İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Maç 2-1 olduğunda hatta olmadan önce bile bursa buram buram hücum yaparken maçı alsa kimse şaşırmazdı. Yönetemeyip maç sonu hoca kötüydü demek dandik hocaların sığınacağı bişeydir ancak.oyuna hiçbir müdahalesi olmayan üstüne üstlük kazma denizi oyuna alıp ondan dirençli bursa karşısında gol beklemek bile öküzlüğün akıl tutulmasının sebebidir.
Yorum
-
başkan bizlerin sabırsız olduğunu oynanan oyuna ve galibiyetlere odaklı olduğumuzu biliyor.bizden zaman istiyor hadi kabul ama takımda kadro şişkinliği var ndoye-fatihatik-serdar gitti geriye yine bir sürü topçu kalıyor maaşlarından kesip kontrat uzatıyoruz yine elimizde kalıyorlar bu şekilde kadro nasıl boşalacak. takım içler acısı takıma acil oyuncu değil oyuncular lazım hadi bu sezonu atlattık. seneye takıma şampiyonluk için en az 6-7 oyuncu gerek ihoya sövdük çok transfer yaptı takımı borç batağına sürükledi o da doğru ama bunu ustada yapmak zorunda kalacak. 1 sene içinde tüm borçlardan kurtulup bu kadar transfer yapıp borçsuz birşekilde devam edebileckmiyiz merak ediyorum.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Denizi soneri neden oyuna aldı diyoruz.Ben deniz soner atik gibi oyuncuların oynatılması talimatının yönetimden geldigini düşünüyorum çünkü bu oyuncuları elden çıkarmak lazım.Oynamayan oyuncuyu nasıl satacaksın ki?Ben yönetimin kesinlikle ileriyi düşünerek hamleler yaptıgını düşünüyorum ve bu konuda güvenim tam.
Yorum
-
Aynen öyle, bu kafayla Usta olmuş, başkası olmuş gram önemi yok. Bir de utanmadan parası yoksa niye başkan oldu diyorlar, yahu adam transferi geçtim kulübün şeyini kurtarmak için para harcıyor. Yapılan sözleşmelerden dolayı bir tane futbolcu terk etmiyor kulübü. Fesih edilen topçuların dahi alacağı var. Ben hala Ustanın bu kadar dipte olduğumuzu bildiğini sanmıyorum ki daha neler var kim bilir,İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazik yemin ediyorum yazik
böyle insanlarlan bir safda durulmaz
yemin ediyorum
ilk temizlenmesi gereken yer kadro degil
satilik tribünler
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
Abi kirala yada cüzi rakamlar verip transfer yapmak çok zor değil.Stoperlerimizin alternatifi olmadan sezonu nasıl tamamlayacaz Laf olsun diye eleştirenler bunun cevabını veremiyor.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Fatih gerçekçi değil duygusal yorumlar bunlar. Futbolcularla kulübün durumu ortadayken bir de takviye beklemen hiç gerçekçi değil.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamgüzrl yazmışsın renktaş. Ancak bu sene gitti diye herşeyi salmanın manası yok. Seneye şamp. Olmak veya şamp. Oynamak istiyorsan şimdiden hazırlklara başlacan. Antrönör alacan en azından şimdiden. Kalacsk gidrcrklerr karar verecrk. Boşuna soner. Deniz. Musa izlemeyeceğiz mesela. Vizyon durup beklemek drğil. Biran öncr hamle ve planlama yapmaktır. Luceyu alamadıysan anında ersunu çapıracan. Zaman kaybına gerek yok. İshak. Musa. Deniz. Soner gibi looser oyuncuları gönderecen. İkinci yarı kimse birşey beklemiyor ama soneri. Sadiyi. Musayı. Denizi oynarken görmrk insana dokunuyor.
Dediklerinin hepsi yapılması gereken şeyler güzel de yapılması kolay şeyler değil işte .
Ne zamandan beri bu adamları satmak istiyoruz , alan yok , gitmiyorlar .
Hoca alalım diyoruz , alalım güzel ama en iyisini alalım , acele iş yapmayalım diye bu iş uzuyor .
Benim demek istediğim şey şu , bu takımın başına devre arası gelen hocadan bu taraftar bu maç galibiyet bekliyor ve beklediği galibiyet gelmezse hocanın kredisi azalacak . Biz bu durumu düzeltmeliyiz önce . Şu anki kafa yapısını görünce iyi ki de yeni hoca gelmemiş dedirtenler var insana .
Yorum
-
Tebrikler Mehmet kardeşim......Bursalı futbolcuların sevincine bakın....Bizim sorunumuz burada....Bu nedenle hoca konusunda [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION] haklı.....Bu takımdaki bütünlüğü iyi bir hoca sağlayacaktır....Saç ayaklarından iyi bir yönetim kısmı tamam......İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün sahada ne vardı biliyor musunuz?
Bir tarafta yürekten oynayan, arması için canını dişine takan Bursaspor, diğer tarafta para için oynayan Trabzonspor!
İnanç ve istek her zaman parayı ve gücü yenmiştir!
Bakın bugün Bjk, Gs, Fb'de futbolcuların büyük çoğunluğu arma için yürekten oynuyorlar.
Selçuk, Caner, Gökhan, Volkan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez vb.
Adamlar paramı alırım, profesyonelim demiyor! Oynuyorlar!
Trabzonspor'da canını dişine takan, arması için oynayan futbolcular görmek istiyorum!
Velhasıl Trabzonsporlu gibi hisseden futbolcu istiyorum!
Bunu istemeyene kapıyı göstersinler.
Yorum
-
Lamela eşittir ekici tam bir ekici hareketi yapmış.Bİzde de erkan sakat gibi yürüyorİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Lafımdan anladığın bumu?İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra sezon sonu fesih bedeli verip gönderelim mi ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Sistem değişikliğine gidip kale önünde faul yapmayın duran top kazandırmayın demesi dahi yeterliydi kontra atak futbolunu bekleyip gidip vurmayı bu kadar zor duruma düşünce bile düşünemiyorsa dicek söz yok.geriye düştükten sonra gardın düşmüş hücum yapmaya çalışıyoruz. Beş para etmez hoca ve futbolculardan kurulu bi takımızİlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne kadar Sadi Hocanın kararlarını beğenmesemde gereksiz yukleniyoruz.
Çıkardığı kadro çıkarılabilecek en iyi kadroydu.
Sadi Hoca'dan önce futbolcular şapkayı önüne koysunlar.Ben hangi takımda oynuyorum diye bir düşünsünler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
......
Yorum