Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi
    Cardozo'ya laf söyleyenleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Krala gelene kadar Yusuf, Alper, yumlu malı var. Gerizekalıya anlatır gibi tekrar etmek istemiyorum artık.
    Tek kelime söyliyeyim penaltı kaçırmış üstünde o baskı olan ve 0-0 skor iken o adama penaltı attırılmaz

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      70ler her zamanda oynar,bu kafada 2000li yılların başları var
      Kafası hala orada kalmış. Futbol sürekli gelişti ve değişti ancak Sadi hoca kafasını yerden kaldırıp etrafına bakmamış. Acaba hiç avrupa maçı izliyor mu? Mesela Leicester City'nin şu an hangi durumda olduğunu biliyor mu? Hiç sanmıyorum ve bu adamın Marin'i filan oynatmaması çok normal sakın kimse şaşırmasın.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yazın bit kenara o sene bu sene küme düşeceğiz

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          profil resmin neyse birşey derdimde.

Korktun mu ?
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesinlikle doğru. Bu kadro artık iş yapmaz! Boşuna artık uğraşılmasın!
            Evet bu isimlere ilaveten Soner, Musa Nizam, Alper, Fatih ATİK de gitmeli

Maçın adamı

1- Itanje
            2- Aytaç
            3- Ekici
            4- Marin

Aytaç çok iyi iş çıkardı.
            Şu kaleciye bir gol atamadık.
            Oysa net en az 5 gol pozisyonumuzu çıkardı.
            Kırılma anı, 24. dakikada atılamayan penaltıydı.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lamı cimi yok. Bu kadro başarılı olamaz! Bu kadar açık ve net!
              Sorunu sadece hoca ile çözüleceği sanılıyordu çok yazık olur .Bu kadro ÇOKKKKK ZAYIF .Bursada da aynı sorun var alınan oyuncuların hepsi yanlış kadronun tamına yakını gönderilecek.AMA bu kadar borçla nasıl???? bu kadroyla devam edildiği taktirde bilemedin seneye kesin duseriz bu kadro vast üstü hiçbir takımda puan dahi alamaz.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• oyuna başlanması gereken kadroyla başlansaydı hem oyuncu değistirme hakkımızı böyle fuzuli yere harcamaz hem de gerçek manada risk alan hamleler yapabilirdik. (çift forvete dönme vs.)
                There is no spoon...

Yorum

• Şu anda 1 tane futbolcu diyebileceğimiz topçu yok elimizde

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu kadro futbol oynamaya imkan vermiyor! OLAY BUDUR!
                    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Korktun mu ?
                      yav he he.

Yorum

• Aytac mbia ve Mehmet disinda maalesef hepsi dokuldu
                        Ayrica marin cavanda varsa oynar arkadas Alper Ozer Salih'de gordugu nedir spagetti Sadi'nin
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bu takımın gol atması ancak duran toptan olur ki penaltı bile atamazsak o iş de zor. hücuma en fazla 4-5 kişiyle çıkıyoruz ve hep aynı hareketler. hele ekici artık terbiyesizlik seviyesinde oynuyor, her pozisyonda şut vurma amaçlı hareketler. ayrıca bizim futbolcuların oyun zekası yok, hocada da olmayınca defans yapamıyoruz. adamlar 2 kişi geliyorlar, bizim defansta 7 kişi var, ama basmıyorlar, bassalar sıkıştırıp alacaklar ama bekliyorlar, sonra adamlar çoğalmaya başlıyor, bizimkiler sürekli bakıyorlar. ben mi alacağım bu topu? en fazla çalım yersin veya faul yaparsın, hayret ediyorum. bir tek yumlu ve bazen de mbia top çalıyor.

sadi hoca devam kararı usta için büyük bir eksi olmuştu, üstüne rize rezaleti tokat gibi oldu. güçsüz bir yönetim görüntüsü devam eder ve bu skor kanıksanırsa çanlar erken çalmaya başlar! rize ki kadrosu çok kötü gerçekten, belki de 5 atılabilecek bir takım ama rezil oluyorsun, dalga geçiliyorsun ve tepkisiz kalacaksan yönetim olarak niye geldin derler adama!!!!!
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Hurma-Şota-İho enkaz bıraktı ve gitti. Taraftar gene burada.
                            Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Eşeklik bende kanat oyuncusu, defans oyuncusu ve hocası olmayan ama Özer'i , Yusuf'u , Salih'i , Alper'i ve Douglas'ı olan takımın kazanacağını düşünüyorum Kendimi çok güzel kandırmışım inanmışım ne diyeyim.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Rizespor Diziliş.jpg
                                Trabzonspor Diziliş.jpg
                                Maç boyunca ortalama dizilişler gözüktüğü gibi. Yorum sizin.

Kaynak: OPTA İstatistikleri
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X