Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyinsiz basın mensuplarından biride şu hurma ile ihoya ağızlarına mikrofonu sokup niye sormuyor: Hemşerim ,200 milyon TL harcayıp bu rezalet kadroyu kurmayı nasıl başlarsınız diye .Bak yemin ediyorum, bize bunu proje olarak sunsalar 5 kişi kafa kafaya versek hadi sponsorumuzda aziz yıldırım olsa yeminle uğraşsak didinsek bu takımı bu seviyeye getiremeyiz. Bu ikisini TIP BİLİMİ incelemeli emsali görülmemiş iki varlık iho- hurma.
    En son nakzo tarafından düzenlendi; 30.11.2015, 22:09.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özer
      Erkan
      Yumlu
      Alper
      Aykut
      Salih
      Deniz

En kısa zmanda takımdan giderler inşallah.
      +Musa Nizam
      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya abi yurtta kalıyorum kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi herkes laf atıyo bizi bu hale getirenler utansın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Destek gönderelim konum at

Yorum

• Şu özerde bizim göremediğimiz neyi görüyorlar anlam veremiyorum ben yenilgi bekliyordum.
          Sol beke yusuf monte edilsin ilerde cardo arlada marin mehmet erkan mbia okay gobek cavanda douglas aykut yusuf kalede onur bu kadro her maç çıksın ama asla şu özer denilin adam oynamasin salih falan bunlar boş adam.
          Fenere istersen 10 0 yenil ama kiytirik anadolu takimlarina yenilme şu ligde şunu bi kacrasalar şampiyon olacagız işte..
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor mağdur olduğu davada ezildi adeta silindi. Fenerbahçe suçlu olduğu davadan en az zararla çıktı gücüne güç kattı. Trabzonspor'un başkanı 2013'ten bu yana İHO. Trabzobspor'un elindeki kadro ile Fenerbahçe arasında şikeli sezondan bu yana uçurum var. Mazeret değil belki ama bu realiteyi görmezden gelemeyiz.
            Şike sürecinden beri gün geçtikçe batıyoruz.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Eğer İho Başkan olursa bu forum yöneticileri beni silsinler , zaten cezayı yiyecez

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• O değilde iho bu hafta resmen gidince son tekmeyi şikeci şerefsizden yemiş olacak. Artık ne büyük beddua ettiysek sağlam tutmuş. Yazık ama üzülmüyorum sana iho. Beter olursun inşallah.
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Gökhan Gönül güzel konuştu.Adam olacaksın,akıllı olacaksın.Yoksa rakip takımın oyuncusu gelir seni böyle elaleme rezil eder.Gideceksiniz.

Yorum

• Bu arada Antep maçında kural hatası vardı hani itiraz etmiştik ne oldu hakikaten sonra ! Uyumaya ve uyutmaya devam mı ?
                    McLas was Here

Yorum

• walking dead yeni bölümü çıkmış .. onu izleyim bari.. gerçi o diziyi izledikçe aklıma iho geliyo ama napalım
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• En iyi zamanımızda yenemediğimiz takımı bu haldeyken yenemezdik, iyi ki geçen hafta kazandık yoksa iyice küme düşme hattında olacaktık.

Yorum

• son 2 sene 250 milyon para harcandi sol bekte alperle basladik..defansta yumlu falan oynuyor..sonradan oyuna salih aytac giriyor..kenara altyapinin katili hasssortmanli sadiyi hoca diye koydular...bu hassssortmanlinin hemen arkasinda cardozo-marin bizim burada ne isimiz var yanina koyayim diye ic gecirerek oyle uturuyorlar...9 ay 10 gun cezali baskan.bizi bu hale getiren bu 9 ay 10 gunluk sahis yuzsuz bir sekilde tekrar aday falan oluyor.utanmadan arlanmadan akrabasi turgay haciosmanoglu kongre uyelerini ariyor bize oy verin diyor...sonra siz trabzonsporlular cok agresif cok sinirlisiniz cok kufrediyorsunuz...bu duruma kufursuz tepki verecek kadar sakin bir adam olsam gider squash falan takip ederim..
                          雌犬の息å* ..japoncada bizi bu hale getirenlere diyorlarmis yeni ogrendim..

Yorum

• Buyurun durum özeti budur. Üstünde oturana istediğiniz kadar tükürün hak ediyor bunu !!!

Yorum

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya abi yurtta kalıyorum kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi herkes laf atıyo bizi bu hale getirenler utansın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Sakin ol,kavga edecek bir şey olmadı,adamlar evire çevire yendiler.kaleye şutumuz yok.
                              • Memento mori

Yorum

• İho can kupa kupa dedin elin Fener'i seni evire çevire gönderdi sen git Aziz'in askerliği ile uğraş hakem kilitle başka Mış , muş muş muş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X