Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben önce iyi futbol diyorum. Takım iyi futbol oynasın hakem hatasına gerekli tepkiyi gösteririm.

Mevcut TFF yönetimini bizim yönetim seçti. Artık içeride Trabzonspor'un hakkını savunacak adamlarımız var, Trabzonspor'un hakkını kimse yiyemeyecek dendi. Şimdi hakkımızı yiyorlar dediğimizde bugünlerde olduğu gibi herkes güler bize ve gülüyor da.
    tabiki hepimiz iyi futbol istiyoruz lakin bende diyorum ki iyi futbola puan vermiyorlar önce adalet diyorum puan lamadığın iyi futbol sabahtan akşama kadar çalıştığın ama patronundan alamadığın paraya benzer adalet olsa zaten 3 aşağı 5 yukarı 7 yana herkes aynı futbolu oynayabilecektir...

Yorum

• Yenmemiz çok mümkün görünmüyor.Yenilmeyiz gibi...Tek ümidim rezil bir psikolojide olmamız.İyi olsaydık yeniliriz derdim.Bu maçta ne yapacağımız belli olmaz.İlk golü atmamız maçın ibresini bize çevirir.Maçı 1-1 tahmin ediyorum
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım aynı ruhsuz futbolu oynadığı sürece hakem hatalarını eleştirecek yüzü kendimde bulamıyorum.
        Yüz demeyelim de, kötü futboldan hakeme bile sıra gelmeyecek hale geldik.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          öylemi yanılmışım o zaman şikebahçe maçından sonra özür dilerim deniz beyden
          İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          akhisar maçında ilave yardımcı hakemmiş yusufun penaltısını vermeyen hakem sanırım...
          İyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor,ilk kez büyük maçta görev alıyor bakacaz artık
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor,ilk kez büyük maçta görev alıyor bakacaz artık
            büyük maç mı ne büyük maçı hırsızla mağdurun maçı

Yorum

• 4 6 0 ne dersiniz

Yorum

• Onur
                Cavanda aykut douglas alper
                Erkan mbia okay yusuf
                Marin ekici
                Cardozo ndoye ugurcan salih aytac sefa özer

Yorum

Hırsız biz,mağdur onlar.

Yorum

• daha öncede dediğim gibi hakemin adil olacağını varsayarak 1-2 alacağız diyorum...

Yorum

öylemi yanılmışım o zaman şikebahçe maçından sonra özür dilerim deniz beyden
                      akhisar maçında ilave yardımcı hakemmiş yusufun penaltısını vermeyen hakem sanırım...
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• SON DAKİKA - Esteban Alvarado, alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile FIFA’ya başvurdu.ohh bundanda kurtuluyoruz keşke ihoda alacakları için ! fifaya başvursada ondanda kurtulsak

Yorum

• cüneytin malum vakasi olmasaydi bu maca kesin verilirdi.
                          genc hakemin verilmesi iyi, ancak azizenin yaptigi aciklamalardan sonra verilmesi manidar...
                          Hakem adaletli mac yönetirse bu mactan galip bile cikabiliriz.
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• 0-0 biter..

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3-0 biter. Parasız sadet olmaz.

------------------------Onur------------------------------

Cavanda------Aykut---------Yumlu------------Alper

---------------Mbia-------------Okay----------------

Özer-------------------Ekici-----------------Yusuf

----------------------N'doye--------------------

Özer mecburiyetten. Cardozo, Marin ve Erkan sonradan girmeli.
                              hazetmediğim isimler olsada sahaya çıkacak kadro bu kadro
                              bende bu isimleri yazmıştım.
                              kesinlikle marin ilk 11 oyuncusu değil,son 30 dak.yararlanılması gerek,
                              bu kadro % 50-60 oranında kişiliklerini sahaya yansıtsınlar belki yenemeyiz
                              ama yenilmeyizde.
                              **
                              samimi ve içten mücadele et gerisi gelir kendiliğinden....

Yorum

• Marin ve Mehmet oyun kuracak iki isim iken Özer ve Erkan müthiş bir fikir.

Onur
                                Cavanda Douglas Aykut Alper
                                Mbia Okay
                                Yusuf Mehmet Marin
                                Ndoye.

Tamamen gömülü oynayacağımız kesin gibi.

Douglas kapalı defans oyuncusu, Ndoye ve Yusufun hızını kullanmalıyız. Cardozo ile kaleye gidemeyiz.
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X