İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
o maçı izlemeden kafasına göre yorum yapar aldırış etme.İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdami elestirin anladik da hakkini yemeyin
Yorum
-
Bu kadar güzel anlatılabilirdi hacı çok güzel kadromuz var dedi diye millet inandı. Beylerrrrrr berbat bir kadromuz var hatta henrikeli kadrodan da berbat bir kadromuz var bide 406 milyon borcumuz var çok iyi planlamaya elimizdeki futbolla alakası olmayan şahısları kakalamamız lazım sonra tekrardan büyük takım olmayı öğrenmemize lazım sonradan oynarsın şampiyonluğa işimiz çok zor futbol tarihinin en büyük kazıklarından birini yedik.İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleesas sorunun hoca olmadığını hacinin kulübe attığı kazıklar olduğunu ne zaman kabulleneceğiz ? başka hoca gelse forvetlerimizin şaha kalkacağını kalecimizin kalede panter kesileceğini stoperlerimizin çanekkale geçilmezi oynuyacağını inanıyorsunuz ? kafamızı kuma sokmayalım.bu takım düzelmez.sezon sonu temizlik şart.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
kimse cavanda nın marinin yedek kalmasını açıklayamaz aga.2 hafta önce rezil kırmızı kart gören oyuncu ilk 11 başlıyor.asıl mesele burda.birileri bunlar yedek kalsın diyor.sadi de yedek bırakıyor.teknik açıklaması yok.
yönetimde seyrediyor bu olanları.iyi bir yönetim olsa sadiyi kenara çekip hayırdır aga cavanda yerine salih.derdin ne diye sorar.TEKKEBALL
Yorum
-
macın ıkı yıldızı var bırı as takımdakı oyuncuları yanında oturan egosunu tatmın eden reklam pesınde kosan SADI dıgerıde ITANDJE..BASARI ISTIYORSAK BASARININ ANAHTARI BU TAKIMDA OZ EVLAT OYUNCU VE TEKNIK TAYFA YER ALMAYACAKÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Trabzon'u da Ermeniler kurdu!İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen Onur kovulmalı gerekirse Beşiktaş'a satılmalı kesinlikle alırlar , bu ne lan uefa dan ettin ligden ettin Türkiye kupasından da edersin sen
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen Onur kovulmalı gerekirse Beşiktaş'a satılmalı kesinlikle alırlar , bu ne lan uefa dan ettin ligden ettin Türkiye kupasından da edersin sen
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir sus beee iyi anladik Onur da Onur.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum