Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marin'i yedek bırakana ödül mü veriyorlar ?
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aytaç... Sen naaptin oyle gardasim yaa. Zidanemisin lan sen nasil calim atmak o. Onur Aykut Ekici Mbia iyidiler. Ustune koyarak devam ederiz insallah. Devre arasi iyi bi hoca ve iyi kamp donemi ile ligin ikinci yarisinda cok ozledigimiz keyif veren futbolu gorebiliriz diye umuyorum.
      BOYLE DEVAM!!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hahah muhabir hangi pozisyon diyor adam ona bile cevap veremiyor

şöyle mi

Yorum

• Uzun bir aradan sonra 70 dakikaya yakın pozitif futbol oynadık. 25-40 arası hariç topun kontrolü hep bizdeydi.

Cardozo bir tane attı ama 3 tane de yok artık dedirtecek pozisyonu harcadı.
          Erkan'ın uyuz pasları insanı çileden çıkarıyor.
          M'Bia-Cavanda-Ekici üçlüsü çok iyi top yaptı.

Rize maçında penaltılarımız verilse geçen hafta da 3 tane atardık. Bu takım huzurlu bir ortamda şampiyonluğa oynardı. Maalesef iho ve hakemler buna engel oldu.

Yorum

• Ersun geliyor herhalde futbolcular selam gönderip duruyor
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Aytac da Okay da müthis potansiyelli genc oyuncular. Ne mutlu bize ki ikisi de bizde. Degerini bilelim. Birini överken digerini yerin dibine sokmaya gerek yok.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Iho olsa maç sonu aciklamasin da özlenen Trabzon'u izletmeye başladık derdi oysa Usta bugün kazandık ama gördüğümüz tablo işimizin zor olduğunu gösteriyor diyerek vizyon farkını ortaya koydu
                Güzel detay

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Marin o adam. Ligde Oğuzhan ile birlikte final pası konusunda en iyi isim. Sneijder biraz Ekici gibi takılıyor bu konularda.
                  Valla Marinin oynamamasına bende hayret ediyorum. Erkan ilk 11 başlıyor Marin yedek
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ersun Hocamın yüzü geliyor kop gel be

Yorum

• Kazandık ve ben mutluyum
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Aykutun yanına sağlam bir stoper
                        Defansın soluna sağlam bir bek
                        Mbianın yanına sağlam bir 8 numara
                        Sağ kanada sağlam bir oyuncu
                        Sol kanada sağlam bir oyuncu
                        Forvete sağlam bir oyuncu

6 Kaliteli transferle bu takım gelecek sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olur.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla Marinin oynamamasına bende hayret ediyorum. Erkan ilk 11 başlıyor Marin yedek
                          Hocam bende Erkanin hayrani degilim. Ama yigidi oldur hakkini yeme, Erkan iyi oynadi bugun. Kasimpasa macinda Erkan - Marin oynamasi lazim kanatlarda

Yorum

• Yalnız takıma huzur gelmiş

Yorum

• Takıma köstek değil destek olunca böyle oluyor...
                              Ben tüm takımı tebrik ediyorum..
                              Ayrıca Onur'a ayrı bir parantez açmak lazım... Gerçekten özlemişiz kurtarışlarını...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                N'Doye bugün isyanında çok haklıydı. Maç farka gidebilirdi. Daha 1-0 iken maç bitmiş havasına girdik.
                                Maçta en önemli eksik gol sonrası müziğimiz ve maç sonu çalan kolbastı idi. Kazım Abi ve Sinan Yılmaz'ı geri istiyorum.
                                Tek sorun takım olamamamız. İnşallah disiplinli bir hoca gelirse başarılı olacağız. Bu sene unutulmasın hakemler yaktı bize.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X