İlk olarak StyLe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
tabiki hepimiz iyi futbol istiyoruz lakin bende diyorum ki iyi futbola puan vermiyorlar önce adalet diyorum puan lamadığın iyi futbol sabahtan akşama kadar çalıştığın ama patronundan alamadığın paraya benzer adalet olsa zaten 3 aşağı 5 yukarı 7 yana herkes aynı futbolu oynayabilecektir...
-
Yenmemiz çok mümkün görünmüyor.Yenilmeyiz gibi...Tek ümidim rezil bir psikolojide olmamız.İyi olsaydık yeniliriz derdim.Bu maçta ne yapacağımız belli olmaz.İlk golü atmamız maçın ibresini bize çevirir.Maçı 1-1 tahmin ediyorumVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Yüz demeyelim de, kötü futboldan hakeme bile sıra gelmeyecek hale geldik.İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım aynı ruhsuz futbolu oynadığı sürece hakem hatalarını eleştirecek yüzü kendimde bulamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöylemi yanılmışım o zaman şikebahçe maçından sonra özür dilerim deniz beyden
İyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor,ilk kez büyük maçta görev alıyor bakacaz artıkİlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakhisar maçında ilave yardımcı hakemmiş yusufun penaltısını vermeyen hakem sanırım...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
büyük maç mı ne büyük maçı hırsızla mağdurun maçıİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor,ilk kez büyük maçta görev alıyor bakacaz artık
Yorum
-
Hırsız biz,mağdur onlar.İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük maç mı ne büyük maçı hırsızla mağdurun maçı
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöylemi yanılmışım o zaman şikebahçe maçından sonra özür dilerim deniz beyden
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakhisar maçında ilave yardımcı hakemmiş yusufun penaltısını vermeyen hakem sanırım...İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük maç mı ne büyük maçı hırsızla mağdurun maçı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
cüneytin malum vakasi olmasaydi bu maca kesin verilirdi.
genc hakemin verilmesi iyi, ancak azizenin yaptigi aciklamalardan sonra verilmesi manidar...
Hakem adaletli mac yönetirse bu mactan galip bile cikabiliriz.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
***İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-0 biter. Parasız sadet olmaz.
------------------------Onur------------------------------
Cavanda------Aykut---------Yumlu------------Alper
---------------Mbia-------------Okay----------------
Özer-------------------Ekici-----------------Yusuf
----------------------N'doye--------------------
Özer mecburiyetten. Cardozo, Marin ve Erkan sonradan girmeli.
hazetmediğim isimler olsada sahaya çıkacak kadro bu kadro
bende bu isimleri yazmıştım.
kesinlikle marin ilk 11 oyuncusu değil,son 30 dak.yararlanılması gerek,
bu kadro % 50-60 oranında kişiliklerini sahaya yansıtsınlar belki yenemeyiz
ama yenilmeyizde.
**
samimi ve içten mücadele et gerisi gelir kendiliğinden....
Yorum
-
Marin ve Mehmet oyun kuracak iki isim iken Özer ve Erkan müthiş bir fikir.
Onur
Cavanda Douglas Aykut Alper
Mbia Okay
Yusuf Mehmet Marin
Ndoye.
Tamamen gömülü oynayacağımız kesin gibi.
Douglas kapalı defans oyuncusu, Ndoye ve Yusufun hızını kullanmalıyız. Cardozo ile kaleye gidemeyiz.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum