Başkan nerde konuştu ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Varol hocam. Keşke böyle düşünenler artsa.İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla renktaş ben bıktım artık.
Sorsan 3 hafta öncesinde Aytaç'ı bu klubün kapısından tekmeleyerek kovarlardı şimdi baş üstünde tutuyorlar.
30 yıldır şampiyon olamıyoruz sebebi hakemler,şike vs değil.
Değişmeyen bu sorunlu kafa yapısı.
Yorum
-
Top direk olarak eline çarpmadı sekerek çarptı acaba talimat ne diyor,bende biraz şüphelendim.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Diego penalti pozisyonunda baya itiraz etti, o pozisyon penalti degilse, ne penalti anasini satiyim???
Yorum
-
değişti o kural, vücuttan seken el tanımı yok artık.İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop direk olarak eline çarpmadı sekerek çarptı acaba talimat ne diyor,bende biraz şüphelendim.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 maç daha kazanırsak potaya gireriz tayfası gelir birazdan
Tam onların sevdiği hava var forumda.
3 mac daha kazanirsak, 8. lik 9. culuk potasindan bir üst pota olan 5. cilik- 6. cilik potasina gecmis oluruz ama
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kimse kendi çıkarı için eleştiri yapmıyor. Okay kötü mü kötü. Eğer memnunsak okay kötü topçu demek. Eleştiri yaparken biz sonuçta daha iyi olması gerektiğini belirtiyoruz . Bu sene çok kötü oynuyor 1-2 maç hariç. Bugunde kötüydü . Aytaç da kötüydü fakat son 3-4 maç muazzam aman devam etsin inşallah milli takıma gider topal denen bidondan alır formayı keza okay içinde söylüyoruzİlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ı kötülemeyin derim benden size tavsiye.
Burada ne çocukları yediniz laflarınızla biraz akıllanında artık kimseye dokunmayın.
Başkan değişti oyuncuların morali değişti taraftarın kafası hala değişmedi.
ajax ilk 11 e bakına kaleci hariç yaşları kaç. Hep 19-20-21-22-23. Biz gençlere güveniyoruz fakat kendilerni geliştirmiyorlar.
Ben başkan yada hoca olsam ndoye gönderirim yerinede adam almam muhammete sana güveniyorum mesajı veririm. Ama bizim gençler bulundukları yerin farkında değil.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop direk olarak eline çarpmadı sekerek çarptı acaba talimat ne diyor,bende biraz şüphelendim.
Topun gelis mesafasi uzak, carpan top yön degistiriyor, arkada Ndoye var, ayricada burasi Türkiye, penalti olmamasi icin hicbir sebeb yok
Yorum
-
rica ederim ☺İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygiyla egiliyorum
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerica ederim ☺
Kasimpasa maci icin ilham geldi mi yoksa hafta arasi mi paylasacaksin icindekileri reyiz
Yorum
-
M'bia attığı golle Eto'o'yu aratmadı zaten. Bazuka yolladı resmen.İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç koptuktan sonra Eto'o'nun gol atmasını ve rekora ortak olmasını isterdim açıkçası.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum