Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amaçsızlık, ne için oynandığını idrak edememek, futbolculardaki bu başıboşluk beni deli ediyor.

Yorum

• Lucescu gelse bu takımdan ancak 4-5 kişiyle devam eder. İstisnasız hepsinin kıçına tekmeyi basar.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Takımın gol atağı 15,rizenin 5. Üçte penaltın verilmemiş.Penaltı kaçırmışsın..İlk yarıda 2-0 öne geçip maçı alacakken 3-0 yenilmek..Gerçekten atmayı bilmiyoruz.Yemeyi çok iyi biliyoruz..Bu sıkıntı maalesef böyle devam edecek gibi..Rize ilk atağında gol attı..3.atağında 2-0 yaptı..Özetlerde sağdan rizeli ceza sahasına koşarken 10 metre arkasından giden bir oyuncu dikkatimi çekti..Alper..Pastayı üflerken çok yorulmuş galiba koşacak hali yok.
        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takımdan bir şeyleri söküp almışlar ama ne olduğunu bir türlü çözemiyorum. Hasan Üçüncülü kadro paslaşırken bile heyecanlanıyordum ben ama şimdi yaprak kıpırdamıyor bende.
          Sadri şener geldi ne yaptı tamamını gönderdi ,karakterli adamlardan iyi bir kadro yaptı.ustanın tek çıkışı budur iyi bir pazarlamacı bulup bu yeteneksiz para yamyamlarını direk araplara yada Çinlilerce türklerinde anadolu kulüplerine kakalıyacak gs nin su anda yeni anlaştıkları adamlara uyguladıkları "TEK TARAFLI FRSİH" modelini uygulayacağız başka çare yok.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bağışlayın beni ama, Eto'o çok büyük topçu.

Yorum

• Yeni anlaşılacak adamlara tek taraflı fesih maddesi koyacaksın kabul etmeyenler anlaşmayacaksın 5 kuruş karetmeyenlerin zengin edildiği imaratane değil bu takım.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bağışlayın beni ama, Eto'o çok büyük topçu.
                Profildeki vatandaşta çok büyük yönetici (bağışlamayın beni)
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri şener geldi ne yaptı tamamını gönderdi ,karakterli adamlardan iyi bir kadro yaptı.ustanın tek çıkışı budur iyi bir pazarlamacı bulup bu yeteneksiz para yamyamlarını direk araplara yada Çinlilerce türklerinde anadolu kulüplerine kakalıyacak gs nin su anda yeni anlaştıkları adamlara uyguladıkları "TEK TARAFLI FRSİH" modelini uygulayacağız başka çare yok.
                  Aynen abi katılıyorum bu oyuncu grubu ile başarı sittin sene gelmez, dediğin gibi sadece para için oynuyorlar. Teknik kadronun baştan sona yenilenmesi gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lucescu gelse bu takımdan ancak 4-5 kişiyle devam eder. İstisnasız hepsinin kıçına tekmeyi basar.
                    O yüzden gelmeyecek zaten..Bu kadroya hiçbir büyük hoca gelmez.Bunu artık idrak edin sorun çok Büyük.Temizlik 1 sezon daha sürer.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen abi katılıyorum bu oyuncu grubu ile başarı sittin sene gelmez, dediğin gibi sadece para için oynuyorlar. Teknik kadronun baştan sona yenilenmesi gerekiyor.
                      Aynen parasini aldigi zaman oynayip almadigi zaman oynamayan oyuncularla basari mümkün degil zaten.

Muharrem usta kusura bakmasin ama elini cebine atip kadroyu revize etmek zorunda...
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Nereden nereye?

Halilhidzic zamaninda Kondisyon ve Fizik anlaminda, ligin üstünde bir kadroya sahiptik. Takim cok yeni olmasina ragmen, Hem Ligte Hemde Avrupa´da degisik kadrolar ile gerekli rotasyon ile sahaya cikiyorduk. Takimda forma adaletli dagitiliyor, calismayan ve özellikle takimin dibine dinamit koyanlar, aforoz ediliyordu..Gerekli sabir ile zamanla basarinin gelecegi bilinecegi, cikar Odaklarinin menfaatleri kistlaniyordu. Iste bu yüzden Hoca ya 4 yandan savas acildi ve haliyle sonunda pes etti!

Ondan sonra gelen hangi Hoca, bu forma adaletini saglayabildi? Hicbiri...

´Belkalem gitti,hadi dedik..ama Medjani gidince takimin ruhu da gitmis oldu..bugün sahada olsa sizce sonuc nasil olurdu?

Cok iyi bir kadroya sahiptik, hala daha iyiyiz..sözüm ona oyuncularin cogunu göndermek isteyenlere, yeni bir heyecan icin Sadi´siz, birkac kalitéli takviye rüzgari lehimize cevirecektir
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O yüzden gelmeyecek zaten..Bu kadroya hiçbir büyük hoca gelmez.Bunu artık idrak edin sorun çok Büyük.Temizlik 1 sezon daha sürer.
                          Kadroyu temizlesinler 10 milyon gelir alsınlar Lucescunun önüne 20 milyon koysunlar bakalım geliyor mu gelmiyor mu? Mesele Lucescunun gelmesi değil gelir ama takım baştan aşağı temizlenebilir mi emin değilim. Adamlar sülük gibi paralarını alıp geçiyorlar. Sonuçta Lucescu Shakhtara gittiğinde Avrupa Ligi şampiyonu değildi.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• bizde def orta saha forvet yok.maçın özeti kısaca bu.ha birde hoca yok
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Alper - Yumlu - Dünyanın En iyisi - Salih

Bu 3 arkadaşın yanına kimi koyarsan koy en az 2 tane yersin.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizde def orta saha forvet yok.maçın özeti kısaca bu.ha birde hoca yok

Özellikle macdan önce senin mesajini gördüm yeneriz demistin, halbuki güvenmistim sana
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X