bence Cardozo'nun pozisyonu gol değildi hakemler de iyi maç çıkardı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
O kel kafa o küfrü alıp süzüp içine sokamaz, bence başarısız denemeydi Marin adına. Ben olsam gider direk yüzüne küfür ederdim.İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin'in yaptığı asistten sonra Mbia'nın golü sonrası,aldırış etmemesi,Sadi hoca dene kişiye gizli bir küfürdü aslında.Anlayana tabi...
Yorum
-
Yorum
-
Burda pota mota diye hic kafa yormayin butun maclari kazansan 77 puan yapar ki kazanamayiz en iyi ihtimal diyorum 10 puan kaybetsek 66 puan yapar ve bu puan sampiyonluk icin yeterli degil bu yil onemli olan takimin oturmasi ve kendini gelistirmesi gereken futbolcular birde turkiye kupasi alip moral olur ayrica sezon baslamadan super kupada alirsak sezona coskulu gireriz insaAllah
Yorum
-
Aykut ve Aytaç çok iyiydi. Ekici ise çok bencil. Gollerden sonra "uy aha" çalmaması da dikkatimi çekti yalnız.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
du bakalım yarın sağmiyizİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasimpasa maci icin ilham geldi mi yoksa hafta arasi mi paylasacaksin icindekileri reyiz
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
IMG_20151219_213638.jpg
Not:Kart görenlerin hepsi yabancı
[/QUOTE]
Yahu adamların Dini bayramı.
Bırakın gitsinler.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Yahu adamların Dini bayramı.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8035[/ATTACH]
Bırakın gitsinler.[/QUOTE]
biz dini bayramda maç yapıyoruz ama .
Yorum
-
hafta içi kupa maçları var benim bildiğimİlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız christmas'ın geldiği belli oluyor
[ATTACH=CONFIG]8035[/ATTACH]
Yorum
-
Ts fena oynamıyor. ama herkes antalya gibi top oynatmaz. mesela haftaya oldukca saglam bir takımla oynayacağız. Ama yinede Oyuncular genelde fena degildi.
Bir iki oyuncu bir iki mactır fark yaratıyor. Birincisi Aytaç çok iyi oynuyor. İkincisi mehmet sanırım uyarılmıs. Cardo oyunda iken bencillik yapmadı. Özer de iyi mucadele etti. Ama marin bambaşka. Hatta ben erkan ve yusuf u da fena bulmadım. Bence yusuf un oynaması gereken yer orası13 Vitor Hugo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum