Özerin yerine Marin le başlar artık hoca. Tebrikler . İnşallah Kasımpaşa macındada böyle oynarız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Abi bırak nerde iyi oynuyo ya? En az 4-5 tane kontrayı hiç etti, en az 7-8 tane çok net pas hatası yaptı. Kötü oynadı diyemem ama iyi oynamadı bence.İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bende Erkanin hayrani degilim. Ama yigidi oldur hakkini yeme, Erkan iyi oynadi bugun. Kasimpasa macinda Erkan - Marin oynamasi lazim kanatlarda#TRABZONSPOR#
Yorum
-
futbolcular iyi niyetle mücadele ederse mbia da çatırdata çatırdata top oynar bu takımda
bu adamı zokorayla falan karşılaştırıp eleştirmenin gereği yok
attığı golden sonraki sevinci de çok hoşuma gittihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Trabzonlu hocalarda bi sorun olduğunu düşünüyorum artık yıldızlara karşı alerjileri var anlaşılan buyurun geçmişe bakalımİlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi Hoca ile marin arasında ne yaşandı bilmiyorum ama şu marine yapılan ayıptır. Adam sanki vebali arkadaş,bırakın oynasin delikanlı.
Ziya Doğan : sezmek-yaygara-marcelinho. Ada'm takmıştı kafaya oynatmıyordu [emoji35][emoji35]
ve dahası var yazmadığım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykutun yanına sağlam bir stoper
Defansın soluna sağlam bir bek
Mbianın yanına sağlam bir 8 numara
Sağ kanada sağlam bir oyuncu
Sol kanada sağlam bir oyuncu
Forvete sağlam bir oyuncu
6 Kaliteli transferle bu takım gelecek sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olur.
O kadar isim alınacağını sanmıyorum.
Sol bek ok
Stoper ok
Sağ kanada ok
Forvet / Muhammet Demir alınacak gibi o da ok.
gerisini eldekilerle idare edecek kim gelirse gelsin başımıza. Zaten şu transferler üst düzey olursa takım oluruz. İskelet Onur- M'Bia- Cardozo.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok anlamazlar hocam. Futbolu adam eksiltme sanıyorlar.
Valla renktaş ben bıktım artık.
Sorsan 3 hafta öncesinde Aytaç'ı bu klubün kapısından tekmeleyerek kovarlardı şimdi baş üstünde tutuyorlar.
30 yıldır şampiyon olamıyoruz sebebi hakemler,şike vs değil.
Değişmeyen bu sorunlu kafa yapısı.
Yorum
-
Bu tarz pozisyonlara alıştık artık.İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca içerden çıkan topu da unutmayalım...
Sent from my iPhone using Tapatalk- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Tam onların sevdiği hava var forumda.
Yorum