Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aykut'un yaptığı hareket net kırmızı. Direk arkadan çift daldı. Ayrıca Mustafa'nın düştüğü pozisyon net penaltı.
    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Biri babalik vazifesini yerine getirsin su Aykut'u nolur tekvando'ya yazdirin
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Kırmızı verse niye verdi demezdim.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Aykut tamamen rakibi sakatlamaya yönelik bir hareket yaptı.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Okay sorumluluk almaktan uzak. Sürekli geri pas yapıyor, hücüm pasları da yerini bulmuyor ve etkisiz. Böyle giderse yerinde sayar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• başlık her dakika değişiyor yeni yöneticiler iyi çalışıyor tebrikler

Yorum

• Aykut'un bi çilehaneye kapanması lazım bi süre. Sakinleşip iç huzurunu bulması şart
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şu şartlarda iyi oyun değil galibiyet önemli. İkiyi bulursak rahatlayacağız ama ilk yarıdaki oyun anlayışıyla çok zorlanırız. Ancak Eskişehir risk alacak biz de ya defanstan çıkarken ya da kontrada yakalarız. Tabii Mehmet'in duran topuyla da fişi çekme şansımız var...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Mehmet ekicinin bu futbolunun açıklaması olmalı bu değil olmamalı

Yorum

• Eskiler çok iyi top çeviriyor... Bizimkiler seyrediyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• "Bu ne kardeşim ne biçim taraftar bu Trabzon taraftarı tribünler bomboş; İstanbul'da olsa 61000 kişiye oynardı."

Diyen olmadı mı
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başlık her dakika değişiyor yeni yöneticiler iyi çalışıyor tebrikler
                          Ben yaptım,Fatih değil ben yaptım

Yorum

• M'Bia mevkiisine çekilip orayı ya N'Doye ile çiftlesinler yada başka bir formül bulsun Sadi hoca.

Okay çok ağır kaldı topta dağıtamıyor ,Aytaç daha iyi şu anda.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aykut tehlikeli dalmış ama direk topa temas ediyor dikkatinizi çekerim
                              HAMİ_41

Yorum

• Aykut ofsayt için düdük çalmadan topa elle müdahale ettiğinde zirveyi gördü zaten. Faul düdüğünden sonra böyle bir müdahale yapması normal
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X