Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne güzel maç muç izlemiyordum nereden izleyesim tuttu be.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Bu sadi denen adam altyapıdan da acilen kovulmalı.

Yorum

• Cavandanın beyin sprinter beyler

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
        Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Cardoza maçı vermiştir bunun başka açıklaması yok kimse hem küm yapmasın sanki hoca kacırdı penaltıyı...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Cavandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahhahaha
            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Burda 5 gol yeriz diyen arkadaş vardı alnından öpüyorum o arkadaşı az çok tahmin etmiş tahlil etmiş demek kadroyu. Yahu küme takımlarını zar zor yenip havalara girmeyelim diye kırk kere uyardık. Sadi hoca sana da laflar hazırladım dur hele..
              "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Bazı maclar vardır forvetinle kazanirsin.Bazi maclarini kaleci ile,bazilarini da hoca ile. Maalesef bu hoca ile kazanacagimiz bir macti ve hoca olmadigi icin kazanamadık.
                Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Kıbrısa git kumar oyna sadi. Allh nelanı verisn

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sezon sonuna kadar degil ilk yari bitene kadar.
                    asıl önemli olan ilk yarı bitene kadar ki zamandı.zirveden koptuktan sonra ikinci yarıda hoca getirsen ne olur
                    TEKKEBALL

Yorum

• Bu sezon en iyi oynadığımız maç az kalsın 4-0 olacaktı

Yorum

• Cavanda ne yapıyor..... Geri bile gitmiyor....

Yorum

• Muharrem baskan hoca moca isini çabuk hallet, yoksa seni de indiririz o koltuktan, haberin olsun
                          Bir de hakem olaylarina da el at, soyunma odasina kitmelek dogru degil diyorsun da kendi yönteminle çöz o zaman, 5 dakikada 3 penaltisi verilmeyen ezik takimin baskani olmayi kendine yakistiriyorsan ayri mesele tabi
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hikmet Karaman iyi ders veriyor size.

Sadi Tekelioğlu da kim ya?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              U-17 topçusu Yusuf, mahalle futbolcusu Özer, zenci mahallesi ülkü ocakları genel başkanı Douglas ve yardımcısı Ndoye, adaparızı apaçi gençlikten Salih Dursun ve pek tabi ki rahmetli kemal sunal'ın dublörü namı diğer şaban Mustafa Yumlu ve niceleri, hepsi Trabzonsporda..
                              Trabzonspor 2015-2016 sezonundan tüm stadyumlarda gösterimde!
                              Ahaha harbi durum bu [emoji2]

Yorum

• esas sorunun hoca olmadığını hacinin kulübe attığı kazıklar olduğunu ne zaman kabulleneceğiz ? başka hoca gelse forvetlerimizin şaha kalkacağını kalecimizin kalede panter kesileceğini stoperlerimizin çanekkale geçilmezi oynuyacağını inanıyorsunuz ? kafamızı kuma sokmayalım.bu takım düzelmez.sezon sonu temizlik şart.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X