İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Kafası hala orada kalmış. Futbol sürekli gelişti ve değişti ancak Sadi hoca kafasını yerden kaldırıp etrafına bakmamış. Acaba hiç avrupa maçı izliyor mu? Mesela Leicester City'nin şu an hangi durumda olduğunu biliyor mu? Hiç sanmıyorum ve bu adamın Marin'i filan oynatmaması çok normal sakın kimse şaşırmasın.İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70ler her zamanda oynar,bu kafada 2000li yılların başları varDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprofil resmin neyse birşey derdimde.
Korktun mu ?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Evet bu isimlere ilaveten Soner, Musa Nizam, Alper, Fatih ATİK de gitmeliİlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle doğru. Bu kadro artık iş yapmaz! Boşuna artık uğraşılmasın!
Maçın adamı
1- Itanje
2- Aytaç
3- Ekici
4- Marin
Aytaç çok iyi iş çıkardı.
Şu kaleciye bir gol atamadık.
Oysa net en az 5 gol pozisyonumuzu çıkardı.
Kırılma anı, 24. dakikada atılamayan penaltıydı.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sorunu sadece hoca ile çözüleceği sanılıyordu çok yazık olur .Bu kadro ÇOKKKKK ZAYIF .Bursada da aynı sorun var alınan oyuncuların hepsi yanlış kadronun tamına yakını gönderilecek.AMA bu kadar borçla nasıl???? bu kadroyla devam edildiği taktirde bilemedin seneye kesin duseriz bu kadro vast üstü hiçbir takımda puan dahi alamaz.İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLamı cimi yok. Bu kadro başarılı olamaz! Bu kadar açık ve net!Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
-
bu takımın gol atması ancak duran toptan olur ki penaltı bile atamazsak o iş de zor. hücuma en fazla 4-5 kişiyle çıkıyoruz ve hep aynı hareketler. hele ekici artık terbiyesizlik seviyesinde oynuyor, her pozisyonda şut vurma amaçlı hareketler. ayrıca bizim futbolcuların oyun zekası yok, hocada da olmayınca defans yapamıyoruz. adamlar 2 kişi geliyorlar, bizim defansta 7 kişi var, ama basmıyorlar, bassalar sıkıştırıp alacaklar ama bekliyorlar, sonra adamlar çoğalmaya başlıyor, bizimkiler sürekli bakıyorlar. ben mi alacağım bu topu? en fazla çalım yersin veya faul yaparsın, hayret ediyorum. bir tek yumlu ve bazen de mbia top çalıyor.
sadi hoca devam kararı usta için büyük bir eksi olmuştu, üstüne rize rezaleti tokat gibi oldu. güçsüz bir yönetim görüntüsü devam eder ve bu skor kanıksanırsa çanlar erken çalmaya başlar! rize ki kadrosu çok kötü gerçekten, belki de 5 atılabilecek bir takım ama rezil oluyorsun, dalga geçiliyorsun ve tepkisiz kalacaksan yönetim olarak niye geldin derler adama!!!!!OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Rizespor Diziliş.jpg
Trabzonspor Diziliş.jpg
Maç boyunca ortalama dizilişler gözüktüğü gibi. Yorum sizin.
Kaynak: OPTA İstatistikleri
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Kendimi çok güzel kandırmışım inanmışım ne diyeyim.
Yorum