Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Musa Nizam'dan 20 kat kötü Alper Uludağ'ı neden almışız acaba. Musa zaten kötüydü vasattı ondan daha kötüsüne 1 m€ verdirenlerin allah belasını versin. Okay kendini hiçbir zaman geliştiremeeycek çünkü özgüven 0 hırs 0. Böyle yüreksiz oyuncudan cacık olmaz. Erkan denen adamın defolup gitmesi lazım. Adamın yaptığı tek şey sağa çekmek. Dünyada Erkan Zenginden daha kolay savunabilecek bir kanat oyuncusu yok. Herkes savunur çünkü yapacağı şey belli SAĞA ÇEKECEK. Bir tane şutu yok bir tane. Cavanda vr Ekici'nin bir yerlerini öyle kaldırmışlar ki. Maçın esas içine eden 2 oyuncu Cavanda ve Ekici. Birde 2-2 iken sanırım Erkan denen o küfür etmemek için kendimi zor tutuğum topçu bozuntusunun topu sağ tarafa çapraz pas atmağı %100 gol pozisyonunu harcadığı pozisyon var Erkan ın ne çapsız bir oyuncu olduğunu ıspat eder nitelikte bir pozisyon. Deniz zaten neden oynuyor Ağaçtan çöp adam koyalım daha faydalı olur.

Yorum

• Klüp batmiş sahtekar iho market mi yönettin seN
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• şu takıma bir hoca bulunmazmı arkadaş ya.

Yorum

• mehmeti direk şutlasınlar takımı sabote etmekten başka bir işe yaramıyor bu geçen sezon duran toplarda birşeyler yapıyordu bu sezon onuda yapamıyor. 10 numara adam, sağ açık ve forvet acil gerek.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu bilgiler gerçek Trabzonspor'un önümüzdeki yılları çöptür.. İho sağolsun..

https://twitter.com/Trabzonsporuz
            O zaman niye ibra ettiler iho çapsızını,,,

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu bilgiler gerçek Trabzonspor'un önümüzdeki yılları çöptür.. İho sağolsun..

https://twitter.com/Trabzonsporuz
              Olur mu.....Hep Usta bunun nedenleri.....Hem durumu bilerek geldiler yaeaaa....

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadi hocayla yola devam edenlere selam olsun

Usta'yi bende destekledim ama 2 aydir ne yapti anlamadim
                Bu takımı bu hale getirenlerin de 7 ceddine selam olsun!
                2.5 sene İHO perişan etti kulübü! 2 ayda ne yapacaktı Usta ? Adamın elinde sihirli değnek mi var ? Dünya kadar borç ödedi kaldı ki yine ödenmesi gereken ücretler kapıda!
                Amacınız ne anlamıyorum ?
                Kapatalım kulübü! Sizin gibiler yüzünden takımdan bıktım!
                Hamiş

Yorum

• Mbia büyük topçu
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Trabzonspor'a yabancı hoca getirmek aptallıktır.. ( Lucescu hariç ) ..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Suç sadi hocada degil adamın kalitesi bu kadar ve kalitesine göre de çok güzel top oynattı.Erkan ve mehmet takımın frenligini yapmasa çok rahat alırdık maçı.Aldıkları topu geveleyip durdular

Yorum

• He he çıkarın kafanızı deliklerinden savunun ihonuzu, o iş bitti koçum çok meraklıkları ihonun yanına gitsin.

Yorum

• çok bilmiş trabzonspor taraftarı yine bildi ! bütün suç özer'de imiş gerçekten.haftalarca dualarınızla süslediğiniz marin-özer değişikliği gerçekleşti ve sahadan sildik bursaspor'u.ayrıca mehmet ekici harikalar yaratmaya devam ediyor.bravo
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 90 dakika boyunca sahada vasıfsızlıktan başka bişey yapmayan Ekiciyi sahada tutarak süper ligte teknik direktörlük yapamayacağını gösterdiğin için bir kez daha tebrikler.Sana coca cola liglerinde başarılar Sadi Hoca

Yorum

• Altına imzamı atıyorum.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Mbia utanmasa 5.golü kendisi bizim kaleye atacaktı. Mustafa'yı arattı sağolsun.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X