Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeneceğimizi hissediyor yenileceğimizi düşünüyorum.
    Hayırlısı.
    Yedek kalecimiz kim?

Yorum

• 3-1 bursa yener.adamlar kümeye gidicek.ayrıca bizi taklit edip kıskanan bir kulüptür kendileri.o yüzden stadlarının kale arkalarını bile 61 basamak yapmışlardır.ve efsanemiz şenol güneşi getirmişlerdir.

ilk maçları yeni stadlarında bence tıklım tıklım kaçak maçak o stad fuul olucak ve bursa 3-1 yenicek bizi.zaten hedefimizde yok.banko handikaplı bursa.

Yorum

• Aklima geçen seneki Konyaspor maçi geldi, yeni stad full stad farkli mağlubiyet..
        Aynisi yarin da olacak gibime geliyor..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeneceğimizi hissediyor yenileceğimizi düşünüyorum.
          Hayırlısı.
          Yedek kalecimiz kim?
          Kadınlar kocalarını görmediği zaman çok özlermiş,Gördükleri zamanda boğazlıyası gelirmiş.Ne alakaysa artık
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadınlar kocalarını görmediği zaman çok özlermiş,Gördükleri zamanda boğazlıyası gelirmiş.Ne alakaysa artık

eee peki bende öyle düşünüyorum .(yani sibel renkdaşım gibi)ne olucak şimdi.sibel renkdaşım bayan diye olayı hep kadın erkek ilişkilerine bağlamak bence hiç hoş gözükmüyor.zannediyorum ki sibel renkdaşta gıcık olmuştur bu mesaja.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eee peki bende öyle düşünüyorum .(yani sibel renkdaşım gibi)ne olucak şimdi.sibel renkdaşım bayan diye olayı hep kadın erkek ilişkilerine bağlamak bence hiç hoş gözükmüyor.zannediyorum ki sibel renkdaşta gıcık olmuştur bu mesaja.
              Hay senin şarap çanağına hemi
              Ulen bir lafıda doğru anla sadece bir lafı.

Yorum

• Maça bilet almayı düşünen varsa bana ulaşabilirse benim gitmeme durumum var, bilet fiyatına transfer yapabilirim. Hem yanmamış olur bilet.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hay senin şarap çanağına hemi
                  Ulen bir lafıda doğru anla sadece bir lafı.
                  peki sevgili renkdaşım sibel renkdaşın cevabını bekleyelim benmi doğru yazdım senmi yanlış yazdın evet bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peki sevgili renkdaşım sibel renkdaşın cevabını bekleyelim benmi doğru yazdım senmi yanlış yazdın evet bekliyoruz.

Yorum

• bir şeyi merak ediyorum

bugün ts clubta futbolcular imza dağıtacak denildi.

iki topçu getirildi biri yeni affedilmiş soner diğeri yeni yeni ortaya çıkan muhammet beşir

neye göre belirleniyor bu isimler. yılda bir kere bursaya geliyorsun adam gibi futbolcu cardozo onur mbia getir yıllık satışını bir günde yaparsın

bilmediğim bir uygulama mı var bilmiyorum ama yönetim değişti hala aynı şeyler.
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir şeyi merak ediyorum

iki topçu getirildi biri yeni affedilmiş soner diğeri yeni yeni ortaya çıkan muhammet beşir

neye göre belirleniyor bu isimler. yılda bir kere bursaya geliyorsun adam gibi futbolcu cardozo onur mbia getir yıllık satışını bir günde yaparsın

aynı şeyleri düşündüm en kötü ekici,yusuf özer falan olsun
                        sakin olun...

Yorum

• Şu maçı 16.00' a koyan Tff' nin gözlerinden öperim. İkinci yarıya zor yetişirim heralde. Ulan Tüp kafa !!!

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir şeyi merak ediyorum

Muhtemelen oyuncuları yormamak adına yedek kalması muhtemel 2 oyuncuyu getirmişlerdir.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Muhtemel 11 imiz nedir. Yusuf oynayacaksa en ucta oynamali bu mac icin yoksa isimiz zor bursa bizi yenecek hersene ligin ortasinda basinda havlu atmaktan slkıldık muharrem baskan duy sesimizi bize her sene sampiyonluga oynayacak takim.kur.
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muhtemel 11 imiz nedir. Yusuf oynayacaksa en ucta oynamali bu mac icin yoksa isimiz zor bursa bizi yenecek hersene ligin ortasinda basinda havlu atmaktan slkıldık muharrem baskan duy sesimizi bize her sene sampiyonluga oynayacak takim.kur.
                                Yusuf ve Yumlu cezalı.

Bence Sadi' nin çıkaracağı kadro;

Onur
                                Cavanda Aykut M'Bia Musa
                                Okay Aytaç
                                Erkan Ekici Marin
                                Deniz

Oyuncu değişiklikleri de;

Musa-İshak
                                Marin-Özer
                                Deniz-Cardozo

Belki Özer-Marin ikilisinden hangisinin ilk11' de çıkacağı konusunda yanılabilirim. Geri kalan aynen böyle olur.
                                En son kyodou tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 09:12.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X