Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öz evlatlardan ve dinazorlardan bıktık...Devre arasında hoca değişikliği şart...Devre arasında Eren derdiyok,Donk, Ndiaye alınmaya çalışılsın
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin forma işi ne oldu ya
      Ben sözümü tuttum Adem reis siparişi verdim bile arkadaşa hayırlı uğurlu olsun
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne dedi, anlatta dinleyelim, vakitte gecmiyor zaten.
        "Trabzonspor'un sezon başından beri en az 10 puanı felan hakem hataları nedeniyle eksik, o 10 puanı ekle şimdi durum ne oluyor bak. Şu maçta bu 3 penaltı verilmezken maç 0-0"

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öz evlatlardan ve dinazorlardan bıktık...Devre arasında hoca değişikliği şart...Devre arasında Eren derdiyok,Donk, Ndiaye alınmaya çalışılsın

Abi Usta ve ekibine yakin olan sensin, bize degil onlara ilet bir zahmet
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• arkadaşlar takım kötü değil ama bazı mevkiler aşı tutmadı bir sol bek biri defans

forvette normal standartlarda adam yok

yusufta orta yaptı özerde mehmet adam kaçmıyorki asist yapsın

carozo çok durağan şu maçta ndoyede iş yapmazdı onun tek artısı hızı ileri çıkışları ama son vuruşları vasat

Yorum

• İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Trabzonspor'un sezon başından beri en az 10 puanı felan hakem hataları nedeniyle eksik, o 10 puanı ekle şimdi durum ne oluyor bak. Şu maçta bu 3 penaltı verilmezken maç 0-0"
              +1461

Yorum

• İNŞALLAH türk milli takımı ile fb ve gs'nin çok sayıda, bariz, net penaltılarını çalmazlar Avrupa'da. Çaresizlik nedir anlasınlar. Beter olsunlar. Kahrolsun türk futbolu! YAŞASIN TRABZONSPOR!

Yorum

• Yerli hocalara güvencem kalmadı,
                  iyi bir yabancı hoca bulacak Başkan lazım, bunlar Hami'den lemi'den başkasını bulamazlar.
                  Hepsi aynı hataları yapıyorlar, savaşa giderken en iyi silahlarınla gidersin.
                  Fenerbahçe maçında Cordozo oynatılmadı, Rize maçında Cavan da oynatılmadı (ilk devre) sanki çok iyi bir defansın varda?!
                  Bu günkü yenilginin tek sorumlusu Sadi Hoca, yanlış kadro ile başlayıp yaktı kendini.
                  hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                  .

Yorum

• Douglası kim bulduysa Allahından bulsun.
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hanı bu herifte yaşından dolayı beyin damarlarında kireçlenme var kan bir gidiyor 3 saniye gitmiyor .Oyuncularını tebrik ediyorum diyor rize gibi bir takıma 3-0 yenilmiş.... Ha sonra kan akışı başlıyor birden sonra rizden 3 yediğinin ve yenildiğini farkına varıyor tam 90 derece farklı bir cevap daha söylüyor :Bu bir TRAVMADIR-SORUMLULUK BANA AYİT.Sadi denen keltoşu harbinden bir laboratuarda incrlemelyiz 90 yılların o maskulen parfümleri gibi bulunmaz bir insan .
                      Usta şaka maka bir yana güleyim mi ağlayayım mı karar veremiyorum. Yani trajikomik bir olay gerçekten. Açıklamaları çok ilginç yani anlayamadım bir türlü ne anlatmak istiyorsun ne diyorsun, "golü kalemizde görene kadar maç çok rahattı" bu ne saçma bir beyan? Adam akıllı bir açıklama yaparsın şu şu hataları yaptık şöyle oldu böyle oldu şu nedenle yenildik önümüzdeki maça şöyle şöyle hazırlanacağız dersin en azından hesap verirsin özeleştiri yaparsın bu ne böyle...
                      "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün Sadi hocanın yanlış tercihlerine rağmen sahada beğendiğim bir takım ve oyun vardı. Bu da oyunculardan kaynaklı diye düşünüyorum. Sadi hoca gerek ilk 11'leri, gerekse oyuncu değişiklikleri ve zamanlaması konusunda Haftalardır sınıfta kalıyor.. O yüzden de sezon Sadi hocayla bitmez diyorum..

Devre arası Hami'nin geleceğini ve önümüzdeki sezon da Lucescu'yla beraber devam edileceğini düşünüyorum..
                        Hami'ye bir itirazım olmaz.
                        Bende beyaz şapkalı amcaya bayıldığımdan değil, değişikliği fuzuli gördüğümden çıkıntılık yapıyorum.
                        Yoksa zaten ben hocayım diyen adam Alper, Salih ve bu formu ile Yusuf gibi adamları bırak sahaya sürmeyi kulübede yanına dahi oturtmaz.
                        Gerçi Hami'nin de bize verebileceği ,katabileceği şeyler hakkında ciddi şüphelerim var.

Yorum

• Aytaç'a bayıldım.Her maç üzerine koyuyor,hep inandım bu çocuğa.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            6.hakem ne halt yiyor onu sormak lazım.Ali Palabıyık'ın son pozisyonu sezememesi anlaşılabilir
                            doğrudur ama artniyet olduğu aşikar, zira her pozisyonu en az 2 tane hakem görebilecek durumdaydı ki gördüler de

enteresan olan ise bir de bu kepazenin adı iyi hakem diye yayılmaya başlamıştı

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aytaç'a bayıldım.Her maç üzerine koyuyor,hep inandım bu çocuğa.

Abi nedir bu senin hemsehrin Sadi den cektigimiz

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aytaç'a bayıldım.Her maç üzerine koyuyor,hep inandım bu çocuğa.
                                11 kişilik futbolcu kalabalığından , 1 adet takıma evrilmedikçe, bir müddet sonra Aytaç gibiler de birer Soner'e dönüşecektir.
                                Mesela sanırım Okay çoktan bir soner olmuş gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X