İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Evet, camia haklıyken haksız duruma düşürürsen sorumluluğu da sen üstlenirsin. Cumhurbaşkanı'ndan söz almış mış... gördükİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç maç üst üste hakemler tarafından doğrandık çabuk unutuyoruz galiba.çalılan puanların sorumlusuda İHO'mu.
Ayrıca haklarımız çalınmayacak diyen de İho değil miydi? Çabuk unutuyoruz galiba...
Futbolculara huzur sağlayamayan bir yönetim (İho ve küfürbaz yöneticileri) kulübün başarısızlığının baş sorumlusudur.
Yorum
-
Enteresan bir bakış açısı.İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, camia haklıyken haksız duruma düşürürsen sorumluluğu da sen üstlenirsin. Cumhurbaşkanı'ndan söz almış mış... gördük
Ayrıca haklarımız çalınmayacak diyen de İho değil miydi? Çabuk unutuyoruz galiba...
Futbolculara huzur sağlayamayan bir yönetim (İho ve küfürbaz yöneticileri) kulübün başarısızlığının baş sorumlusudur.
Hadi Hacıosmanoğlu beceriksizdi hakkının yenilmesine engel olamadı peki ya taraftar,yerel basın,camia ileri gelenleri naptı?
Başarı yada başarısızlık tek unsur ile meydana gelmiyor.Trabzonspor bi şekilde yenilsinde Hacıosmanoğlu siktirsin gitsin diyen Trabzonspor'lular vardı.Hadi Hacıosmanoğlu sittirip gitti,bakalım hakkımız gasbedilecekmi bundan sonra.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
. Artık geceleri çok rahat uyuyorum, yarınlara daha güzel bakabiliyorum. Kimse bana, Eğitim, Kültür, vizyon, duruş gibi kişisel özelliklerden nasibini almamış, yaptığı ve söylediği her şeyle Trabzonspor'un marka değerini düşüren , herkesin sempati duyduğu Trabzonspor'dan her kesimin nefret ettiği bir Trabzonspor oluşturan, futbolcuların paralarını ödemeyemeyecek durumda bir mali tabloya rağmen kıçını o koltuktan ayırmamak adına Trabzonspor'un geleceğini daha da karartmak için tekrar aday olan bir herifin Trabzonspor sevdalısı olduğunu soylemesin. Aziz Yıldırım bile onun bana (traftar bazında) ve Trabzonspor'a verdiği zararı vermedi , veremez. O yüzden içinde bulunduğumuz durumun en büyük sorumlusu Hacıosmanoğlu denen heriftir Fatih.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnteresan bir bakış açısı.
Hadi Hacıosmanoğlu beceriksizdi hakkının yenilmesine engel olamadı peki ya taraftar,yerel basın,camia ileri gelenleri naptı?
Başarı yada başarısızlık tek unsur ile meydana gelmiyor.Trabzonspor bi şekilde yenilsinde Hacıosmanoğlu siktirsin gitsin diyen Trabzonspor'lular vardı.Hadi Hacıosmanoğlu sittirip gitti,bakalım hakkımız gasbedilecekmi bundan sonra.En son Yaşar tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 21:56.
Yorum
-
Kim tutacak onu peki? Ayakta uyuyan Douglas mı?İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKweukeyi tutalım yeter 3 puan yazarız
Ellerinden kollarından rakibi görmeyen Yumlu mu?
Yorum
-
Ahah sen de haklısın.Maaşlar ödendiyse Mbia parçalar onu.Şahsen Mbia bütün stoperlerimizden daha iyi oynar stoperde.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim tutacak onu peki? Ayakta uyuyan Douglas mı?
Ellerinden kollarından rakibi görmeyen Yumlu mu?TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
Tamam Yaşarım.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle. Artık geceleri çok rahat uyuyorum, yarınlara daha güzel bakabiliyorum. Kimse bana, Eğitim, Kültür, vizyon, duruş gibi kişisel özelliklerden nasibini almamış, yaptığı ve söylediği her şeyle Trabzonspor'un marka değerini düşüren , herkesin sempati duyduğu Trabzonspor'dan her kesimin nefret ettiği bir Trabzonspor oluşturan, futbolcuların paralarını ödemeyemeyecek durumda bir mali tabloya rağmen kıçını o koltuktan ayırmamak adına Trabzonspor'un geleceğini daha da karartmak için tekrar aday olan bir herifin Trabzonspor sevdalısı olduğunu soylemesin. Aziz Yıldırım bile onun bana (traftar bazında) ve Trabzonspor'a verdiği zararı vermedi , veremez. O yüzden içinde bulunduğumuz durumun en büyük sorumlusu Hacıosmanoğlu denen heriftir Fatih.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Eyvallah Fatihim, her şey daha güzel olacak İnşalllah.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Yaşarım.
Yorum
-
İnşallah kardeşim.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah Fatihim, her şey daha güzel olacak İnşalllah.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 - 0 alırız maçı.
Sıkıntı yok
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0 alırız
Eskişehir maçındada 3-1 demiştiniz yine ikinizde bi tereddüt etmiştim ama bu maç evi arabayı satıp
D
Yorum
-
Orta sahada da ben oynarım o zaman..İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhah sen de haklısın.Maaşlar ödendiyse Mbia parçalar onu.Şahsen Mbia bütün stoperlerimizden daha iyi oynar stoperde.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Akhisardaki douglao durdurur onu benceİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama Kweukue yi süper ligde durduracak stoper yok.
Mbia çok güçlü bir oyuncu değil.En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 00:56.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Futbol bu futbol Sumo güreşi değil. Ben bile durdururum önemli olan topla buluşmasını engellemek. Bu adam seni tutup çekip fırlatmıyor. Topu önüne aldırmayacaksın. Küçücük Tiago Silva neleri durduruyor Fransa ligindeDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum