Biletler ne zaman satısa cıkar acaba?
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Kardeşim solbek Abdullahtan sonra gelmedi zaten Trabzona yine Yusufla musa ile falan idare edilir sıkıntı değil. Stopere de Mbia tek seçenek gibi. Asıl sorun forvet ne olacak.Bu maçı geçtim 2. yarıyı Cardozo-deniz-muhammet ile geçirmeye kalkarsak cardozonun yoklugunda felaket olur.Ne stoper ne solbek var.Nasıl çıkacağız maça merak ediyorum ki bu eksiklere forveti de ekleyebiliriz.
............................Onur...........................
Cavanda...........Aykut........Mbia.........Musa
.................Aytaç......Okay....................
Özer................Mehmet..............Marin
......................Deniz..........................
Sanırım böyle çıkarız.Musa ve Deniz'e mecbur katlanacağızbize heryer TrabzonSporYorum
-
bursa yeni stadında oynarsa çok zor bir maç olacak ilk resmi maçlarını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar zaten bizde dolu stadlarda deplasmanda hiç iyi oynayamıyoruz. Takımımıza başarılar umarım kazanırız ama zor olacakİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
kötü kadro
şu piramitten vazgeçin artık.kendi içinde patlar.amaç en iyi oyuncularını sahaya sürmek olmalı tabi ama taktiklerin el verdiği sınırda olmalı. işlemesi lazım oyunun.
Yorum
-
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.Yorum
-
Sorsan en güçlü bölgemiz ortasaha, en zayıf bölgemiz kanatlar. Düzgün orta açabilen 1 tane kanat oyuncumuz yok. (Marin varda oynatmıyor profesör) ama ne hikmetse ortadan bir atağımız yok. Topu alan kanada veriyor. Gel de maç kazan.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.Yorum
-
yeni stadda Gerçeke açılış maçı Ambians müthiş olacak bizde orada olacağız desibel rekoru kırılır maçta güzel olur forvetsiz inşallah biz alırızBordomavi.net - OrhangaziYorum
-
Bu maci kazanabilicegimizi pek sanmiyorum yeni stad taraftar cok olucak.ins kazaniriz ama.Bordo-MaviYorum
-
bursa kazanır gibi duruyor tek avantajımız hamza hoca ama diğer tarafta da sadi hoca sayesinde o avantajıda kaybediyoruz.Yorum
-
Transferleri yapsaydık bari hatta hatta Hocamız gelseydi de şu maça öyle çıksaydık.-JOSE ERNESTO SOSA-Yorum
-
sefa hazırsa o oynasın.kanat forvetsiz olmuyor.
.......................onur
..cavanda...m'bia...aykut....alper
..................okay..aytaç
.........sefa........ekici.......marin
...................muhammet
sefa sağ kanatta da oynayabilir alper'e yardımcı olmak için.Yorum
-
Yüksek ihtimal kaybederiz. Bu maçta Cardozo oynamayacaksa kesinlike Muhammet Beşir oynamalı Denizi görmek istemiyorum.FIRTINAYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum