Marin'in oynaması için illa ki Özer sakatlanacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ne çok dua edildiyse artık marin oynasın diye
özer sakatlanmış marin'le başlıyor takım maça.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Bunu Ersun Hoca diyince üstüne atlayıp Sadi Hoca diyince ses çıkarmayacak yerelci zihniyete yorumlatmak lazım...İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi beyden inciler.
6 defa şampiyon olmuşuz.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
uzun zamandır forumu takip edemiyorum forumdaki görüş nedir bilmiyorum ama mehmet ekici'nin takıma ihanet ettiğini kendisini takımın bir parçası olarak görmediğini bir tek ben düşünmüyorumdur herhalde.bugün de aynı şekilde oynarsa vermesi gereken pasları vermez kritik yerlerde topları kaybederse yorumları çok merak ediyorumİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
ite kaka doğru kadroyu bulduk nihayet.. fakat bu sefer de hamle oyuncumuz kalmadı.. ne yapıp edip ilk golü atan taraf olmamız lazım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
U17 takımımız gsyi 3-0 yendi deplasmanda.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
kardeşim ihanet mihanet bunlar ağır laflar.. kurtlar vadisi çok izleme senİlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun zamandır forumu takip edemiyorum forumdaki görüş nedir bilmiyorum ama mehmet ekici'nin takıma ihanet ettiğini kendisini takımın bir parçası olarak görmediğini bir tek ben düşünmüyorumdur herhalde.bugün de aynı şekilde oynarsa vermesi gereken pasları vermez kritik yerlerde topları kaybederse yorumları çok merak ediyorum
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum