Bence 3 tane falan yeriz ama böyle maçlar genelde berabere bitiyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yine umutlu arkadaşlar görüyorum..Arkadaşlar yapmayın,beklentiyi yükseltmeyin sonuç hüsran olmasın.
Oynadığımız futbol ortada,teknik direktörümüz ortada,parasını alamayan ve kaos içindeki futbolcuları hiç saymıyorum bile..
+ birde şb yenilirse liderle arası açılacak buna izin vermezler,en kötü sahneye tetikçiler çıkar ve görevini yapar.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
N'doye hızlı mı valla hiç fark etmedim.İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin ve Mehmet oyun kuracak iki isim iken Özer ve Erkan müthiş bir fikir.
Onur
Cavanda Douglas Aykut Alper
Mbia Okay
Yusuf Mehmet Marin
Ndoye.
Tamamen gömülü oynayacağımız kesin gibi.
Douglas kapalı defans oyuncusu, Ndoye ve Yusufun hızını kullanmalıyız. Cardozo ile kaleye gidemeyiz.Bordo-Mavi
Yorum
-
Onur cavanda aykut douglas alper yusuf mbia ekici okay marin sefa belki bu 11 biseyler yapar Ama dar alanda oynamak sartiyla zaten bjk macindaki gibi yapsak 2-0 3-1 gibi skorlar aliriz fakat takimda buyuk kaos yuzunden ne oynadigi belli degil mactaki kritik adamlar mbia okay cavanda mehmet ve marin arkada iyi olursak yusuf ve sefanin hizindan faydalansbiliriz bana gore 0-0 kokan bi mac insAllah yeneriz
Yorum
-
yensen ne olacak .
yenilsen ne değişecek .
geriye doğru kadıköy.de yaptığımız maçları kaçınız doğru sayabilir .
hadi saydın diyelim .
ne olacak . çok mu önemli .
madalya mı veriyorlar .
farzet ki bu sefer yendin .
mesela salı sabahı ne olacak .
yendik diye sırıtacak mısın .
hadi sırıttın .
sonra .
şb.yi tutan arkadaşını kızdırdın diyelim .
tamam kızdırdın . deşarj oldun .
eee...
başka ...
la bi gidin artık .
ergen misiniz nesiniz.
seyret geç .
ötesi yok .
dünyevi zevkler gözünüzü kör etmiş .
azıcık da ölümü , ahireti , hesap gününü düşünün .
Azrail size trabzonspor.u sormayacak .
Yorum
-
Eğer bunlarla 5-6 hafta önce oynasaydık gol atma şansımız olabilirdi bu akşam izlediğim şikeciler (bu maçta da çok iyi bir oyun ortaya koymadılar) ile bizim ruhsuzları karşılaştırıyorum arada çok büyük fark var dua edelim de Onur gününde olsun yoksa hezimete uğrayacağımızı düşünüyorum..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
Çok geçmiş olsun , beyaz ışığa fazla yaklaşma 😊 ... Doktorlar ne diyor kaç gün daha buralarda olursun ?İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyensen ne olacak .
yenilsen ne değişecek .
geriye doğru kadıköy.de yaptığımız maçları kaçınız doğru sayabilir .
hadi saydın diyelim .
ne olacak . çok mu önemli .
madalya mı veriyorlar .
farzet ki bu sefer yendin .
mesela salı sabahı ne olacak .
yendik diye sırıtacak mısın .
hadi sırıttın .
sonra .
şb.yi tutan arkadaşını kızdırdın diyelim .
tamam kızdırdın . deşarj oldun .
eee...
başka ...
la bi gidin artık .
ergen misiniz nesiniz.
seyret geç .
ötesi yok .
dünyevi zevkler gözünüzü kör etmiş .
azıcık da ölümü , ahireti , hesap gününü düşünün .
Azrail size trabzonspor.u sormayacak .
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Defans yapmamız gereken maçlardan. Eğer Onur o eski günleri hatırlarsa ve defansta sağlam durursa kazanabiliriz. Defans eğer 3 pasla ceza sahası şov yaparsa 3-0 4-0 gibi rezil bir skor çıkabilir. Bjk maçı gibi yemezsek atacağımız bir maç bence...#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum