Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben iho Yada celil i istemiyorum. ama sadi yide istemiyorum
    Sayın büyüğüm bende sizler gibi Sadiyi istemediğimi,hatta bu fikrin başkanın ayağına sıkmak olduğunu devam edeceklerini açıkladıkları zaman da yazdım.ama bugün burada bir kaç isimsiz hesap sürekli saçma sapan yazılar yazıyorlar,benim tepkim ya da yazdıklarım ona.şahsınıza ya da sadiyi istemeyenlere değil.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yalnız kaçırdığın nokta şu Fatih abi; kulübü hareket edemez hale getiren o. Lanet olsun ona.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hâlâ İHO'ya haa.
      İHO'mu yapmadı ara transferleri.Takımı 2 aysız hocasız bırakanda İHO dimi.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkan maalesef futbolu bilmiyor.ha bilmesinede gerek yok.gelirken iyi bir sportif direktör atarsın.o işleri halleder.en azından başkanı sadi ile olmaz bu işler falan der.
        o indirimleri kusura bakmayinda herkes yaptiramaz burada baskana ve hocaya laf soyluyorsunuz fakat buranin sonucunda olay hocada bitmektedir belirsizlik yok kendisi skoru koruyamamistir.hami hoca kendini kanitlasin antalyadaki basarisizligini baska bir takimda unuttursun tabikide burada takimin basina gelsin kendisini uzun zamandir goremiyoruz hoca olarak salon turnuvasinda hoca olmakla bitse herkez neredeyse hocalik yapar hoca konusu bu hafta belirlenmesse o zaman elestirirsiniz.hatta beraber elestiririz.
        Bordo-Mavi

Yorum

• Bazı futblcuların derdi istenmeyen kişi olup,sözleşme uzatmadan gitmekse derdini açık açık anlatsın,gerek yok böyle şeylere.
          • Memento mori

Yorum

• arkadaşlar biraz sakin olun

ne bekliyorsunuz iho bu takımı stıp gitti

medjani neden yollandı takımın yedeği yok ikinci bir 11 çıkmıyor takımdan

ne bekliyorsunuz musadan

hayatında hiç defans oynamamış mbiadan

bu kadar olur

maçı izlemedim ama ekici diyor herkes

şu ekiciye biri haddini bildirmeli bu takımda disiplin olmadığını gösterir

niye yapıyor bunu takımı tattaravalli gibi kullanıyor sıçrama tahtası

bu konulara usta yavaş yavaş el atmalı

2 transfer bu hafta bitirilmeli

muhammet ve güray şart

şu takıma yoksa ikinci yarıyı çıkaramayız

Yorum

• Bursaspor'un açılış maçı için Trabzonspor'a maç hasılatını bağışlayacağını açıklaması şart oldu.

Yorum

• Finansal krizden çıkacaksak tek yol sportif başarı...

Galibiyet 350 bin Euro

Sıralamaya göre yayın geliri

Avrupa gelirleri

Bunlara paralel sponsorluk anlaşmaları

Yarım sezonu yok saymak aptallıktır...

Yorum

• Sadi ile olmayacağını devam edilmemesini defalarca söyledik. Muharrem Usta'yı sadece bu konu için eleştiriyorum. Takımın bu durumunu adını anmak istemediğim kişinin yaptıklarına bağlıyorum. Umarım maçı izlemiştir ve gurur duymuştur eseriyle.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ne Hamisi abicim....Dalga mı geçiyorsunuz.....Sizin gibilere Sadi Hoca bile fazla.....Adam utanmadan başkana vuruyor....Sanki bu takımı o kurdu.....Temizlemek için mesela Muhammet Demir karşılığında futbolcu+para teklif ediyor......Oooooo o para verilir mi?.....Derdiniz ne sizin yaaaaa.....Bugün Giray Bulak efendide diyor Muhammet karşılığında Deniz verilir mi?....10 ver 15 ver Deniz'i verme diyor....Bu kafa olduğu müddetçe bizden bir şey olmaz.....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hacıosmanoğlu diyeceğinize Usta diyorsunuz. Usta mı bunun sorumlusu?
                      iyi de seçimde karşıtı olarak tercih edildiği hekimoğlu giray bulak vb. birini getirecekti takımın başına. vizyon söylemiyle iş başı yapan yönetim de sadi hocayla götürmeye çalışıyor süreci.

takımın onbirine transfer edilmiş santrfor, stoperini satmışsın ya da kadrodan men etmişsin, tek bir takviye yapmadan lige başlıyorsun. ben burada değil vizyon tam anlamıyla organizasyonsuzluk, plansızlık, hazırlıksız yakalanma görüyorum. bunları eleştirmeyecek miyiz?
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden?
                        Stoperin Douglas'a kulüp bul diyorsun sahaya stopersiz çıkıyorsun.Şu takıma transfer lâzım olduğunu bilmiyorlarmı.
                        Borcun ne kadar oldugunu kulube ceza gelebılcek oldugunu elde para olmadıgını devre arasında malıyetı dusuk topcu bulmanın zor oldugunu da biliyorlar. Peki sen adamların daha geleli bir ay olduğunu kulubu batmış vazıyette aldıklarını biliyomusun ?
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Skora göre yorum yapmak kolay. Birkaç kişi burada 2-0 aldatmasın dedik Bursa'nın koyduğu mücadelenin yarısını yansıtamadık. Her mücadelede yere yapıştık. Mert'i doğru dürüst zorlamadık. Onur'un kurtardıklarını ve kaçırdıklarını saymaya gerek yok. Ligi boşverelim kupaya odaklanalım lafları boş. Bu takım kupayı falan kazanamaz...
                          Bu takım Sadi Tekelioğlu ile devam etsin bırak kupayı ligden düşer.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Başkandan kimse ille de lucescuyu istemiyor. İstemedi. Getirmezse kimse niye getirmedin de demeyecek. Bu zamana kadar halledilmeliydi bu is. Türkiye kupası maçlarında biraz acaba mi dedim sadi hoca ile ilgili ama yok olmaz arkadas. Ben ve çoğu taraftar okay-soner değişikliği beklerken adam cardozoyu aldı ondan sonra 50 metreden çektiğimiz 2 sut hariç sutumuz yok

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            TRABZON SPOR

Yorum

• Bu takım mümkün değil Türkiye kupasını kazanamaz.. Avrupa için ilk 5'de olmamız lazım ama çok çok zor.. Avrupa'dan men yiyeceğimiz 100'de 100.. İşin kötü tarafı cezayı bir dahaki sezon çekeceğiz gibi görünüyor..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şurda Okay Aytaç'ın çorabı olamaz dediğimizde üzerimize gelenler nerde acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X