İlk olarak baki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Kesinlikle. Bu ekip Ptt'de bile tutunamaz. O takım küme düşer.
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, arka dörtlüye en az üç takviye şart. Diğer yerleri saymıyorum..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
3.golde onuru suçlamak için gerçekten art niyetli olmak lazım. ortadaki inanılmaz boşluğa bir şey demiyorsunuz da onur kaleyi terketti diyorsunuz öyle mi ? yusuf geldi gelebildiği kadar da öyle bir boşlukta bu kadar gelebilmiş ancak deniz beklemiş bile en uygun vuruş için ona rağmen yapabildiği bir şey yok. hayret ediyorum ya şu golde nasıl kalesini terketti diyorsunuz adam nerdeyse altıpastan şut çekmiş bomboş durumda ağzının içine mi girmesi gerekiyordu kaleyi terketmesi için !!! 1.golde de douglas sağolsun muazzam boğuştu kweuke ile boğuşmasa daha ne olacaktı kim bilir. bu pozisyonda onur tamamen hatasızdır demiyorum ancak pozisyonun buraya gelmesinin sebebi zaten douglas ın ağır kalması.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur yedigi gollerin iyice cilkini cikardi tamamen siradan bir kaleciye dönüştu.
Ilk golde douglas adamla bogusurken kalesini terketti ve golü yedik 3.golde yusuf oraya geldi kaleyi terketti ve golü yedik.
Itandje nin kurtardiklarina ve onurun yediklerine bakin neden 3-0 yenildigimizi anlarsiniz.
Onur eskiden cizgide iyi bir kaleciydi artik cizgiyi terkederek Trabzonspor un cok puanina mal oldu.
Hakan arikan geri alinmali onurun bir sure dinlenmesi lazim..
Yorum
-
Abi çok farklı bir olay. Kapanırsan bizim dörtlü de açık vermez. Ama senin kapanma gibi bir şansın, lüksün yok. Önde oynuyorsan arka dörtlüyü buna göre kuracaksın. Bizim dörtlü ile önde oynanmaz.. Önde oynarsan arkaya atılan dört toptan üçü gol pozisyonu olur. Akhisar'da önde oynamaya çalışsın onlar da çok açık verirler mesela.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar ahmet cebe-caner-douglao-kadir keles 4 lusuyle zirvede.
Takimi nasıl oynatmasi gerektiğini bilecejsin.
Akhisar in savunmasi bizde olsaydı ne denirdi acaba?En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 00:10.
Yorum
-
Glowacki nedur yahu , hala yaşıyormu ki ?İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımın en büyük problemi gol atamamaktan ziyade çok kolay gol yemesi. mersin,rize gibi takımlardan 3 gol yiyorsa bu takım cidden kötü defans oyuncuların ve kalecin var demektir. belkalem,glowacki,medjani gibi isimler boşuna gönderilmiş
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Akhisar'ın gol yememesinde Custodio ve Merter'in çok büyük katkısı var. Harika bir sezon geçiriyorlar ayrıca kalecileri Lukac çok formda. Takım savunması konusunda Akhisar ligin en iyi takımı.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar ahmet cebe-caner-douglao-kadir keles 4 lusuyle zirvede.
Akhisar in savunmasi bizde olsaydı ne denirdi acaba?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Eski onur o golleri yermiydi?İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.golde onuru suçlamak için gerçekten art niyetli olmak lazım. ortadaki inanılmaz boşluğa bir şey demiyorsunuz da onur kaleyi terketti diyorsunuz öyle mi ? yusuf geldi gelebildiği kadar da öyle bir boşlukta bu kadar gelebilmiş ancak deniz beklemiş bile en uygun vuruş için ona rağmen yapabildiği bir şey yok. hayret ediyorum ya şu golde nasıl kalesini terketti diyorsunuz adam nerdeyse altıpastan şut çekmiş bomboş durumda ağzının içine mi girmesi gerekiyordu kaleyi terketmesi için !!! 1.golde de douglas sağolsun muazzam boğuştu kweuke ile boğuşmasa daha ne olacaktı kim bilir. bu pozisyonda onur tamamen hatasızdır demiyorum ancak pozisyonun buraya gelmesinin sebebi zaten douglas ın ağır kalması.
Onur bu sezon cok basit ve kendisine yakismayacak goller yiyor bunu neden kabul etmiyorsunuz?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
caner ve kadir bizdeydi zaten demediğimiz laf kalmıyorduİlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar ahmet cebe-caner-douglao-kadir keles 4 lusuyle zirvede.
Akhisar in savunmasi bizde olsaydı ne denirdi acaba?
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar'ın gol yememesinde Custodio ve Merter'in çok büyük katkısı var. Harika bir sezon geçiriyorlar ayrıca kalecileri Lukac çok formda. Takım savunması konusunda Akhisar ligin en iyi takımı.
Lukac normalde cok dandik bir kaleci gerceten beni cok sasirtiyor. Tipi bile cok acayip herifin.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
1.golü yemeyebilirdi belki zaten bu golde tamamen hatasızdır demiyorum ama 3.golü çıkarması imkansıza yakın yani böyle bir pozisyonda kaçıran forvete mi daha çok kızarsınız tutamayan kaleciye mi onu sorayım. adam görmüş beklemiş uygun yere vurmuş affedilmez bir boşluk var ortada.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski onur o golleri yermiydi?
Onur bu sezon cok basit ve kendisine yakismayacak goller yiyor bunu neden kabul etmiyorsunuz?
Yorum
-
Geçen sene bjk maçlarında çok kötüydü avrupa liginde. Ama bu sene çok formda iyi oynuyor. Tipi normal yahuİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLukac normalde cok dandik bir kaleci gerceten beni cok sasirtiyor. Tipi bile cok acayip herifin.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Kim ruhsuz? Catir catir top oynadi cocuklar. Gol atma sorunumuz var birturlu girmiyor top ama boyle oynarsak ve malum yerlere takviye yaparsak bu gidisat duracaktir. Bugun aytac superdi mehmet eski gunlerine donmus mbia heryerdeydi cardozo kuvvetlenmis 1-2 maca kalmaz golleri dizmeye baslar. Hakem, defans ve onur malesef macin sonucunu belirledi.
Bu maci izlemeden yorumlayanlar ancak ruhsuz ifadesi kullanabilirler!Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum