Orta Saha oyuncularımızın hepsi nerdeyse aynı özellikte. Tamamen tek pasla geçecek düzeyde bir takım yok ligde. Biz sürekli durduğumuz yerde tek pas yapıyoruz. Topu biraz ittirip arada oyunu açmak,rahatlatmak da lazım. Ekici bunu yapıyor ama faul almayı amçladığından bir etkisi olmuyor. Marin in Okay veya Aytaç out.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Beyler dağılalım BMN şubeİlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

diğer yöneticiler örnek alsın özellikle Fatih
ilk yarı sonucu diye değiştiren benim başlığı . Ben değiştirdim. Hakan değil. Fatih Ç derler bana
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Yumlu ders veriyor yanindaki defans oyuncularina helal olsun..okay 3 4 mactir cok bozuk aykut dengesizin krali yokdan yere cezali durma dustu takimi sabote ediyor kirmizi verse kimse niye verdin demez mehmet yine bencil oynuyor mbia tkimin en iyisi yumluyla beraber cardozo beni ceza alani icinde topla bulusturun yeter diyor resmen golcuyum diye bagiriyor feryadini duyan yok..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bence kıyaslama yanlış olmuş.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumluyu hiç beğenmem ama Douglastan bence daha iyi. Douglas okadar kötü yani anlatılacak gibi değil.
Yumlu futbolcu değil bir kere.
İşin şakası bir yana, Douglas alan savunmacisi. Yani takım savunmanız iyi ise Douglas muhteşem bir stoperdir. Bire birde ağır kalır ama havadan gecit vermez ve alan savunmasını çok iyi yapar. Mustafa da olmayan bir başka özelliği ise, ayağı çok iyidir. Şişirme top atmaz. Driplingle ileri çıkar ve ezbere top atmaz.
Oyun görüşü, futbol bilgisi çok iyidir.
Mustafa ile kıyas yapmak yanlış olur. Bu takıma Douglas ağır gelir. Takım kalitesi yükselince Mustafa nın kalitesinin düşüklüğü meydana çıkacaktır.
İnşallah o gün çabuk gelir ve hep beraber görürüz...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Ileriye birini sokmak lazım her zamanki gibi Cardozo ile takım arasında fazla mesafe var. Ndoye girebilir yada nasıl görmek adına Muhammet Beşirde girebilir. Neden yok bilmiyorum ama Mbia Aytaç okay gibi güçlü oyunculardan ikisinin önüne ekici marin olabilirdi. Bu arada golde ndoye olsa bu motivasyon ile taça vururdu herhalde.( ゚д゚)
Yorum
-
Colman yapinca klas savasci futbolcu oluyor Aykut yapinca kasap. Net olarak topa müdahele neyin kirmizisi anlamadim.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut bir tek bana mı Colman'ı hatırlattı o pozisyonda ?
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Colman efsane zaten. Unutamadığım böyle iki atlayış var biri Colman diğeri ise Egemen'in Diyarbakırspor maçında yaptığı atlayışİlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut bir tek bana mı Colman'ı hatırlattı o pozisyonda ?

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum