Hakem dokunuslariyla macin kaderine etki etti resmen. Olmayan yerden penalti varetti. Hal böyleyken macin sonunda sadece skorun konusulacak olmasi apayri bir rezillik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ne yapmıs mbi stoper de?İlk olarak Levent Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSraddan mbiia yi stopere bir haftadir yazan arkadaslara selam gonderiyorum. 2-1 oloanakasar stad trabzon seyircisinin elindeydi. Erkan macin basinda cok iyiydi sonra takimla beraber oda sondu
adam en az 4-5 net posizyon kesti.
Macı nerenle izliyorsun?
sercan ı tutamayan mbia degil cavanda.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Dogru ancak sadiyi orda tutan muharrem usta.İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bütün millet futbolculara kızıyor. Suçlu olan şimdi onlar mı?
Sadi de hiç suç yok mu?
Sadinin ben ta ....
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
Bu hiyar hakemin 1 kere düzgün hakemlik yaptigini hatirlayan bilen var mi ??
Böyle bir karsilasmaya bu hiyari koymalarinin sebebi ne ??
Yok yani cücü de ligde berbat ama gs sivas için onu verip bize bu salagi vermek neyin nesi ?
serkan çinar kimdir yaaa... haberim yoktu, sonradan fark ettim... rezalet yaa ptt hakemi bile olamaz buTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Biraz futboldan anliyorsam biz bu maci kazanamayiz.
Loser olmak bizim kaderimiz. Anormal bir durum olmazsa Bursa eze eze yenecek. Mac sonu buralar alev alev olur."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
cucak da çok iyi. Kesinlikle bu ligin üzerindeİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNizam bala bi gol attı ama çok kötü futbolcu Cucak'a her pozisyonda ortayı yaptırdı..
Yorum
-
Cavanda yetersiz kaldı Cardozo Mehmet Marin, Erkan var ise orta sahada mecburen Mbia Aytaç Okay olmalı diren. şart stopere birini alıp Mbİa ortaya çekilirse daha dirençli olabiliriz taraftar elbette böyle ister ama hocalar geri ya da savunmaya gelmeyen 4 futbolcuyu kaldırmıyor modern futbol Mustafa olsaydı Mbia ortada başlardı hiç bu kadar baskı yemezdik benim düşünceme göre...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Bizim sorunumuz hucumcularimiz en ufak defansa yardim etmiyor rakip yuruyerek geciyor ortasahayi . yalniz ekici cok fazla egoist kusura bakmayin ama oyolle bir olumlu hareket yapacagim diye 10 top kaptiriyor hemde tum takim one yaslanmisken yapiyor bunu ve defansimiz eksik yakalniyor marinde top kaybediyor ama bunu en ileride etkisiz bilgede yapiyor fatk biradn kaynaklaniyor marini anlatacak bir forvet aralara kacan forvet olsa bi dortmunt vari hucum yapariz futbol sadece fizikle oynanmiyor zeka ile oynaniyor gunumuzde . ikinci yari ekici cikmalo diyorum ama girecek olan ozerde yardim etmiyor defansa yani yapilacak birsey yok mecbur kaybedecegiz.bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
özer sakatmış maçta yok. mehmet çok kötü. sağ kanatta cavanda çok yalnız kalıyor mbia da hem göbeği hem sağı kapatmaya çalıştığı için çok zorlanıyor. ya mehmet ya marin çıkmalı ve sağ kanata biri girmeli. sefa bile olsa olur en azından defans yapsın. cavandayı rahatlatırsak sercanı durdurmuş oluruz ve maç tekrar bize döner. şuan bursa tarftar gazı ve sercanın yakaladığı boşluklardan dolayı bize geliyor. acilen sağ kanadımızı diriltmemiz lazım yoksa bursa tarihine efsane geri dönüşlerden biri olarak yazar bu maçı. ama yinede 2-0 dan 2-2 ye maç getirmek hocanın yetersiz olduğunun göstergesidir çok net.HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum