Marin'in son vuruşları çok kötü.. O pas kendisine ulaşsa bence atamazdı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yapılan yorumlara bakıyorum da çoğu insan maça kaptırmış gidiyor,M'bia iki net penaltı yaptırdı,hakem devam dedi,en son Sercan'ı formasından çekti,ne olmasını bekliyorsunuz o pozisyonda?
Bu arada tüm futbolcuları gömdünüz,maç 2-2 değil de 0-0 devam etse?- Memento mori
Yorum
-
Yanlız Bursaspor'un kadro planlamasını kim yapıyorsa helal olsun.Senelerdir hep güzel futbol oynamaya çalışan bir takım oldular
Geçen seneki kadroyu dağıtıp üzerine yeni transferler yapıp bu kadar efektif oynamak kolay değil.Oyuncular seneye daha güzel bir oyun seyrettirir.
Şimdiye kadar Bursa'da hiç boş beleş yabancı oyuncu görmedim.Çizgilerini bozmadılar ne idüğü belirsiz adamlara bel bağlamadan düşük maliyetli iyi iş yapan oyuncu grubuyla devam ediyorlar
Yorum
-
Takımın saha içi lideri YOK en büyük problem burada...
Defans evlere şenlik...
Mbia çok riskli oyunu soğutacağına taraftarı gaza getirdi.
Ekici nin tek derdi frikik kazanmak...
Cardozo çok yalnız...
2-0 dan sonra her bölgenin bir lideri olsa maç 5-0 biter...
Olmazsa malum...
Yorum
-
erkan napti acaba veya ekiciİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin çok ama cok kötü.Savunmada hiç yok zaten.Özer hazırsa girmeli
Yorum
-
Sadi hoca 2.golden sonra sakin hareketini yapmayacaktı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya da çok müsait pozisyondayken atmıyorlar...İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin defansa yardım ediyor etmiyor bilemem ama iki pozisyonda adam gibi pas atsalar adam karşı karşıya kalacak şut atar gibi pas atıyorlar.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum