Böyle bişey yok ya. Hayatımızın topunu oynadığımız maçta penaltı kaçırıyoruz, 3 tane penaltımızı vermiyolar sonra dönüp 2 tane armut yüzünden 2-0 geriye düşüyoruz. Ulan 2 golde Alperin oynadığı ama olmadığı kanattan geldi niye hala Alper abi derdin ne senin Sadi Hoca? Özer maçın saniyesinde bile yok niye Marin yedek?
Alper'i bu kulübe kim futbolcu diye transfer ettiyse Allah onun belasını versin
Douglas bizim yerli kazma stoperlerin ecnebi olanı, kıçını döndürene kadar adam kaleye iniyor
Sağ bekimiz iki golde da sol direkte, kademe hak getire
Yumlu gol kovalıyor haspam
Al sana defans hattı
Abi diyorum kadro BERRRRRRRBATTTTT BU kadar paraya bu kadar kötü kadro kurulabilir onurda berbat ötesi bunu kabul edelim .Keşke sene başında satılsaydı Allahtan 20 puana ulaştık rahatlıkla küme mucadelesi verebilecek bir kadromuz var şaka gibi sınır bozucu ...Bir gol yediğimiz an zonguldakspordan bile 5 tane diyebiliriz bu kadronun kurulmasında emeği geçen herkesin Allah cezasını versin ne diyeyim.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Bu nasıl iş ya kanatlar rezalet, özellikle sol kanat. Stoperimiz ondan bin beter. Penaltılarımız verilmiyor, verileni atamıyoruz. Her zamanki gibi kalemizi bulan her şut gol. En kreatif oyuncumuz yedek.Hocamız beyin yerine omurilik soğanıyla idare eden bir düşünme engelli.
Çok mu günahkarız ey Allah'ım..
Rahat yeneriz dedim sonuca bak ya ah shota şu takima bir sol bek bulamadi lar birde adam gibi bir forvet ikinci yari ben olsam muhammet beşiri sokarim en azindan koşuyor
Yorum