Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marin'in oynaması için illa ki Özer sakatlanacak.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Marin neden yedek olduuğunu bize gösterecek.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• ne çok dua edildiyse artık marin oynasın diye

özer sakatlanmış marin'le başlıyor takım maça.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadi beyden inciler.

6 defa şampiyon olmuşuz.
          Bunu Ersun Hoca diyince üstüne atlayıp Sadi Hoca diyince ses çıkarmayacak yerelci zihniyete yorumlatmak lazım...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 6 şampiyonluk.

İlahi adalet marin kardoya..

Savunma yapıp kontra oynatacağını hissediyorum, cardozo ile..!

Hayırlısı

wakitsiz
            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• uzun zamandır forumu takip edemiyorum forumdaki görüş nedir bilmiyorum ama mehmet ekici'nin takıma ihanet ettiğini kendisini takımın bir parçası olarak görmediğini bir tek ben düşünmüyorumdur herhalde.bugün de aynı şekilde oynarsa vermesi gereken pasları vermez kritik yerlerde topları kaybederse yorumları çok merak ediyorum
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 6 şampiyonluk demekle kalmadı bir de espri yaptı.Allah akıl fikir versin

Yorum

• Marin'de artık kullansa şu şansıda biraz katkı verse güzel olacak
                  2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• Marin oynayacak ne yapacak bakalim....Yanilmayi cok isterim ama Marin de bunu yapacak takaat gözükmüyor. .

Yorum

• ite kaka doğru kadroyu bulduk nihayet.. fakat bu sefer de hamle oyuncumuz kalmadı.. ne yapıp edip ilk golü atan taraf olmamız lazım..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• U17 takımımız gsyi 3-0 yendi deplasmanda.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• bütün maçlarımızı kazansak acaba 2.olurmuyuz.

Yorum

• yedeklerde abdulkadir ömür niye yok acaba? yeteneksiz gençleri yedeklere almış sadi.abdulkadiri unutmuş resmen
                            TEKKEBALL

Yorum

• Al işte kulübün yıllardır çalıştırdığı adam daha şampiyonluğa inanmıyor, sen de kalkmış mücadele edeceğim diyorsun, bu kafayla mı?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                uzun zamandır forumu takip edemiyorum forumdaki görüş nedir bilmiyorum ama mehmet ekici'nin takıma ihanet ettiğini kendisini takımın bir parçası olarak görmediğini bir tek ben düşünmüyorumdur herhalde.bugün de aynı şekilde oynarsa vermesi gereken pasları vermez kritik yerlerde topları kaybederse yorumları çok merak ediyorum
                                kardeşim ihanet mihanet bunlar ağır laflar.. kurtlar vadisi çok izleme sen
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X