Beyinsiz basın mensuplarından biride şu hurma ile ihoya ağızlarına mikrofonu sokup niye sormuyor: Hemşerim ,200 milyon TL harcayıp bu rezalet kadroyu kurmayı nasıl başlarsınız diye .Bak yemin ediyorum, bize bunu proje olarak sunsalar 5 kişi kafa kafaya versek hadi sponsorumuzda aziz yıldırım olsa yeminle uğraşsak didinsek bu takımı bu seviyeye getiremeyiz. Bu ikisini TIP BİLİMİ incelemeli emsali görülmemiş iki varlık iho- hurma.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
+Musa Nizamİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer
Erkan
Yumlu
Alper
Aykut
Salih
Deniz
En kısa zmanda takımdan giderler inşallah.iho istifa.
Yorum
-
Destek gönderelim konum atİlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa abi yurtta kalıyorum kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi herkes laf atıyo bizi bu hale getirenler utansın
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Şu özerde bizim göremediğimiz neyi görüyorlar anlam veremiyorum ben yenilgi bekliyordum.
Sol beke yusuf monte edilsin ilerde cardo arlada marin mehmet erkan mbia okay gobek cavanda douglas aykut yusuf kalede onur bu kadro her maç çıksın ama asla şu özer denilin adam oynamasin salih falan bunlar boş adam.
Fenere istersen 10 0 yenil ama kiytirik anadolu takimlarina yenilme şu ligde şunu bi kacrasalar şampiyon olacagız işte..Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
Şike sürecinden beri gün geçtikçe batıyoruz.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor mağdur olduğu davada ezildi adeta silindi. Fenerbahçe suçlu olduğu davadan en az zararla çıktı gücüne güç kattı. Trabzonspor'un başkanı 2013'ten bu yana İHO. Trabzobspor'un elindeki kadro ile Fenerbahçe arasında şikeli sezondan bu yana uçurum var. Mazeret değil belki ama bu realiteyi görmezden gelemeyiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
O değilde iho bu hafta resmen gidince son tekmeyi şikeci şerefsizden yemiş olacak. Artık ne büyük beddua ettiysek sağlam tutmuş. Yazık ama üzülmüyorum sana iho. Beter olursun inşallah.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
son 2 sene 250 milyon para harcandi sol bekte alperle basladik..defansta yumlu falan oynuyor..sonradan oyuna salih aytac giriyor..kenara altyapinin katili hasssortmanli sadiyi hoca diye koydular...bu hassssortmanlinin hemen arkasinda cardozo-marin bizim burada ne isimiz var yanina koyayim diye ic gecirerek oyle uturuyorlar...9 ay 10 gun cezali baskan.bizi bu hale getiren bu 9 ay 10 gunluk sahis yuzsuz bir sekilde tekrar aday falan oluyor.utanmadan arlanmadan akrabasi turgay haciosmanoglu kongre uyelerini ariyor bize oy verin diyor...sonra siz trabzonsporlular cok agresif cok sinirlisiniz cok kufrediyorsunuz...bu duruma kufursuz tepki verecek kadar sakin bir adam olsam gider squash falan takip ederim..
é›ŒçŠ¬ã®æ¯å* ..japoncada bizi bu hale getirenlere diyorlarmis yeni ogrendim..
Yorum
-
Sakin ol,kavga edecek bir şey olmadı,adamlar evire çevire yendiler.kaleye şutumuz yok.İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa abi yurtta kalıyorum kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi herkes laf atıyo bizi bu hale getirenler utansın
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum