Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    9 puan geriden gelip şampiyon olan takım var hafız.20 maç var ve herşey olabilirdi.fikstür avantajıda sende.rize haftaya antalya.
    Hemşerim Allahını seversen ne fisktür avantajından bahsediyorsun.Biz sidiksporla bile 10 hafta üstüste sahamızda oynasak yinede fikstür avantajımız olmaz.Ben hayatımda böyle enteresan birşey görmedim

Yorum

• Ya su ortaya bak.Allah aşkına Yusuf'un ne yeteneği var yeter

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adami elestirin anladik da hakkini yemeyin
        o maçı izlemeden kafasına göre yorum yapar aldırış etme.

Yorum

• Acilen Onur kovulmalı gerekirse Beşiktaş'a satılmalı kesinlikle alırlar , bu ne lan uefa dan ettin ligden ettin Türkiye kupasından da edersin sen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• Bu takım küme adayıdır yazın bir kenara

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Teşekkürler Cardoza başta Alper Douglas...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Oyuncular istekli ve oynuyor. Bütün problem sadi hocada. Cavanda varken neden salih oynar? Alper nasıl olur da hala kadroya girer? Akıl alır gibi değil. Yanlış savunma kurgusu maçı kaybettirdi bize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  esas sorunun hoca olmadığını hacinin kulübe attığı kazıklar olduğunu ne zaman kabulleneceğiz ? başka hoca gelse forvetlerimizin şaha kalkacağını kalecimizin kalede panter kesileceğini stoperlerimizin çanekkale geçilmezi oynuyacağını inanıyorsunuz ? kafamızı kuma sokmayalım.bu takım düzelmez.sezon sonu temizlik şart.
                  Bu kadar güzel anlatılabilirdi hacı çok güzel kadromuz var dedi diye millet inandı. Beylerrrrrr berbat bir kadromuz var hatta henrikeli kadrodan da berbat bir kadromuz var bide 406 milyon borcumuz var çok iyi planlamaya elimizdeki futbolla alakası olmayan şahısları kakalamamız lazım sonra tekrardan büyük takım olmayı öğrenmemize lazım sonradan oynarsın şampiyonluğa işimiz çok zor futbol tarihinin en büyük kazıklarından birini yedik.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• kimse cavanda nın marinin yedek kalmasını açıklayamaz aga.2 hafta önce rezil kırmızı kart gören oyuncu ilk 11 başlıyor.asıl mesele burda.birileri bunlar yedek kalsın diyor.sadi de yedek bırakıyor.teknik açıklaması yok.

yönetimde seyrediyor bu olanları.iyi bir yönetim olsa sadiyi kenara çekip hayırdır aga cavanda yerine salih.derdin ne diye sorar.
                    TEKKEBALL

Yorum

• macın ıkı yıldızı var bırı as takımdakı oyuncuları yanında oturan egosunu tatmın eden reklam pesınde kosan SADI dıgerıde ITANDJE..BASARI ISTIYORSAK BASARININ ANAHTARI BU TAKIMDA OZ EVLAT OYUNCU VE TEKNIK TAYFA YER ALMAYACAK
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Once koydukmu koydukmu simdi Trabzon sen bizim kardesimizsin birakin bu ayaklari ya ...

Yorum

• Tebrikler Rize taraftarı Trabzon kümeye diye bagırmadı...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acilen Onur kovulmalı gerekirse Beşiktaş'a satılmalı kesinlikle alırlar , bu ne lan uefa dan ettin ligden ettin Türkiye kupasından da edersin sen

Trabzon'u da Ermeniler kurdu!

Yorum

• Önce koyduk mu, sonra Trabzon ve Trabzon sen bizim kardesimizsin... 2 ayri kitle mi bagiriyor ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Acilen Onur kovulmalı gerekirse Beşiktaş'a satılmalı kesinlikle alırlar , bu ne lan uefa dan ettin ligden ettin Türkiye kupasından da edersin sen

Bir sus beee iyi anladik Onur da Onur.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X