İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sayın büyüğüm bende sizler gibi Sadiyi istemediğimi,hatta bu fikrin başkanın ayağına sıkmak olduğunu devam edeceklerini açıkladıkları zaman da yazdım.ama bugün burada bir kaç isimsiz hesap sürekli saçma sapan yazılar yazıyorlar,benim tepkim ya da yazdıklarım ona.şahsınıza ya da sadiyi istemeyenlere değil.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
-
Yalnız kaçırdığın nokta şu Fatih abi; kulübü hareket edemez hale getiren o. Lanet olsun ona.
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ İHO'ya haa.
İHO'mu yapmadı ara transferleri.Takımı 2 aysız hocasız bırakanda İHO dimi.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
o indirimleri kusura bakmayinda herkes yaptiramaz burada baskana ve hocaya laf soyluyorsunuz fakat buranin sonucunda olay hocada bitmektedir belirsizlik yok kendisi skoru koruyamamistir.hami hoca kendini kanitlasin antalyadaki basarisizligini baska bir takimda unuttursun tabikide burada takimin basina gelsin kendisini uzun zamandir goremiyoruz hoca olarak salon turnuvasinda hoca olmakla bitse herkez neredeyse hocalik yapar hoca konusu bu hafta belirlenmesse o zaman elestirirsiniz.hatta beraber elestiririz.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan maalesef futbolu bilmiyor.ha bilmesinede gerek yok.gelirken iyi bir sportif direktör atarsın.o işleri halleder.en azından başkanı sadi ile olmaz bu işler falan der.Bordo-Mavi
Yorum
-
arkadaşlar biraz sakin olun
ne bekliyorsunuz iho bu takımı stıp gitti
medjani neden yollandı takımın yedeği yok ikinci bir 11 çıkmıyor takımdan
ne bekliyorsunuz musadan
hayatında hiç defans oynamamış mbiadan
bu kadar olur
maçı izlemedim ama ekici diyor herkes
şu ekiciye biri haddini bildirmeli bu takımda disiplin olmadığını gösterir
niye yapıyor bunu takımı tattaravalli gibi kullanıyor sıçrama tahtası
bu konulara usta yavaş yavaş el atmalı
2 transfer bu hafta bitirilmeli
muhammet ve güray şart
şu takıma yoksa ikinci yarıyı çıkaramayız
Yorum
-
Sadi ile olmayacağını devam edilmemesini defalarca söyledik. Muharrem Usta'yı sadece bu konu için eleştiriyorum. Takımın bu durumunu adını anmak istemediğim kişinin yaptıklarına bağlıyorum. Umarım maçı izlemiştir ve gurur duymuştur eseriyle.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Ne Hamisi abicim....Dalga mı geçiyorsunuz.....Sizin gibilere Sadi Hoca bile fazla.....Adam utanmadan başkana vuruyor....Sanki bu takımı o kurdu.....Temizlemek için mesela Muhammet Demir karşılığında futbolcu+para teklif ediyor......Oooooo o para verilir mi?.....Derdiniz ne sizin yaaaaa.....Bugün Giray Bulak efendide diyor Muhammet karşılığında Deniz verilir mi?....10 ver 15 ver Deniz'i verme diyor....Bu kafa olduğu müddetçe bizden bir şey olmaz.....
Yorum
-
iyi de seçimde karşıtı olarak tercih edildiği hekimoğlu giray bulak vb. birini getirecekti takımın başına. vizyon söylemiyle iş başı yapan yönetim de sadi hocayla götürmeye çalışıyor süreci.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu diyeceğinize Usta diyorsunuz. Usta mı bunun sorumlusu?
takımın onbirine transfer edilmiş santrfor, stoperini satmışsın ya da kadrodan men etmişsin, tek bir takviye yapmadan lige başlıyorsun. ben burada değil vizyon tam anlamıyla organizasyonsuzluk, plansızlık, hazırlıksız yakalanma görüyorum. bunları eleştirmeyecek miyiz?İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Borcun ne kadar oldugunu kulube ceza gelebılcek oldugunu elde para olmadıgını devre arasında malıyetı dusuk topcu bulmanın zor oldugunu da biliyorlar. Peki sen adamların daha geleli bir ay olduğunu kulubu batmış vazıyette aldıklarını biliyomusun ?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden?
Stoperin Douglas'a kulüp bul diyorsun sahaya stopersiz çıkıyorsun.Şu takıma transfer lâzım olduğunu bilmiyorlarmı.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
Bu takım Sadi Tekelioğlu ile devam etsin bırak kupayı ligden düşer.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSkora göre yorum yapmak kolay. Birkaç kişi burada 2-0 aldatmasın dedik Bursa'nın koyduğu mücadelenin yarısını yansıtamadık. Her mücadelede yere yapıştık. Mert'i doğru dürüst zorlamadık. Onur'un kurtardıklarını ve kaçırdıklarını saymaya gerek yok. Ligi boşverelim kupaya odaklanalım lafları boş. Bu takım kupayı falan kazanamaz...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Başkandan kimse ille de lucescuyu istemiyor. İstemedi. Getirmezse kimse niye getirmedin de demeyecek. Bu zamana kadar halledilmeliydi bu is. Türkiye kupası maçlarında biraz acaba mi dedim sadi hoca ile ilgili ama yok olmaz arkadas. Ben ve çoğu taraftar okay-soner değişikliği beklerken adam cardozoyu aldı ondan sonra 50 metreden çektiğimiz 2 sut hariç sutumuz yok
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZON SPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum