Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Yediğimiz 3. Gol zaten tek stopere döndüğümüz için o gol pozisyonları olacaktı keza Cavanda nın çizgiden çıkardığıda bu golde kaleciye hata arayan beyin cerrahı tanıdığım var Trabzon'da geldiğinizde ulaşın. Diğer gollerde Alper ve Douglasın aslında pozşsyonlarının boş olması nedeniyle. İlk yarının ortasında Alper ilerde bir top kaybetti. Geriye dönüş hızı tam dayaklık. Senin buna hakkın yok, yeteneğin yok ama koşacaksın koşmuyorsan o formayı giyemezsin giymemelisin. Alper'in derhal kadro dışı bırakılması lazım. Douglas hemen fesh için otursunlar.
Yorum
-
abi etmeyin eylemeyin.İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@uStaMuharrem yoksa bizi kandırdın mı? 50.yılda şampiyonluğa derken ptt 1.ligte olacağımız şampiyonluktan mı bahsediyordun?
daha dk 1 bile değil ama 2.golü attınız neredeyse.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Trabzonspor'lu futbolcular yenilmeye alışmış.
Bu psikolojik durumdan yabancılaryıla beraber kurtulup tekrar takımı sahipleneceklerini düşünmüyorum.
Ligin sonuna kadar eziyet bir sezon bizi bekliyor.
Bir galibiyet-bir yenilgi,iki yenilgi-bir beraberlik-bir galibiyet... bu şekilde devam eder Trabzonspor.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Eto da rekora koşuyor.Şöyle etkili bir forvet bulamadık gitti. "Samuel Eto'o, Antalyaspor'un 16. haftada Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçta 1 gol daha atarsa lig tarihinde bir sezonda üst üste 9 gol maçta gol atan tek futbolcu olacak." Benzer durum Leicester City'li Jaime Vardy'de vardı ve o üstüste 11 maçta gol atıp İngiltere'deki rekoru kırmıştı.karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo 3e 5e bakılmadan satılmadı Ndoye ile beraber paketlenmeli. Yerine Kweuke alınmalı fiyatı ne olursa olsun.
bizim bir ara radarımıza girdi ama beyler bize layık değil diye almadılar
bu arada çıkmıştım özeti izledim
arkadaş özellikle bu douglas çok yavaş ya adam
kontra yemişiz adam orta sahalardan daha geç dönüyor geriye
Yorum
-
Taraftar ortalığı ayağa kaldırdı o dönemde. "Kariyeri" çok vasatmış...İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim bir ara radarımıza girdi ama beyler bize layık değil diye almadılar
Yorum
-
Bu takımın belirli bir oyun şablonu yok, karakteristik özelliği yok. Akhisarın, Mersin'in, Antalya'nın bir sistemi var ama malesef bizim takım patlamaya hazır bir bomba.Muharrem Usta gelse ne olur ki!!! Hem Muharrem Usta bildiğim kadarıyla Tıp alanında uzman.Her zaman söylemişimdir birinci önceliği spor olmayan insanlar kulüp başkanlığında başarılı olamazlar.Ben başta görüşümü belirteyim malum ilerki günlerde bana hak vereceksiniz.Benim tercihim Celil Hekimoğluydu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum