Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marin-Yusuf
    N'Doye-Özer

Yorum

• yok arkadaş yok lmuyor bazı şeyler harbiden delirtiyor adamı artık ikinci yarı farka gider rize sadi derhal kovulmalı
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Defans dörtlümüzde sadece Salih yedek olur. Diğer 3 lü kadroya bile girmemeli bu futbolla

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Onur çok kötü be kardeşim, ne olacak bu adamın hali, bu sene gerçekten tam bir kova gibi oynuyor.

Yorum

• Hakikaten onurun kendini toplaması lazım... Kaleciliği unutmuş gibi oynuyor

Yorum

• Türkiye de gruplardan hayatta çıkamaz. Hırvatlar gelmeyeydi iyiydi.

Yorum

• Alacağız bu maçı
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Guzel futbol yine hakem sahnede ama defans hattimiz berbat olunca sonuc bu oluyor. Onurda malesef sakatliktan sonra birturlu duzelmedi.

3 transfer acil yapilmali
                  Hizli saglam stoper
                  Sol bek
                  Sag acik
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• sadi hoca ikinci yarıya alperle başlarsa küfredip ceza alacağım sanırım.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Böyle bişey yok ya. Hayatımızın topunu oynadığımız maçta penaltı kaçırıyoruz, 3 tane penaltımızı vermiyolar sonra dönüp 2 tane armut yüzünden 2-0 geriye düşüyoruz. Ulan 2 golde Alperin oynadığı ama olmadığı kanattan geldi niye hala Alper abi derdin ne senin Sadi Hoca? Özer maçın saniyesinde bile yok niye Marin yedek?
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Alper'i bu kulübe kim futbolcu diye transfer ettiyse Allah onun belasını versin
                        Douglas bizim yerli kazma stoperlerin ecnebi olanı, kıçını döndürene kadar adam kaleye iniyor
                        Sağ bekimiz iki golde da sol direkte, kademe hak getire
                        Yumlu gol kovalıyor haspam
                        Al sana defans hattı

Onur'a hiç girmiyorum, sinkaf olur..
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Abi diyorum kadro BERRRRRRRBATTTTT BU kadar paraya bu kadar kötü kadro kurulabilir onurda berbat ötesi bunu kabul edelim .Keşke sene başında satılsaydı Allahtan 20 puana ulaştık rahatlıkla küme mucadelesi verebilecek bir kadromuz var şaka gibi sınır bozucu ...Bir gol yediğimiz an zonguldakspordan bile 5 tane diyebiliriz bu kadronun kurulmasında emeği geçen herkesin Allah cezasını versin ne diyeyim.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 5 0 lık maç 2 0 gerideyiz. Verilmeyen penaltılar cabası.

Yorum

• Bu nasıl iş ya kanatlar rezalet, özellikle sol kanat. Stoperimiz ondan bin beter. Penaltılarımız verilmiyor, verileni atamıyoruz. Her zamanki gibi kalemizi bulan her şut gol. En kreatif oyuncumuz yedek.Hocamız beyin yerine omurilik soğanıyla idare eden bir düşünme engelli.
                              Çok mu günahkarız ey Allah'ım..

Yorum

• Rahat yeneriz dedim sonuca bak ya ah shota şu takima bir sol bek bulamadi lar birde adam gibi bir forvet ikinci yari ben olsam muhammet beşiri sokarim en azindan koşuyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X