Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Panik futbolundan kurtulamadığımız sürece, rahatlık olmayacak.
    Güvenli bir takım oyununu ilk maçta görmüştük.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor sevdam öyle büyük ki İddaa oynarken Trabzonspor'a beraberlik bile yazamıyorum öyle inanıyorum şu takıma.Lan diyorum oynama bu sefer şu takıma ama çoğunlukla oynuyorum hep galibiyet yazıyorum ve olmuyor.Çok acı bir durum değil mi sizce de ? .Bu takıma oynamadığım zaman da genellikle tuttururum Ne eşek adamım ya.
      Senin forma işi ne oldu ya
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haftalardır maç başlıklarına "Tek beklentim keyif almak, skor ikinci planda benim için" yazıyordum.. Bu maç ilk defa bu isteğim oldu. 3-0 yenilsek de ben bugün oynanan maçtan epey keyif aldım. Keşke skor daha iyi olsaydı tabi ama dedigim gibi, benim için skor ikinci planda.. Her hafta oynadığımız oyun böyle olsa keşke..

Takım konusunda ise, sezon Sadi hocayla bitmez.. İnşallah devre arası uzun planlamalı bir hoca veya gelecek sezon çalışacak hocanın yardımcısı olacak biriyle anlaşılır..

Ayrıca görüyorum ki Muharrem Usta'ya muhalefet şimdiden başlamış.. Mehmet Ali Aydınlar'ın bir cümlesi vardı TFF genel kurulunda, Yukarıda Allah var be kardeşim, el insaf..

2. paragrafın hariç katılıyorum.
        Shota zamanında oynadığımız şeye futbol denemezdi, hatta Ersun'un , Halilhodziç'in de oynattığı futbolumsu şeyi gördükten sonra bugün sahadaki aksiyon, pozisyon iyi geldi.
        Ama o bizi uçuracak uzun vadeli veya emanetçi hoca işi yaş.

Yorum

• İlk olarak ismail0100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk yarının 43 dakkasını izledim ben çok kötü değildik bence ilk yarıda. Hatta hakedilen penaltılar verilseydi rahat bi maç olurdu
          Bu sezon oynadığımız belki de en iyi maç diyebilirim. Ligde iyi oynadığımız maç yok zaten. Penaltı kırılma anıydı. Olmadı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sol bek sorunumuz hala devam ediyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocayla maçı beraber izledik. Dakika 40-45'de kesin gol yeriz dedi. Dakika 40'ı gösterdiği golü ağlarımızda gördük. Boşuna hoca demiyoruz
              o zaman neden müdahale etmedi

kopma anı vardı maçta ben hoca olsaydım orda 4 lü defansı çakardım geriye son 5 dk adamlar çok basit oynadı ancak bu oyuna karşı koyacak bir direnç olmadı takımda
              ama hocaya kızmadım
              ne yapsın hoca sol bekte adam yok
              defansta adam akıllı tek defans aykut

Yorum

• öncelikle yazımı uzun tutacağım okuyanların vaktini aldığım için özür dilerim içimi dökmem gerkiyordu ve benim için trabzonspor hakkında içimi dökebileceğim tek yer burasıdır.

1-sadi hocanın ne kadar kötü bir antrenör olduğunu görmüş olduk. altyapıdan adam çıkmama sebebini anladık sonunda.

2-öncelikle kalecin iyi olduktan sonra hertürlü puan alıyorsun bu ligde mesela galatasaray muslera gibi kalecisi var defans rahat oynuyor. ama bizim kaleci onur eski halinden eser yok özellikle 2. golü kurtarması için normal süperlig kalecisi yeteneğinde olsa yeterdi bence tolga ile yarışıyorlar bence. onurumuz dedik ama eleştiride yapmalıyız. kalemiz kötü.

3- stoperlerimiz felaket ağır douglas ve mustafa 2.lig topçusudur net. şuan pek sevmesemde aykut takımın en iyi stoperidir. ligimizde forvetler atletik ve hızlı(biz hariç) o yüzden stoperlerimiz hızlı olması gerekirken gidip douglas gibi hantal oyuncu alıyoruz. birde bu stoperlere biraz şut antremanı yaptırsınlar mustafanın kaçırdığı pozisyon çok netti.

4- cavanda hariç beklerimiz felaket ötesi yani savunma ve hücum uyumu sıfır. orta açma nedir bilmeyen beklerimiz var. yusuf-alper-salih bunlar trabzonspora yakışmayan isimler. elinde cavanda gibi topçun son maçlarda iyi olmasa da oynamalı. cavandanın kötü hali eminim salihin iyi performasından daha iyidir.

5-orta sahada tek beğendiğim mbia belki orta da çok görünmeyebilir ama adam tek başına ortada mehmet ekici ilerde olmaz bence çünkü ligin en bencil oyuncusu(gitmek mi istiyor anlamadım) ilerde olunca pozisyona daha raht giriyor ve hepsini harcıyor. pas vermiyor çok nadir pas veriyor onuda pozisyon ölmeye yakın veriyor harcıyor. aytaçtan iyi bir yedek olur onunda 11 oyuncusu olmadığını anladık. okayda olmuyor. özer zaten toğçu falan değil ama özevlat sonuçta . yani çift yönlü, ortasahaya ağırlığını koyabilecek bir 8 numaramız yok.

6- ve en felaket bölgemize geldik. kanat oyuncusu gibi görünen orta saha oyuncularımız erkan-özer-arada mehmet-yusuf-sefa bunlar da yakışmayan oyuncular tek beklentim erkan dı ama o da rezil çıktı. bu bölgeye transfer olmaz ise forvetlerden çok birşey beklemeyin.

7- forvetlerimiz ligin en formsuz forvetleri birinin golü yok diğerinin ne yaptığını anlamıyorum. cardozo zor pozisyonlarda beklenmedik goller atıyor. ama kolayları 2.lig topçusunun bile atabilecekleri kaçırıyor. Allah aşkına o nasıl penaltı kaçırmaktır. stoperler bile daha iyi vurur o topa. cardozo tek forvet oyanamaz yanına biri daha atmalıyız ama hocalarımız korkak olduğu için beklemiyorum böyle bir hareket. ndoye desen yatabare den daha kötü. muhammetten beklenti yüksek ama bu ortasaha ve kanatlar ile çok birşey beklemiyorum.

sadi hoca takımdan ayrılamamalı. kovulmalı hemde hemen. douglas-marin, cavanda-salih değişikliği 1.lig hocası olamayacağını net ortaya koyuyor. oyunu göremiyor. taktik nedir bilmiyor. bam güm top oynuyoruz. çok kolay gol yiyoruz ve atamıyoruz.

muharrem ustanın gerçekten işi çok zor kadro dışılar başlamalı adamlar maaşını aldı galiba ama çok birşey değişmemiş iho yu sevmem ama bunların parasını ödememesi çok birşey değiştirmiyormuş bunu gördük. keşke constant ve medjani gitmeseydi özellikle medjani takımda gol atabilecek tek isim o çünkü

Allah biz taraftara sabır versin küme düşme potasına doğru ilerliyoruz. haftaya antalya bizi bu futbolla ezer eto şova hazır olalım bence. sonraki hafta kasımpaşa da bizi yenebilecek potansiyelde.
                En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 22:43.
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak İzmirliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. paragrafın hariç katılıyorum.
                  Shota zamanında oynadığımız şeye futbol denemezdi, hatta Ersun'un , Halilhodziç'in de oynattığı futbolumsu şeyi gördükten sonra bugün sahadaki aksiyon, pozisyon iyi geldi.
                  Ama o bizi uçuracak uzun vadeli veya emanetçi hoca işi yaş.
                  Bugün Sadi hocanın yanlış tercihlerine rağmen sahada beğendiğim bir takım ve oyun vardı. Bu da oyunculardan kaynaklı diye düşünüyorum. Sadi hoca gerek ilk 11'leri, gerekse oyuncu değişiklikleri ve zamanlaması konusunda Haftalardır sınıfta kalıyor.. O yüzden de sezon Sadi hocayla bitmez diyorum..

Devre arası Hami'nin geleceğini ve önümüzdeki sezon da Lucescu'yla beraber devam edileceğini düşünüyorum..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yavuz bugün hayli sakinsin hayırdır inşallah
                    Maç sonunda sakinleştirici attım 4 tane :P Şaka bir yana bilmiyorum vallaha bir gariplik var bu akşam üstümde.Çok inanmıştım yeneceğiz diye herhalde skorun şokundayım.Belki gece kafam atabilir sabah görürseniz ceza vermeyin mesajı silmeniz kafi
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Şu hakemi de es geçmemeli ve ciddi bir açıklama şart. 10 dakika içinde İstanbul takımlarına böyle facia kararlar çıksa hakem şimdi doğduğuna pişman olmuştu. Ali Palabıyık bugün 3 puanımızı gasp eden haftaya stadın dolmasına ve takımın ivme kazanmasına engel olan çapulcunun tekidir.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o zaman neden müdahale etmedi

kopma anı vardı maçta ben hoca olsaydım orda 4 lü defansı çakardım geriye son 5 dk adamlar çok basit oynadı ancak bu oyuna karşı koyacak bir direnç olmadı takımda
                        ama hocaya kızmadım
                        ne yapsın hoca sol bekte adam yok
                        defansta adam akıllı tek defans aykut
                        Hoca diye bizim Faruk Berber'den bahsediyordum

Takımda sol bek eyvallah da olsa da oynatmazdı heralde. Marin var da ne oluyor. Yanında 65 dakika bekletti. Mağlupsun hala tek forvet oynuyorsun. Kulübede forvet var ama ne işe yarıyor ? Sadi hoca olarak yetersiz. Biraz daha sıkacağız dişimizi

Yorum

• İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu, Çaykur Rizespor maçı sonrasında şöyle konuşu:

“Üzülmemek mümkün değil. Golü kalemizde görene kadar maçın çok rahat devam ettiğini ve edeceğini düşünürken kaçan penaltı ve pozisyonlar sonrasında beklemediğimiz anlarda 2 gol yedik.

İlk 35 dakikalık bölümünde oynadığımız futbolun Trabzonspor adına son dönemlerin en iyi futbolu olduğunu düşünüyorum. Hiç pozisyon vermedik. Buna rağmen devreye 2-0 mağlup girdik. Demek ki futbolda bu da varmış.

Bir gerçek daha var. Eskiden Sadık Deda diye bir hakem vardı. Her gördüğünde penaltıyı verirdi. Maalesef bugünkü hakemimiz Rizespor’un da bir penaltısı olmak üzere en az 3-4 penaltıyı vermedi.

Rizespor’u kutluyorum. Oyuncularımı da kutluyorum. Çok şanssız bir maç oynadılar. Burada sorumluluk benimdir. Sonuç bir travmadır. Trabzonspor’un 3 gol yemesi karşısında rakip kaleci veya başka bir neden bizi mazeretli gösteremez”

Tam komedi.
                          Hanı bu herifte yaşından dolayı beyin damarlarında kireçlenme var kan bir gidiyor 3 saniye gitmiyor .Oyuncularını tebrik ediyorum diyor rize gibi bir takıma 3-0 yenilmiş.... Ha sonra kan akışı başlıyor birden sonra rizden 3 yediğinin ve yenildiğini farkına varıyor tam 90 derece farklı bir cevap daha söylüyor :Bu bir TRAVMADIR-SORUMLULUK BANA AYİT.Sadi denen keltoşu harbinden bir laboratuarda incrlemelyiz 90 yılların o maskulen parfümleri gibi bulunmaz bir insan .
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu hakemi de es geçmemeli ve ciddi bir açıklama şart. 10 dakika içinde İstanbul takımlarına böyle facia kararlar çıksa hakem şimdi doğduğuna pişman olmuştu. Ali Palabıyık bugün 3 puanımızı gasp eden haftaya stadın dolmasına ve takımın ivme kazanmasına engel olan çapulcunun tekidir.
                            6.hakem ne halt yiyor onu sormak lazım.Ali Palabıyık'ın son pozisyonu sezememesi anlaşılabilir

Yorum

• Antalya'ya helal olsun 10 kişi 2-0 dan 3-2 maç alıyorlar. Bizim topçu müsfetteleri izleseler utanırlar mı acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Teknik direktörsüz Antalya'yı Etoo çalıştırıyor 0-2 mağlup durumdan üstelik 1 kişi eksik 3-2 öne geçiyor birde bizim hocaya bak.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X