Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha 15. haftadan bu denli hedefsiz kalmamızın sorumlusu ne Şota'dır ne de küfürler yiyen Hurma'dır (ki kendisini bende sevmem), baş sorumlu futbolcuların maaşlarını ödememesine rağmen başarı bekleyen iho'dur. Sen M'Bia N'Doye gibi oyunculara para vermezsen yalandan oynar ki buna hep beraber şahit olduk.

N'doye Bursa ve bjk maçlarında 4-5 kez araya kaçarken son haftalarda yürümeye dahi mecali yoktu. Keza M'Bia ilk maçlarda ülkede en çok konuşulan isimken ta eskişehir maçına kadar pres yapmaktan acizdi.
    İho toplam 3 yılımızı çalmıştır. Eğer futbolcuların parası ödense hakem hatalarına rağmen liderin maksimum 6 puan gerisinde olurduk.

İş işten geçti ama ben bu takımdan doğru hocayla kalan 20 maçtan 45 civarı puan bekliyorum. Sene sonu da İho'nun kulakları bolca çınlanır.
    Kaç maç üst üste hakemler tarafından doğrandık çabuk unutuyoruz galiba.çalılan puanların sorumlusuda İHO'mu.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaç maç üst üste hakemler tarafından doğrandık çabuk unutuyoruz galiba.çalılan puanların sorumlusuda İHO'mu.
      Evet, camia haklıyken haksız duruma düşürürsen sorumluluğu da sen üstlenirsin. Cumhurbaşkanı'ndan söz almış mış... gördük

Ayrıca haklarımız çalınmayacak diyen de İho değil miydi? Çabuk unutuyoruz galiba...

Futbolculara huzur sağlayamayan bir yönetim (İho ve küfürbaz yöneticileri) kulübün başarısızlığının baş sorumlusudur.

Yorum

Kweukeyi tutalım yeter 3 puan yazarız
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Evet, camia haklıyken haksız duruma düşürürsen sorumluluğu da sen üstlenirsin. Cumhurbaşkanı'ndan söz almış mış... gördük

Ayrıca haklarımız çalınmayacak diyen de İho değil miydi? Çabuk unutuyoruz galiba...

Futbolculara huzur sağlayamayan bir yönetim (İho ve küfürbaz yöneticileri) kulübün başarısızlığının baş sorumlusudur.
          Enteresan bir bakış açısı.
          Hadi Hacıosmanoğlu beceriksizdi hakkının yenilmesine engel olamadı peki ya taraftar,yerel basın,camia ileri gelenleri naptı?
          Başarı yada başarısızlık tek unsur ile meydana gelmiyor.Trabzonspor bi şekilde yenilsinde Hacıosmanoğlu siktirsin gitsin diyen Trabzonspor'lular vardı.Hadi Hacıosmanoğlu sittirip gitti,bakalım hakkımız gasbedilecekmi bundan sonra.

Yorum

Enteresan bir bakış açısı.
            Hadi Hacıosmanoğlu beceriksizdi hakkının yenilmesine engel olamadı peki ya taraftar,yerel basın,camia ileri gelenleri naptı?
            Başarı yada başarısızlık tek unsur ile meydana gelmiyor.Trabzonspor bi şekilde yenilsinde Hacıosmanoğlu siktirsin gitsin diyen Trabzonspor'lular vardı.Hadi Hacıosmanoğlu sittirip gitti,bakalım hakkımız gasbedilecekmi bundan sonra.
            . Artık geceleri çok rahat uyuyorum, yarınlara daha güzel bakabiliyorum. Kimse bana, Eğitim, Kültür, vizyon, duruş gibi kişisel özelliklerden nasibini almamış, yaptığı ve söylediği her şeyle Trabzonspor'un marka değerini düşüren , herkesin sempati duyduğu Trabzonspor'dan her kesimin nefret ettiği bir Trabzonspor oluşturan, futbolcuların paralarını ödemeyemeyecek durumda bir mali tabloya rağmen kıçını o koltuktan ayırmamak adına Trabzonspor'un geleceğini daha da karartmak için tekrar aday olan bir herifin Trabzonspor sevdalısı olduğunu soylemesin. Aziz Yıldırım bile onun bana (traftar bazında) ve Trabzonspor'a verdiği zararı vermedi , veremez. O yüzden içinde bulunduğumuz durumun en büyük sorumlusu Hacıosmanoğlu denen heriftir Fatih.
            En son Yaşar tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 21:56.

Yorum

İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kweukeyi tutalım yeter 3 puan yazarız
              Kim tutacak onu peki? Ayakta uyuyan Douglas mı?
              Ellerinden kollarından rakibi görmeyen Yumlu mu?

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kim tutacak onu peki? Ayakta uyuyan Douglas mı?
                Ellerinden kollarından rakibi görmeyen Yumlu mu?
                Ahah sen de haklısın.Maaşlar ödendiyse Mbia parçalar onu.Şahsen Mbia bütün stoperlerimizden daha iyi oynar stoperde.
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  . Artık geceleri çok rahat uyuyorum, yarınlara daha güzel bakabiliyorum. Kimse bana, Eğitim, Kültür, vizyon, duruş gibi kişisel özelliklerden nasibini almamış, yaptığı ve söylediği her şeyle Trabzonspor'un marka değerini düşüren , herkesin sempati duyduğu Trabzonspor'dan her kesimin nefret ettiği bir Trabzonspor oluşturan, futbolcuların paralarını ödemeyemeyecek durumda bir mali tabloya rağmen kıçını o koltuktan ayırmamak adına Trabzonspor'un geleceğini daha da karartmak için tekrar aday olan bir herifin Trabzonspor sevdalısı olduğunu soylemesin. Aziz Yıldırım bile onun bana (traftar bazında) ve Trabzonspor'a verdiği zararı vermedi , veremez. O yüzden içinde bulunduğumuz durumun en büyük sorumlusu Hacıosmanoğlu denen heriftir Fatih.
                  Tamam Yaşarım.

Yorum

Tamam Yaşarım.
                    Eyvallah Fatihim, her şey daha güzel olacak İnşalllah.

Yorum

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eyvallah Fatihim, her şey daha güzel olacak İnşalllah.
                      İnşallah kardeşim.

Yorum

İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 - 0 alırız maçı.

Sıkıntı yok
                        2-0 alırız

Eskişehir maçındada 3-1 demiştiniz yine ikinizde bi tereddüt etmiştim ama bu maç evi arabayı satıp D

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                        Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahah sen de haklısın.Maaşlar ödendiyse Mbia parçalar onu.Şahsen Mbia bütün stoperlerimizden daha iyi oynar stoperde.
                          Orta sahada da ben oynarım o zaman..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Kusura bakmayın ama Kweukue yi süper ligde durduracak stoper yok.
                            Mbia çok güçlü bir oyuncu değil.

Yorum

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kusura bakmayın ama Kweukue yi süper ligde durduracak stoper yok.
                              Mbia çok güçlü bir oyuncu değil.
                              Akhisardaki douglao durdurur onu bence
                              En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 00:56.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Futbol bu futbol Sumo güreşi değil. Ben bile durdururum önemli olan topla buluşmasını engellemek. Bu adam seni tutup çekip fırlatmıyor. Topu önüne aldırmayacaksın. Küçücük Tiago Silva neleri durduruyor Fransa liginde
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X