İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
katılyorum hatta geçen sene baya tartışılmıştı bu ama Cardozo'nun pozisyonu için tartışılacak birşey yok hatta hakemler bugün tek tük ofsayt ve faul kararları hariç iyi maç çıkardılarİlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo pierro sistemine de güvenmeyin, onunla da oynuyorlar ne yazık ki.
yani kendi istedikleri sonucu çıkarırlar o sistemden her türlü.
Yorum
-
Evet ndoye-etoo takasi yapmak lazim.İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyanin sol beki Sakip fena degil. Ptt de goze batiyordu bugun de iyiydi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
puhahahhaahahİlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan gitsin diyenler, Erkan'ın İsviçre milli takımında ibrahimoviçle oynadığını hatırlatırım. İyi orta kesiyor. O gitsin bu gitsin bu işler bitti bana göre. 400 milyon borcu kim ödeyecek. Bana göre marco marin gitsin oyuncak gibi oynuyor. Özer çok iyi. Sorumluluk alıyor.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920328197 Kasımpaşa maçına gelecek olanlar...''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
Takımın 2 kenar oyuncusu etkisizdi yine. Özer ve Erkan. Solbek sorunu malum zaten. Yumlu ve Aykut iyi oynadılar. Hatta Yumlu şaşırttı beni. Neredeyse hatasız oynadı. Yine de rakip orta sahayı çok rahat geçti. Savunma bloğu ve orta saha arasında çok boşluk oluşuyor. Santrafor ile savunma arasındaki mesafe uzayınca orta saha nereye yaklaşırsa ön ya da arka blok arasında ciddi bir boşluk oluyor. Rakip takım o bölgeye topu taşıdığında rahat hücum edebiliyor. Ama çözülmeyecek bir sorun değil. 2 iyi kenar oyuncusu ve sol bek acil ihtiyaç.İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum