3-1 bursa yener.adamlar kümeye gidicek.ayrıca bizi taklit edip kıskanan bir kulüptür kendileri.o yüzden stadlarının kale arkalarını bile 61 basamak yapmışlardır.ve efsanemiz şenol güneşi getirmişlerdir.
ilk maçları yeni stadlarında bence tıklım tıklım kaçak maçak o stad fuul olucak ve bursa 3-1 yenicek bizi.zaten hedefimizde yok.banko handikaplı bursa.
Kadınlar kocalarını görmediği zaman çok özlermiş,Gördükleri zamanda boğazlıyası gelirmiş.Ne alakaysa artık
eee peki bende öyle düşünüyorum .(yani sibel renkdaşım gibi)ne olucak şimdi.sibel renkdaşım bayan diye olayı hep kadın erkek ilişkilerine bağlamak bence hiç hoş gözükmüyor.zannediyorum ki sibel renkdaşta gıcık olmuştur bu mesaja.
eee peki bende öyle düşünüyorum .(yani sibel renkdaşım gibi)ne olucak şimdi.sibel renkdaşım bayan diye olayı hep kadın erkek ilişkilerine bağlamak bence hiç hoş gözükmüyor.zannediyorum ki sibel renkdaşta gıcık olmuştur bu mesaja.
Hay senin şarap çanağına hemi
Ulen bir lafıda doğru anla sadece bir lafı.
Muhtemel 11 imiz nedir. Yusuf oynayacaksa en ucta oynamali bu mac icin yoksa isimiz zor bursa bizi yenecek hersene ligin ortasinda basinda havlu atmaktan slkıldık muharrem baskan duy sesimizi bize her sene sampiyonluga oynayacak takim.kur.
Muhtemel 11 imiz nedir. Yusuf oynayacaksa en ucta oynamali bu mac icin yoksa isimiz zor bursa bizi yenecek hersene ligin ortasinda basinda havlu atmaktan slkıldık muharrem baskan duy sesimizi bize her sene sampiyonluga oynayacak takim.kur.
Yusuf ve Yumlu cezalı.
Bence Sadi' nin çıkaracağı kadro;
Onur
Cavanda Aykut M'Bia Musa
Okay Aytaç
Erkan Ekici Marin
Deniz
Oyuncu değişiklikleri de;
Musa-İshak
Marin-Özer
Deniz-Cardozo
Belki Özer-Marin ikilisinden hangisinin ilk11' de çıkacağı konusunda yanılabilirim. Geri kalan aynen böyle olur.
En son kyodou tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 09:12.
Yorum