kadrodaki tüm ofansif oyuncular topu ayağına isteyen savunma arkası koşu tercih etmeyen oyuncular. bu oyuncu grubuyla topa hakim olamazsanız maça tutunmak mümkün değil. şb deplasmanında topa hakim olmayı rakibi koşturmayı planlıyorsa hoca saygı duyarım ama maçın ilk dakikasından sahamıza gömülecek, oyuncuların topla ilişkisi Allah ne verdiyse Dame'ye doğru şişirmek şeklinde olacaksa oyuncu tercihi gerçekten hatalı görünüyor.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Son oynadığımız maçın başlığına baktım. Maç başlayana kadar ki süreçte atılan mesaj sayısı 2050, sayfa sayısı 82. Bu maçta ise son mesajımla 619 sayfa sayısı ise 25. Bu durum sanırım her şeyi anlatıyor...
bırak şikebahçe maçını herhangi bir maçı bile 1 hafta gelsede izlesek diye bekleyen ben şimdi evde takılıyorum..
bazı ... çocukları sevinecek diye hakkımızı yiyen namussuzların Allah belasını versin. becerdi soğuttular futboldan.
En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 30.11.2015, 19:55.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Herkes ayağını yere bassın. Bu kadar maddi manevi çöküntüde Fener çıkacak 1-2-3 neyse atacak ve maç bitecek, acaba, yoksa, bu kez falan boşuna kendinize işkence yapmayın...
Yorum