Ne güzel maç muç izlemiyordum nereden izleyesim tuttu be.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Yorum
-
Burda 5 gol yeriz diyen arkadaş vardı alnından öpüyorum o arkadaşı az çok tahmin etmiş tahlil etmiş demek kadroyu. Yahu küme takımlarını zar zor yenip havalara girmeyelim diye kırk kere uyardık. Sadi hoca sana da laflar hazırladım dur hele.."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
Bazı maclar vardır forvetinle kazanirsin.Bazi maclarini kaleci ile,bazilarini da hoca ile. Maalesef bu hoca ile kazanacagimiz bir macti ve hoca olmadigi icin kazanamadık.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
asıl önemli olan ilk yarı bitene kadar ki zamandı.zirveden koptuktan sonra ikinci yarıda hoca getirsen ne olurİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon sonuna kadar degil ilk yari bitene kadar.TEKKEBALL
Yorum
-
Muharrem baskan hoca moca isini çabuk hallet, yoksa seni de indiririz o koltuktan, haberin olsun
Bir de hakem olaylarina da el at, soyunma odasina kitmelek dogru degil diyorsun da kendi yönteminle çöz o zaman, 5 dakikada 3 penaltisi verilmeyen ezik takimin baskani olmayi kendine yakistiriyorsan ayri mesele tabiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ahaha harbi durum bu [emoji2]İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU-17 topçusu Yusuf, mahalle futbolcusu Özer, zenci mahallesi ülkü ocakları genel başkanı Douglas ve yardımcısı Ndoye, adaparızı apaçi gençlikten Salih Dursun ve pek tabi ki rahmetli kemal sunal'ın dublörü namı diğer şaban Mustafa Yumlu ve niceleri, hepsi Trabzonsporda..
Trabzonspor 2015-2016 sezonundan tüm stadyumlarda gösterimde!
Yorum
-
esas sorunun hoca olmadığını hacinin kulübe attığı kazıklar olduğunu ne zaman kabulleneceğiz ? başka hoca gelse forvetlerimizin şaha kalkacağını kalecimizin kalede panter kesileceğini stoperlerimizin çanekkale geçilmezi oynuyacağını inanıyorsunuz ? kafamızı kuma sokmayalım.bu takım düzelmez.sezon sonu temizlik şart.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum