her şeyi bir kenara geçtim bu ishak doğan alper kadar kötü müydü? bu nasıl bir insan yönetimidir..bence yönetimin acilen bu oyunculara af çıkarması gerekir.. hem kupa maçlarında hem de devre arasına kadar lig maçlarında değerlendirilsinler .. devre arasında nihayi karar verilmelidir.. kimse oynamadan para almasın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
DEEP BLUE
Evet düzeltme yapıyorum kardeşim. Parmağım kalın geliyor, yan taraftakine de basıyorum. Ondandır... :-))))İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok agrasifsin bu gün..Avatarındaki siyam kedisinin tatlığı ile tezat bir ruh halin var...
Birşeye dikkat ettim, yazdığın yazıları genelde düzeltme mesajı çekiyorsun ağabey...Bir hışımla yazıp sonra imla hatalarını mı düzeltiyorsun
Seni tatlı bir siyam kedisinden kar leoparına çeviren zatın mesajlarını ben 1 aydan beri banladım..Kafam rahat sanada tavsiye ederim
Bir de agresifsin diyorsunuz ya... Yanılıyorsunuz... Tanımadığınız için öyle geliyor. Forumda tanıştığım çok arkadaş var, onlara sorun anlatsınlar. :-)))
Ancak içindeki zehiri burada "düşünce" diye sunmaya kalkan sınır tanımayan angutlar örgütü üyelerine meydan bırakmamak lazım. Bunlar "düşünce" dediğinde, 7 yaşında incir ağacından "düşünce" kafamı çarptım ve bu hale geldim şeklinde düzeltme bekliyor insan. Cahillik tavan yapmış. Farklı görüşte olabiliriz, herkes bildiğince fikrini yazar ve okuruz. Akıl akıldan üstündür. Belki bir şey öğreniriz. Ancak bu forumda kadrolu trol olarak yer işgal eden Yumlu cilacısı ve Onur satılsın diyen taze greyfurt suyunun tadına bakmadan olmaz. Aklı sıra ara bulucu olacak tipin bize ergen diyerek ceza almaması da enteresan tabi. Her neyse... Yönetim uyumuyor çalışıyor. Göreceksiniz. Sabredin... Önemli olan da bu...
Not: Buradaki trolleri de, cahilleri de, hakaret eden cinsleri de banlamıyorum. Onların da sevgiye ilgiye ihtiyacı var. Seviyorum bu tipleri, diri tutuyorlar beni :-))))En son Misafir tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 21:14.
Yorum
-
DEEP BLUE
Seviyorum seni, iyi uşaksın :-)))))İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[emoji23][emoji23][emoji23] yemin ediyorum senin gibi birine rastlamadim ben, yok böyle bisey ya :-)
Yorum
-
Abi süpersin.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenüz o kadar değerin yok gözümde... Seni sorun etmem için biraz değer vermem lazım. Uğraşırsan olur.
Yorum
-
Aslında eleştirenlere lafım yok. Ama bunun her dakika yapılmasına karşıyım. Öyle olunca olmuyor. O artık çekiştirmeye giriyor. Onur'un konumu, durumu bellidir. Takımın kaptanı, takımın temel direğidir. Sayesinde uzun senelerdir Trabzonspor üst sıraları zorlamaktadır. Aldığı para da normaldir. Form düşüklüğü var denilebilir. Ama tekme tokat eleştiri olmaz. Gelişmiş ülkelere bakın, neden gelişmişler? Herkes bir yanından tutup çekmiş mi yoksa moral mi vermiş, bir sonraki mücadele için motive mi etmiş? Onur'a ne veriyoruz da ne istiyoruz? Para mı? Parayı herkes veriyor. Bizim önce değerimize sahip çıkmamız lazım. Çekiştirirsek parçalanır. Eleştiri ise dozunda olmalıİlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onur öyle bir konuma sokuyorlarki demiş @Travelair kardeşimiz, Onurun konumu ne merak ediyorum...Onurun benim gözümdeki konumu takımın 28 futbolcusundan sadece birtanesidir ve 1.kaptanıdır..Bu konum onu eleştirme hakkımızı ortadan kaldırıyormu? Hem onuru eleştrip hem Trabzonsporlu olunamıyormu?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Umit abi yonetim Salih Alper yumlu gibi yetersizleri yollasin kalitelileri tutsun benim icin kafi yoksa kadroda yeterliler olunca ne kadar yetersiz hoca da olsa pek secenegi kalmiyorİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeviyorum seni, iyi uşaksın :-)))))
)
ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
DEEP BLUE
Sayın adminim. Varlığınıza duacıyım efendim... ( Ronin'den öğrendim) :-))))İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanınız mı sıkılıyor ?
Yorum
-
DEEP BLUE
Alayı gidecek rahat olun. Son toplantıda başkanın sözü herşeyi özetler sanırım: "burası Trabzonspor, dünya kulübü... Hatır gönülle, kafa kağıdıyla kimse istihdam edilemez"...İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmit abi yonetim Salih Alper yumlu gibi yetersizleri yollasin kalitelileri tutsun benim icin kafi yoksa kadroda yeterliler olunca ne kadar yetersiz hoca da olsa pek secenegi kalmiyor
)
Yorum
-
Onur'a şahsi gıcığı olanlara lafım yok tavşan ve dağlı atasözlerimiz var. Bu kulübün kaptanına laf çaktığını zanneden tipler keşke ne kadar zavallı olduğunuzu görebilseniz.
Alper, Salih, Yumlu bu adamların arkasında kim olursa olsun gol yer. Onur toparlayacaktır. Peki o zaman ne diyeceksiniz?
Bu adam çok ağır sakatlıklar geçirdi. Ve iki ayda bir kaleci antrenörü değişiyor. Kolay mı zannediyorsunuz? Kimse şuan mükemmel oynadığını söylemiyor Onur'un. Ama sanki tek sorun Onur'daymış gibi bir algı yaratmak da çok ucuz ve samimiyetsiz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Ben oyuncunun performansını eleştiriyorum...Herdakka eleştirilmez zate..İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında eleştirenlere lafım yok. Ama bunun her dakika yapılmasına karşıyım. Öyle olunca olmuyor. O artık çekiştirmeye giriyor. Onur'un konumu, durumu bellidir. Takımın kaptanı, takımın temel direğidir. Sayesinde uzun senelerdir Trabzonspor üst sıraları zorlamaktadır. Aldığı para da normaldir. Form düşüklüğü var denilebilir. Ama tekme tokat eleştiri olmaz. Gelişmiş ülkelere bakın, neden gelişmişler? Herkes bir yanından tutup çekmiş mi yoksa moral mi vermiş, bir sonraki mücadele için motive mi etmiş? Onur'a ne veriyoruz da ne istiyoruz? Para mı? Parayı herkes veriyor. Bizim önce değerimize sahip çıkmamız lazım. Çekiştirirsek parçalanır. Eleştiri ise dozunda olmalı
Ama anladığım Onur konusunda forumda büyük bir fay hattı var..Biraz empati yaparak bu olayı aşmak lazım...
Muharrem Usta ve Ekibinin Onura karşı çok dikkatli haraket etmesi ve geçmişteki hataların tekrarlanmaması lazım..
Yorum
-
Pek kıymetli sportif direktörümüz Alper gibi adamlara para basmakla meşgul olduğu içi Hakan'a para vermeye kıyamadı. Yanı sıra pek kıymetli forumdaşlarımız da Onur varken ikinci bir kaleciye gerek yok tarzında savunmalar yapıyordu. Hey gidi.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur bir değerdir.Kabul edelim bu sene standart kaleci performansı gösteriyor.Hacıosmanoğlu biraz tutarlı davransaydı Hakan Arıkan'ın bonservisini alırdı ne Onur bu duruma gelirdi nede takım.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum