Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul l Kasımpaşa - Trabzonspor Maç Organizasyonu l 26.12.2015

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN İstanbul l Kasımpaşa - Trabzonspor Maç Organizasyonu l 26.12.2015

Kasımpaşa'da oynanacak karşılaşmaya gelmeyi düşünen arkadaşlarımız buraya yazabilirler...

Liste..

1)Yavuz Bektaş +4
    2)Umut Kanber
    3)TrabzoNapoli +2
    4)Adil Ali Karanis
    5)Hürgün Aygün +2
    6)Trapezunt
    7)Oktay Akkuş
    8)Şakoğlu+1
    9)Emre İskender
    10)buserkan61
    11)Karsan +1
    12)Kaya
    13)Pangolin +2
    14)Bekirguner +5
    15)szymek7 +2

16)
    .
    .

TOPLAM : 34 KİŞİ

Not : Maçtan önce toplanıp bir yerde sohbetimizi muhabbetimizi yapalım.Çayımızı sodamızı ( ) içip maça öyle geçelim İstiklal Caddesi'ndeki toplulukla.Plana uyabilenler cep telefon numaralarını özel mesaj yolu ile @A.Ali Karanis 'e gönderirse maç öncesi toplanmamız ve buluşmamız açısından daha etkili oluruz.
    En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 16:39.
    ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Özlediğimiz başlık
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İzmitten gelmek istiyorum ama Pasolig yok. Maça kadar çıkar mı ne olur hiç bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
      Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

+4
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

+1 kartal da oturuyorum 3 kisi yerim var arabada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İzmitten gelmek istiyorum ama Pasolig yok. Maça kadar çıkar mı ne olur hiç bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
            Bildiğim kadarıyla sadece başvuru yapman yeterli. Maç günü tek kullanımlık bilet veriyorlar giriyorsun.

Ama dediğim gibi passolig için başvuruda bulunman gerekiyor.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bildiğim kadarıyla sadece başvuru yapman yeterli. Maç günü tek kullanımlık bilet veriyorlar giriyorsun.

Ama dediğim gibi passolig için başvuruda bulunman gerekiyor.
              Kendime TS Logolu alıp babama logosuz almayı düşünüyorum. Logosuzla her maça girilebiliyor mu ?
              Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kasımpaşa'da oynanacak karşılaşmaya gelmeyi düşünen arkadaşlarımız buraya yazabilirler...
                +2 yazın beni

Yorum

Ekledim dostlar..Başlangıç için böyleysek maç zamanı çok zevkli olacak..Ben de +1'im ile gelmeyi düşünüyorum bakalım,yazalım şimdilik

Yorum

Allah'ın izniyle maçtayızda İstanbul içinden otobüs organizasyonu gibi bir durummu var?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah'ın izniyle maçtayızda İstanbul içinden otobüs organizasyonu gibi bir durummu var?
                      Yok abi.Stadyum zaten şehrin göbeğinde.Maçtan önce bir mekanda oturup sohbet muhabbetimizi eder,maça öyle geçeriz.

Yorum

İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok abi.Stadyum zaten şehrin göbeğinde.Maçtan önce bir mekanda oturup sohbet muhabbetimizi eder,maça öyle geçeriz.
                        Eyvallah kardeşim tamamdır
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hafta içinde netleştince yazarım. Şu an gelicem gibi duruyor. Ama yine de eklemeyin beni şimdilik.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kontenjanda önemli gecen sene kaç kişilik yer ayırmışlardi bize

Yorum

Toplanılacak mekan belli değil mi? Maç yazın olsaydı katılırdım ancak geçirdiğim operasyon dolayısıyla fazla soğukta kalmamam gerekiyor o yüzden aranızda olamayacağım keyifli bir organizasyon olacağından şüphem yok Kasımpaşa stadında çok zafere tanıklık ettik deplasman tribününün yanında bulunan çakma Kasımpaşa görünümlü FB'lilerle alay etmesi çok zevkli oluyor bence kaçırmayın
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X