bursanın ileri uç elemanları çok hızlı ama geriye fazla yardım etmeyen oyuncular arkayı çok boş bırakmayıp kontra oynamamız lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin oynayacak ne yapacak bakalim....Yanilmayi cok isterim ama Marin de bunu yapacak takaat gözükmüyor. .
marinin ölüsü oynar bu takımda.tabi birde hoca olması lazım.
marin iyi bir hocanın elinde messidir renkdaşım.
Yorum
-
Ekici dışında -ki son zamanlarda saçmalıyor- şut çeken adam yok ki takımda.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursanın en zayıf halkası kalecileri.bol bol şut atmak lazım.içeri alıyor topları genelde.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Aytaçİlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkici dışında -ki son zamanlarda saçmalıyor- şut çeken adam yok ki takımda.
Yorum
-
Ekici pas-şut-çalım dengesini tutturamıyor bence de doğru ama buna ihanet demekte tam bizim taraftar portföyüne göre..İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun zamandır forumu takip edemiyorum forumdaki görüş nedir bilmiyorum ama mehmet ekici'nin takıma ihanet ettiğini kendisini takımın bir parçası olarak görmediğini bir tek ben düşünmüyorumdur herhalde.bugün de aynı şekilde oynarsa vermesi gereken pasları vermez kritik yerlerde topları kaybederse yorumları çok merak ediyorum
Adamlar şike yapan başkanlarını topçularını kral ilan etsin, biz pas yerine şut çekeni ve onca maçı kurtaran adamı ihanetle suçlayalım
Sonra da diyoruz bu temel fıkraları nerden çıkıyor.
wakitsizBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Kardeşim adam ayakta duramıyor hoca sırtına yük mü bağlıyor hoca ne yapsın..Biz başka maçlar mı izliyoruz..İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarinin ölüsü oynar bu takımda.tabi birde hoca olması lazım.
marin iyi bir hocanın elinde messidir renkdaşım.
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun zamandır forumu takip edemiyorum forumdaki görüş nedir bilmiyorum ama mehmet ekici'nin takıma ihanet ettiğini kendisini takımın bir parçası olarak görmediğini bir tek ben düşünmüyorumdur herhalde.bugün de aynı şekilde oynarsa vermesi gereken pasları vermez kritik yerlerde topları kaybederse yorumları çok merak ediyorum
ihanet değilde aşırı derecede hastalık derecesinde egoist ve bencil.hayatta cardozoya pas atmaz.umarım marine pas verir.
Yorum
-
Bir de Bursa çok enerjik bir takım, biz maçların hiçbir bölümünde ekstra reaksiyon gösteremiyoruz.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlarin kadrosu, oyuncu tipi daha dogru. bizde hep ayni tip oyuncular var.
Geçen sezon Bursaspor'un oynadığı oyunu çok kıskanıyordum, yalan yok.
Yorum
-
abi şu cümlelerimden o kelimeye takıldığına göre siz de kör gözlüklerinizle maç izleyip iki topa vuruyor diye mehmet'in takıma verdiği zararı görmeyenlerdensiniz.sıkıntı yok.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ihanet mihanet bunlar ağır laflar.. kurtlar vadisi çok izleme sen
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum