Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saol Pampa Güzel görüntüler bunlar, gelecek adina umut verici, nerden anladin dersen, kim cikarda, tüm camiayi biraz olsun birlestirirse 1-2 yila basari gelir, basari dediysem Kupa falan
    Başkanlar Haricinde bir sürü İş adamı vardı protokolde

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

milimetrelerden gol değil
      bu görüntü neye göre verilmiş, lig tv pierrosu mu?
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        erkanı beğenen bazı yorumlar okudum. bugün staddaydım. bi ara maçı bıraktım sadece erkanı izledim. topsuz oyunda hiç ama hiç yok. bildiğin sahada olan biteni izliyor, topu takım kapınca pas istiyor. sağ kanatta oynarken rakip ordan geldi, sola geçtiği zaman ordan gelmeye başladılar. arkadaşlarına hiç yardım etmiyor.

Uzun zamandır içimden gelerek coşkuyla Onur Onur diye bağırmayı özlemiştim. bunun için biraz fazla pozisyon verdik ama Kaptan gol yemeyeceği hissini herkese verdi.

Şimdi tv den tekrar izledim de Cardozonun o golü nedir öyle? tam bir sanat eseri. ders diye altyapıdaki oyunculara izlet...
        Aynen. Adam geriye hiç yardim etmiyor üstüne sacma sapan yerlerde top kaybedip sıkıntıya düşmemize neden oluyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Mbia'nın gol sonrası sevinci>>>>>

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu görüntü neye göre verilmiş, lig tv pierrosu mu?
            evet ligtv
            yani bunun da kesinliği yok ama gerçek görüntülerde de yandan bakıldığında top direği dolayısıyla çizgiyi tam terk etmemiş

Yorum

• Mehmetin bencilliği bir kenara bırakmalı.Takıma katkısı daha da artar.Bazen gereksiz tavrı bize zarar olarak geri dönüyor.
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• 4. Golü gördünüz mü uçan bir Kedimiz dayanamayıp kaleye daldı da )
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmetin bencilliği bir kenara bırakmalı.Takıma katkısı daha da artar.Bazen gereksiz tavrı bize zarar olarak geri dönüyor.
                  Diger topçuların moralini bozuyor bu davranışları.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4. Golü gördünüz mü uçan bir Kedimiz dayanamayıp kaleye daldı da )
                    Gorduk gol diye bagirdiniz bir de 😀

Yorum

evet ligtv
                      yani bunun da kesinliği yok ama gerçek görüntülerde de yandan bakıldığında top direği dolayısıyla çizgiyi tam terk etmemiş
                      o pierro sistemine de güvenmeyin, onunla da oynuyorlar ne yazık ki.
                      yani kendi istedikleri sonucu çıkarırlar o sistemden her türlü.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ekicinin bencilligi cok rahatsiz ediciydi anlam vermek mümkün degildi.

Iyi hos ozguveni yuksekti iyi de oynadi ama yanindaki adama bilerek pas vermemekde nedir hemde sadece 1 pozisyonda degil.

O paslari mahalle macinda vermesen adami doverler biraz daha dikkat.

Kasimpasa macindaki bu tip hareketler takimi yakar herkesin daha duyarli olmasi gerekiyor.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

milimetrelerden gol değil
                          Afferim hakeme. Tebrikler. Milimetreleri tutturmuş.

Yorum

• Erkan gitsin diyenler, Erkan'ın İsviçre milli takımında ibrahimoviçle oynadığını hatırlatırım. İyi orta kesiyor. O gitsin bu gitsin bu işler bitti bana göre. 400 milyon borcu kim ödeyecek. Bana göre marco marin gitsin oyuncak gibi oynuyor. Özer çok iyi. Sorumluluk alıyor.

Yorum

• yavrum ekici bee gene kimseye pas vermedi Allahın egoisti.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erkan gitsin diyenler, Erkan'ın İsviçre milli takımında ibrahimoviçle oynadığını hatırlatırım. İyi orta kesiyor. O gitsin bu gitsin bu işler bitti bana göre. 400 milyon borcu kim ödeyecek. Bana göre marco marin gitsin oyuncak gibi oynuyor. Özer çok iyi. Sorumluluk alıyor.
                                En kötü yaptığı şey orta açmak. Topun dibine giriyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X