Daha 15. haftadan bu denli hedefsiz kalmamızın sorumlusu ne Şota'dır ne de küfürler yiyen Hurma'dır (ki kendisini bende sevmem), baş sorumlu futbolcuların maaşlarını ödememesine rağmen başarı bekleyen iho'dur. Sen M'Bia N'Doye gibi oyunculara para vermezsen yalandan oynar ki buna hep beraber şahit olduk.
N'doye Bursa ve bjk maçlarında 4-5 kez araya kaçarken son haftalarda yürümeye dahi mecali yoktu. Keza M'Bia ilk maçlarda ülkede en çok konuşulan isimken ta eskişehir maçına kadar pres yapmaktan acizdi.
İho toplam 3 yılımızı çalmıştır. Eğer futbolcuların parası ödense hakem hatalarına rağmen liderin maksimum 6 puan gerisinde olurduk.
İş işten geçti ama ben bu takımdan doğru hocayla kalan 20 maçtan 45 civarı puan bekliyorum. Sene sonu da İho'nun kulakları bolca çınlanır.
Tam bir bela forvet hattı var rakip te. Kweuke-Deniz Kadah. Güçlü, hızlı ve fırsatçı. En son Mersin idman Yurdu forvet hattından böyle korkmuştum. Kazanabileceğimizi sanmıyorum. Hele Eskişehir maçında oynanan futbolu falan oynarsak şansımız yok. Ekstra işler yapmamız lazım kazanmak için. Bizim oynadığımız oyun yetmez.
Yorum