İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
inşallah bu sefer bizim lehimize yapar asistleriİlk olarak EmrahS Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavanda yaptığı asistlerle maçın yıldızı olur
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan ve cavanda kart sınırındaymış. umarım sertlik çıkmadan geçer şu maç.
yüzde bin kart verir hakem.ne olsa haftaya bjk maçımız var.hakemi araştırdım bjk li.ve rize ye yakınlık duyuyor.trabzonu sevmiyor.sizde araştırın ve görün renkdaşlarım.
Yorum
-
o takim yok artik ama yeni stadla birlikte cok kosacaklarini soylemek supriz olmaz.bekleyip kontraya ciksak kazanabiliriz ama bu kadro rakip karsilayamaz.insallah bizde de bir kipirdanma olur.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de Bursa çok enerjik bir takım, biz maçların hiçbir bölümünde ekstra reaksiyon gösteremiyoruz.
Geçen sezon Bursaspor'un oynadığı oyunu çok kıskanıyordum, yalan yok.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezalı.
son dönemin en formda oyuncusuydu oysa.bu maçın kaderini değiştirebilirdi.TEKKEBALL
Yorum
-
Sanırsam douglas'la farklı bir sözleşme imzalanmıştı. Şu kadar maç oynayınca ücreti artıyor veya maçbaşı alıyordu gibisinden. Zaten yeni yönetim gelince oynamadı bir daha.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadroya bakılırsa daglıs yolcu gözüküyor.biletini kesmişler anlaşılanMCMLXVII
Yorum
-
Yalnız ben daha çok, Sercan' ın hareketliliği ve fizik gücü ile bizim savunmayı meşgul edip Necid' i pozisyona sokma planını kastettim Ronin.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bencede biz atağa kaltığımızda kontradan ara pas atarak bizim süper yavaş defansımızıda göze alarak arkaya kaçırıcak sercanı.
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Bunlari araştirmaya gerek yok her hakem bize karşi..İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyüzde bin kart verir hakem.ne olsa haftaya bjk maçımız var.hakemi araştırdım bjk li.ve rize ye yakınlık duyuyor.trabzonu sevmiyor.sizde araştırın ve görün renkdaşlarım.
Yorum
-
Allahım sana binlerce şükür.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer sakatlanmış Marin oynuyor
İlk olarak alexispapas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer sakat marin oynayacakŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum