Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur
    Cavanda, Aykut, Mbia, Musa
    Okay, Aytaç
    Özer, Mehmet, Erkan
    Cardozo

Böyle bir 11 bekliyorum hocadan..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• ------------------Onur----------------
      Cavanda--Aykut----Mbia-----Musa(İshak)
      -----------------Aytaç- Özer----------
      ---------------------Ekici-----------
      Erkan---------------------------------Marin-
      ---------------Deniz----------------------

Bu maçta Özer'i göbekte oynatırım ben olsa adam da bir ciğer var maşallah her maçta en çok koşan oyuncu oluyor.En azından boş alan kapatır orta saha da kanatlarda yazık ediyor kendine.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf ve Yumlu cezalı.

Bence Sadi' nin çıkaracağı kadro;

Onur
        Cavanda Aykut M'Bia Musa
        Okay Aytaç
        Erkan Ekici Marin
        Deniz

Oyuncu değişiklikleri de;

Musa-İshak
        Marin-Özer
        Deniz-Cardozo

Belki Özer-Marin ikilisinden hangisinin ilk11' de çıkacağı konusunda yanılabilirim. Geri kalan aynen böyle olur.
        Kadro tahminin doğru, zira takımda adam kalmadı, pek başka bir seçenek yok. Transfer yasağı gelmeden bir iki adam alsak bari. En ufak bir sakatlıkta vs kadro dağılıyor.

Bence Özer'le başlar.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ------------------Onur----------------
          Cavanda--Aykut----Mbia-----Musa(İshak)
          -----------------Aytaç- Özer----------
          ---------------------Ekici-----------
          Erkan---------------------------------Marin-
          ---------------Deniz----------------------

Bu maçta Özer'i göbekte oynatırım ben olsa adam da bir ciğer var maşallah her maçta en çok koşan oyuncu oluyor.En azından boş alan kapatır orta saha da kanatlarda yazık ediyor kendine.
          daha önce denendi Ekicinin etkinliğini düşürdü,
          sırtında 10 numara forması var ondan mıdır bilinmez ortada sapıtıyor sanki
          sakin olun...

Yorum

• musa'nin oynamasi kotu hissettiriyor insana. don dolas yine musa oynasin. bir adim ileri gidemedigimizin canli kanli kaniti.

Yorum

• Kasayi bolusturup hem 2 hem uste bastim.Insallah kazanan taraf olacagiz
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadro tahminin doğru, zira takımda adam kalmadı, pek başka bir seçenek yok. Transfer yasağı gelmeden bir iki adam alsak bari. En ufak bir sakatlıkta vs kadro dağılıyor.

Bence Özer'le başlar.
                Kupa maçlarında haftasonu Marin' i, hafta içi Özer' i oynattığı için mantık olarak Marin ile başlamalı. Ama Sadi' de mantık varmı tartışılır tabi.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION].

Mbia----N'Diaye
                  -----Memo------

Bu N'Diaye'yi sen iyi tanıyorsun. Bu kurgu tutar mı?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @artvints.

Mbia----N'Diaye
                    -----Memo------

Bu N'Diaye'yi sen iyi tanıyorsun. Bu kurgu tutar mı?
                    ekici'yi arkaya atariz, oyun kurmaya zorlariz, belki daha faydali olur.ndiaye cok yonlu oyuncu orda oynayabilir ama bizim sorunumuz ortasaha oyuncularinin ceza sahasina topsuz kosular yapmamasi, forvetin yanina girmemesi.ndiaye'yi bu sorunu duzeltmek icin alirdim ben olsam.bu sekilde kanat forvete bagimliligimiz azalir. barca tarzi uclu bir dizilis de isimize yarayabilir.

Yorum

• Maçta yaklaşık 35.000 civarı seyirci bekleniyormuş.

Texas'da kale arkasını fullemiş.En azından tribünlerde görsel bir şölen bizi bekliyor.

Güzel maç olsun kazanan biz olalım inşallah

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ekici'yi arkaya atariz, oyun kurmaya zorlariz, belki daha faydali olur.ndiaye cok yonlu oyuncu orda oynayabilir ama bizim sorunumuz ortasaha oyuncularinin ceza sahasina topsuz kosular yapmamasi, forvetin yanina girmemesi.ndiaye'yi bu sorunu duzeltmek icin alirdim ben olsam.bu sekilde kanat forvete bagimliligimiz azalir. barca tarzi uclu bir dizilis de isimize yarayabilir.
                        Peki Belluschi'ye ne dersin abi? Mbia---Belluschi---Memo. Bence bu da sağlam kurgu olur. Ceza sahasına adamı da sağ kanatdan sokarız. Solda Marin. Bu orta saha hem iki yönlü, hem çok rahat oyun kurar, hem topa sahip olmanı sağlar, yaratıcılık üst düzey.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki Belluschi'ye ne dersin abi? Mbia---Belluschi---Memo. Bence bu da sağlam kurgu olur. Ceza sahasına adamı da sağ kanatdan sokarız. Solda Marin. Bu orta saha hem iki yönlü, hem çok rahat oyun kurar, hem topa sahip olmanı sağlar, yaratıcılık üst düzey.
                          daha taze bir olusumu tercih ederim. orta saha yapboz olmasin, uzun soluklu olsun. ndiaye'yi mehmet'in yapmadiklarini yapar diye istiyorum.mehmet'i de biraz kaleden uzaklastirip takim icin oynamasini saglariz.daha okay ve aytac var. belluschi'nin 22, 23 yasindaki halini bulursak neden olmasin. simdilik okay ve ekici uzerinden o plani yapmak zorundayiz.yoksa eldeki verimsiz oyuncu sayisi artiyor.

Yorum

• Bu maçı kazanırsak BJK maçına moralli çıkarız.

Dünkü sonuçlarla 4. şansımız arttı.

kazanabilirsek çok iyi olacak.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• BMN Ankara maç başlığı

http://forum.bordomavi.net/showthrea...%C4%B0zliyoruz!
                              En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 12:00.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur
                                Cavanda, Aykut, Mbia, Musa
                                Okay, Aytaç
                                Özer, Mehmet, Erkan
                                Cardozo

Böyle bir 11 bekliyorum hocadan..
                                Sen beklemeye devam et 😁

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X