Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yusuf erdoğan sakatmı acaba
    Cezalı.

Yorum

• İlk olarak EmrahS Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cavanda yaptığı asistlerle maçın yıldızı olur
      inşallah bu sefer bizim lehimize yapar asistleri
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Haha bizim torpilli sakatlanmis iyi olmus insallah futbol hayati bitmistir

Yorum

• kadroya bakılırsa daglıs yolcu gözüküyor.biletini kesmişler anlaşılan
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erkan ve cavanda kart sınırındaymış. umarım sertlik çıkmadan geçer şu maç.

yüzde bin kart verir hakem.ne olsa haftaya bjk maçımız var.hakemi araştırdım bjk li.ve rize ye yakınlık duyuyor.trabzonu sevmiyor.sizde araştırın ve görün renkdaşlarım.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de Bursa çok enerjik bir takım, biz maçların hiçbir bölümünde ekstra reaksiyon gösteremiyoruz.

Geçen sezon Bursaspor'un oynadığı oyunu çok kıskanıyordum, yalan yok.
              o takim yok artik ama yeni stadla birlikte cok kosacaklarini soylemek supriz olmaz.bekleyip kontraya ciksak kazanabiliriz ama bu kadro rakip karsilayamaz.insallah bizde de bir kipirdanma olur.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cezalı.

son dönemin en formda oyuncusuydu oysa.bu maçın kaderini değiştirebilirdi.
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kadroya bakılırsa daglıs yolcu gözüküyor.biletini kesmişler anlaşılan
                  Sanırsam douglas'la farklı bir sözleşme imzalanmıştı. Şu kadar maç oynayınca ücreti artıyor veya maçbaşı alıyordu gibisinden. Zaten yeni yönetim gelince oynamadı bir daha.
                  MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla bencede biz atağa kaltığımızda kontradan ara pas atarak bizim süper yavaş defansımızıda göze alarak arkaya kaçırıcak sercanı.
                    Yalnız ben daha çok, Sercan' ın hareketliliği ve fizik gücü ile bizim savunmayı meşgul edip Necid' i pozisyona sokma planını kastettim Ronin.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yüzde bin kart verir hakem.ne olsa haftaya bjk maçımız var.hakemi araştırdım bjk li.ve rize ye yakınlık duyuyor.trabzonu sevmiyor.sizde araştırın ve görün renkdaşlarım.
                      Bunlari araştirmaya gerek yok her hakem bize karşi..

Yorum

• Çok hastayım ilaç yok mu
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özer sakatlanmış Marin oynuyor
                          Allahım sana binlerce şükür.
                          İlk olarak alexispapas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          özer sakat marin oynayacak
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• özerin torpilli olduğunu düşünmemek elde değil.marin yedek özer 11 de. inanılır gibi değil.
                            TEKKEBALL

Yorum

• yusuf ve yumlu bu macta lazimdi.

Yorum

• Timsah arena güzel olmuş yalnız..
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X