirken, bizim futbolcuların da aynı anda hakeme koşması çok ilginç bir görüntü oluşturdu. Sanki iki takımda gole seviniyordu . Neyse ki tepki işe yaradı ve gol iptal edildi. Yardımcının etrafını sardıkları anı tekrar izleyin. Soner ne yapıyor bir bakın. Diğer futbolcuların hakeme tepkisiyle karşılaştırınca ne kadar yapmacık, sırf tepki vermek için verdiği ne kadar da belli.

Sadi ile olmayacağı çok belliydi. Yarım sezon kalmış idare etsin demekle olmaz. Derhal gönderilmeli ve yeni sezonun yapılanmasına başlanmalı
                              En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 14:48.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçın özetini tekrar izledim. Futbolseverler için çok güzel bir maç olmuş. İki takımında orta sahasının olmadığı, rahatça karşı kaleye gidebildiği bir maç.

İlk golde Marin'in orta sahadan ceza sahasına kadar pozisyonu hazırlayışı bile yedek bırakılmaması için bir neden. Çok olumsuz yorumlar okumuştum onun hakkında ama katılmıyorum.

Cardozo'nun çıkmasına anlam veremedim. Maç 2-2 ve Cardozo gibi rakip defansın korkulu rüyası olan birini sen yedek kulübesine alıyorsun

Öte yandan kaç milyon harcamamıza rağmen şu sol beke adam gibi birini bulamamak sinir ediyor. Resmen para saçtık sol tarafa ama ilacımızı hala bulamadık. Maç boyunca sol taraf otobandı. Golü güzeldi hala inanamıyorum nasıl attı o golü ama sonrasında hiç yoktu.

Hakeme de değinecek olursak üst üste Bursasporluların penaltı beklemesi üzerine bir sonraki pozisyona kesin penaltı vermeliyim diye düşünmüş olacak ki Sercan daha yere düşmeden hakemin eli penaltı noktasını gösteriyordu. 2-2'yken ofsayttan attıkları gole Bursasporlular sevinirken, bizim futbolcuların da aynı anda hakeme koşması çok ilginç bir görüntü oluşturdu. Sanki iki takımda gole seviniyordu . Neyse ki tepki işe yaradı ve gol iptal edildi. Yardımcının etrafını sardıkları anı tekrar izleyin. Soner ne yapıyor bir bakın. Diğer futbolcuların hakeme tepkisiyle karşılaştırınca ne kadar yapmacık, sırf tepki vermek için verdiği ne kadar da belli.

Sadi ile olmayacağı çok belliydi. Yarım sezon kalmış idare etsin demekle olmaz. Derhal gönderilmeli ve yeni sezonun yapılanmasına başlanmalı
                                Bizim sol bek zayıf iken, onların da sağ bek çok kötüydü. Bütün etkili ataklarımız oradan geldi, hatta goller de. Ortasaha konusunda yorumlarına katılıyorum basketbol tabiri ile koş-koş tarzında bir maç oldu. Cardozo değişikliğinde aslında senin kadar katı değilim, eğer ki saha içinde taktiksel değişikliğe gideceksen ben yerinde buluyorum değişikliği. Ama sen hem aynı anlayışta devam edip hem de Cardozo'yu çıkarıyorsan, yaptığın değişiliğin pek bir anlamı kalmıyor açıkçası. Cardozo kaleye uzak duruyorsa verimi cezasahası civarındakine oranla oldukça düşüyor. Bence o yüzden alınır, yerine kontraya daha yatkın, defansın arkasına sarkabilecek bir oyuncu alınır. Ama biz dün bunu da yapmadık. Ayrıca eğer bu değişikliği yapıyorsan 2-2'de değil de skor avantajı sende iken yapacaksın. Momentum Bursaspor'a geçtikten sonra yaptı hoca bu değişikliği.

Sol bek konusunda da seninle paralel düşünüyorum. İshak, Alper, Musa hepsini topla elle tutulur bir sol bek oyuncusu etmiyor. Bahsettiğin Bursa'nın iptal olan golünde benim dikkatimi de gole abartılı bir şekilde itiraz edilmese golün geçerli sayılacağıydı. Haklı olmasına rağmen itirazdan kart gördü Aykut, her zamanki gibi abarttı tabi itiraz olayını

Sadi hoca ile olmayacağı zaten aşikardı, geldiğinden beri yoğun bir şekilde kupa maçlarına çıkması gereksiz yere bir kredi yarattı kendisine .
                                En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 15:08.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X