Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız kaçırdığın nokta şu Fatih abi; kulübü hareket edemez hale getiren o. Lanet olsun ona.
    Hareket edemez noktada falan değiliz bu yalanları kimse yemiyor.Yönetime gelirken sponsporluk anlaşması yapacaksın sağlam nakitin olacak.2.5 aydır takımı alt yapı hocası çalıştırıyor bu ayıp büyük kulübün.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkanı eleştirenler varmış mış
      T.D yok transfer yok benim mi suçum kimin suçu Köksal Babanın mı ?
      İhonun aldığı çöpleri çıkarabiliyor musun istediğin gibi elden ? Takım enkaz görmüyor musunuz bunu ? İho döneminde her sene şampiyonluğa oynayan takım vardı şimdi bu hale geldik dimi ? Yazık yazık bu kafa yapısı olduktan sonra daha çooook şampiyonluk bekleriz.

Yorum

• Rakip yeni atmosferin gazıyla oynadı yalnız. Şöyle 2 maç daha zor oynar bu sezon.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Coşkulu bir taraftar topluluğunun takımını nasıl coşturduğunu bir kez daha gördük. Umarım bizim de yeni stadımızda böyle olur.
          Ha bir de 1 maçla hemen ustaya yüklenmek ayıptır. Bu eserin mimarı iho.
          BMN İZMİR

Yorum

• Maç bitti öncelikle stada gelen kardeşlerime,ablalarıma,abilerime teşekkür ederim.

Sıcağı sıcağına bişeyler yazmak istiyorum.

Öğrenciyim yarın çok önemli bir sınavım var. Cebimdeki son 50 lirayı da maç için bilete verdim. Eğer benim Erkan,M'bia,Cavanda ve Sadi Tekelioğlu denilen hoca üzerinde en ufak bir hakkım varsa haram zıkkım olsun. Kimseye bu çileyi çektirmeye bu zulmü yaşatmaya hakları yok. İnsanlar buraya ne zorluklarla geliyor birçok güzel insanla tanıştım stadda. Ama gelin görün sahada futbolcu denen kenarda hoca denen bu insanların umrunda değil bu durum.

Yazıklar olsun.

Yorum

• Bu bilgiler gerçek Trabzonspor'un önümüzdeki yılları çöptür.. İho sağolsun..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Borcun ne kadar oldugunu kulube ceza gelebılcek oldugunu elde para olmadıgını devre arasında malıyetı dusuk topcu bulmanın zor oldugunu da biliyorlar. Peki sen adamların daha geleli bir ay olduğunu kulubu batmış vazıyette aldıklarını biliyomusun ?
                Hep aynı nakarat.Herkes buluyor ama biz bulamıyoruz.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 2-0'dan 4-2 yenilerek bursaspor'a en güzel stad açılışını yaptırdık. Emeği geçenlere teşekkürler (!)
                  .

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yemin olsun ben bir daha bu Erkan'ın olduğu maçı izlemicem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Erkan'ı ölümüne savunan birileri vardı zamanında. Hey gidi. Adamın futbolla alakası yok. Çalım yok, orta yok, gol yok. Yokoğlu yok.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hacıosmanoğlu gideli 1.5 ay oldu.Yönetime geliyorsan transferlerini yapacaksın.Ömrümüzün sonuna kadar Hacıosmanoğlu'na sallayalım ne güzel.
                      3 yil ihonu yedigi her arpa yumagini savunan adamdan nazireler

bu takim onun takimi
                      övünün
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah'tan yapmadı.usta ya 500 milyon borç .beş para etmez kadro.küme düşmeye oynayan 1461 bıraktı.bravo hacı ya

Yeni yönetime gelir gelmez ödenecek 60M+ ödenek bırakıp sözleşmeyi fesih etmeye çalışan oyuncuları ikna etme durumları da cabası. aferum pöyüg paşgan

Usta'nın en büyük hatası hocayı bir an önce belirleyememesidir. NET! geri kalanlar CiHO severlerin kendilerini avutmalarıdır.
                        En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 18:05.

Yorum

• Bu futbolcularla bu Teknik direktörle buraya kadar.Bizim sadece formamız kaldı ne yazık ki.Hırsını tüketmiş adamlarla yapılacak çok şey yok maalesef.En acı yanı da 2-0 dan maçı 2-4 gibi farklı vermemiz.Futbolculara bakın yüzlerinde üzüntünün kırıntısı var mı.
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• 16 puana ihtiyacımız var düşmemek için bu takım 16 puan alabilir mi????

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yarın klüp kesinlikle bir açıklama yapmalı. Sabah 1461'e çalınan penaltı, bugün bize yapılanlar şike sürecinden sonra bordo-mavi renklere bir alerji oluştuğu gerçek. Hakemlerde bundan etkileniyor bence. Aykut Demir bugün hakemi öldürecekmiş gibi koşmasa o golü bile verecektiler. İho gibi hakem rehin almak yerine en azından bir açıklama yapılsın, isyan edilsin. Bir takıma bir sezonda bukadar bariz hata yapılmaz. İzlemekten de vazgeçemiyorz şu lanet ligi. Sıkıldık artık..

Yorum

• Serdar Aziz kalite olarak ligin en iyi yerli stoperi.Bize kalmaz başka yere gider.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X