Usta Ersun Yanal ile görüştüğünü söylemiş canlı yayında mı söyledi bilgisi olan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
-
Trt Spor'da söylemişİlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta Ersun Yanal ile görüştüğünü söylemiş canlı yayında mı söyledi bilgisi olan var mı?
Yorum
-
2 haftadir takimda kipirdanma var hirs var. Ilk 20 dk cik iyiydik 20 den sonra bizim ondeki 3 lu ozellikle Ekici ve Erkan geriye hic yardim etmeyince ve Antalya 5 li hatta 6 li ortasaha oynayinca o bolgede cok eksik kaldik. Ileri 3 lu ve Cardozo geriye hic yardim etmiyorlar. Marin varken Erkan ve Ozerin sahada olmasi ilginc. Aytac ve Aykut sahanin en iyiyleriydi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Görmedim ama Trabzonspor tarihinde baskanlik yapmis 6 baskanda ordaymis, resim falan varsa bir yükleyiverin arkadaslar, bu arada Hekimoglunun macda golden sonraki sevinci, cok güzeldi, Hekimoglu bonuslari toplamaya devam ediyor, helal olsun adamda ego yokmus.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Onur: eski gunlerden kesirler sundu. Kale vuruslari ve degajlar yine kotu😀
Cavanda: benim adamim. Onundeki Erkan geriye hic gelmediginden Cavanda ileri cikislardan sonra 1-2 kez sikinti yasadi.
Aykut:superdi sakallari acilen kesmeli.
Yumlu:iyiydi bu mac yerini kaybetmedi.
Yusuf:ısrarla oynatilmali.
Mbia:iyiydi
Aytaç:superdi.
Erkan:yedek beklemeli.
Ozer:yedek beklemeli.
Ekici:kendini bulmus ama bencillige devam.
Cardozo:iyiydi ama ben oyuna daha cok katki veren bir golcu istiyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Heleki Marcelinho vakası tam bir travmaİlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu hocalarda bi sorun olduğunu düşünüyorum artık yıldızlara karşı alerjileri var anlaşılan buyurun geçmişe bakalım
Ziya Doğan : sezmek-yaygara-marcelinho. Ada'm takmıştı kafaya oynatmıyordu [emoji35][emoji35]
ve dahası var yazmadığım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmedim ama Trabzonspor tarihinde baskanlik yapmis 6 baskanda ordaymis, resim falan varsa bir yükleyiverin arkadaslar, bu arada Hekimoglunun macda golden sonraki sevinci, cok güzeldi, Hekimoglu bonuslari toplamaya devam ediyor, helal olsun adamda ego yokmus.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum