İlk olarak baki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İhonun aldığı çöpleri çıkarabiliyor musun istediğin gibi elden ? Takım enkaz görmüyor musunuz bunu ? İho döneminde her sene şampiyonluğa oynayan takım vardı şimdi bu hale geldik dimi ? Yazık yazık bu kafa yapısı olduktan sonra daha çooook şampiyonluk bekleriz.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı eleştirenler varmış mış
T.D yok transfer yok benim mi suçum kimin suçu Köksal Babanın mı ?
Yorum
-
Rakip yeni atmosferin gazıyla oynadı yalnız. Şöyle 2 maç daha zor oynar bu sezon.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Maç bitti öncelikle stada gelen kardeşlerime,ablalarıma,abilerime teşekkür ederim.
Sıcağı sıcağına bişeyler yazmak istiyorum.
Öğrenciyim yarın çok önemli bir sınavım var. Cebimdeki son 50 lirayı da maç için bilete verdim. Eğer benim Erkan,M'bia,Cavanda ve Sadi Tekelioğlu denilen hoca üzerinde en ufak bir hakkım varsa haram zıkkım olsun. Kimseye bu çileyi çektirmeye bu zulmü yaşatmaya hakları yok. İnsanlar buraya ne zorluklarla geliyor birçok güzel insanla tanıştım stadda. Ama gelin görün sahada futbolcu denen kenarda hoca denen bu insanların umrunda değil bu durum.
Yazıklar olsun.
Yorum
-
Hep aynı nakarat.Herkes buluyor ama biz bulamıyoruz.İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorcun ne kadar oldugunu kulube ceza gelebılcek oldugunu elde para olmadıgını devre arasında malıyetı dusuk topcu bulmanın zor oldugunu da biliyorlar. Peki sen adamların daha geleli bir ay olduğunu kulubu batmış vazıyette aldıklarını biliyomusun ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Erkan'ı ölümüne savunan birileri vardı zamanında. Hey gidi. Adamın futbolla alakası yok. Çalım yok, orta yok, gol yok. Yokoğlu yok.İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin olsun ben bir daha bu Erkan'ın olduğu maçı izlemicem.
Sent from my iPhone using Tapatalk- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
3 yil ihonu yedigi her arpa yumagini savunan adamdan nazirelerİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu gideli 1.5 ay oldu.Yönetime geliyorsan transferlerini yapacaksın.Ömrümüzün sonuna kadar Hacıosmanoğlu'na sallayalım ne güzel.
bu takim onun takimi
övünün"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'tan yapmadı.usta ya 500 milyon borç .beş para etmez kadro.küme düşmeye oynayan 1461 bıraktı.bravo hacı ya
Yeni yönetime gelir gelmez ödenecek 60M+ ödenek bırakıp sözleşmeyi fesih etmeye çalışan oyuncuları ikna etme durumları da cabası. aferum pöyüg paşgan
Usta'nın en büyük hatası hocayı bir an önce belirleyememesidir. NET! geri kalanlar CiHO severlerin kendilerini avutmalarıdır.En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 18:05.
Yorum
-
Yarın klüp kesinlikle bir açıklama yapmalı. Sabah 1461'e çalınan penaltı, bugün bize yapılanlar şike sürecinden sonra bordo-mavi renklere bir alerji oluştuğu gerçek. Hakemlerde bundan etkileniyor bence. Aykut Demir bugün hakemi öldürecekmiş gibi koşmasa o golü bile verecektiler. İho gibi hakem rehin almak yerine en azından bir açıklama yapılsın, isyan edilsin. Bir takıma bir sezonda bukadar bariz hata yapılmaz. İzlemekten de vazgeçemiyorz şu lanet ligi. Sıkıldık artık..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum