U17 milli takım kaptanı. Trabzonspor alt yapı oyuncusu.
Hemen öz evlat tribine girip insan karalamayin. (Size demiyorum)
Yurt dışından bir sürü teklif alıyor bu çocuk. Takip edeni çok.
Referans arıyorsanız da Fatih Tekke iyi bilir.
Futbolcu parasını alamadığı için bilerekten oynamıyor lafı çok yanlış bunu şöyle düzeltelim paralarını alamadıkları için kafaları rahat değildir bu olabilir kaldıki bence bu normal.Futbolculara suç bulanları 6-7 ay patronları veya devlet hayrına çalışmaya davet ediyorum,adamla sözleşme yaptıysan onu ödiceksin kimse zorla yapmadı o sözleşmeleri.
1.5m euro kazanıp 5 kuruşluk top oynamayan, ligin en verimsiz oyuncularının başında gelen Özer oynayacağına, 17 lik genci tercih ederim. Ekici de sakat, koy maçın son yarım saati oynasın... Aynısı Muhammet içinde geçerli...
Ama dün maça çıkmışlar galiba. Oynamazlar herhalde. Muhammet i bilmiyorumda Abdülhey maça çıkmış.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Eskişehir çok kötü oynayan bir takım. Bizim şansımıza geçen hafta kazanıp moral buldular. Bunu devam ettirmek isteyeceklerdir ancak 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum..
Abdulkadir Ömür kazandırılmalı aynı fikirdeyim ...
Yalnız şu kadrodaki genç rotasyonunu dolduran BY17 ikizi gibi olan M.Beşir kardeşimiz nasıl bi oyuncu göremedik bi türlü
Yorum