İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
aykut un bu takımın en iyi stoperi oldugu bir kez daha ortaya cıkmıs olmalı.
Bu arada özellikle aytac ve mbia ayrıca kutluyorum.Mükemmel oynadılar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Erkan'ın neresi kötü oynadı yahu. Futbolcunun adı çıkmasın. Yusuf ne yapsın Sol beke geçti adam canla başla savaştı. Douglas ben dahil bir çok kişiyi yanılttı berbat oynadı gerçekten. Salih zaten bellli. Onur'un sadece 2.ci Golde hatası var devamında çok iyi oynadı. Bu sezon oynadığımız en iyi maçtı olmadı ne yapalım yani.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Hikmet Karaman mı yoksa Sadi mi???
Doldurun Trabzonspora Traçbzonun çürüklerini.
Trabzonspor sıradan bir anadolu kulübüdür. Sıradan. Trabzonsporun büyüklüğü denen birşey kalmadı. İho yu başkan seçenler bi yerlerine kına yaksınlar. Trabzonlular Trabzonspora zarar veriyor.
Trabzonsporun kadrosunda ve teknik heyette tek bir Trabzonlu bırakmamak lazım.
Öze dönüş Trabzonsporun küme dönüşüdür ve küçülmesidir.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur cok hatalı gol yiyor.
Hadi canim, yok daha neler
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
dördüncü bir değişiklik hakkı olmadığından sahada kaldı benceİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealıntı yapma rahatsız oluyorum.
sen ortaya konuş ben cevap veririm.bizde kahroluyoruz ama burda aynı takımı tuttuğumuz adama düzgün yaklaşıyoruz fikir alış verişi yapıyoruz damarına basmıyoruz. yumlu yumlu deyip duruyorsun bütün maç savunmada tek başına oynadı, diğerlerini sadi bile çıkartmak zorunda kaldı.biraz insaflı ol. sanki başka stoper var. daha iyisi gelen kadar bu.
şaka bir yana mustafa- douglas tandeminde en son tartışılacak şey isimler olmalı bence. hele kontracı takımlara karşı! olmaz oğlu olmaz...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
profil resmin neyse birşey derdimde.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi canim, yok daha neler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum