Bir oyuncu önceki maçta 11'de başlayıp bir sonraki maçta sakat olmadığı halde 18'e giremiyorsa o takım oturmamış demektir. Bunu tek yapan da Sadi Hoca değil neredeyse 2 senedir aynı sıkıntıyı yaşıyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yok yok ben izleyemeyeceğim sanırım. Uzun zamandır bu maçla ilgili üstümde bir ağırlık var. Değişik hisler. Şu an stresten havale geçirmek üzereyim. Gidiyorum.İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de ayni seyi hissediyorum ama dayanamayip seyredecegim
insallah siz 10 da biz mac seyrederken mutlu oluruz
İnşallah bu sefer olacak.
Yorum
-
Benim korkum maci kazanirsak iho capsizi bundan prim yapacakİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni daha heyecan basmadı.formayı görmem lazım.olurda kazanırsak usta rüzgarıyla yarışa ucundan dahil olabiliriz.
Yorum
-
suç sende değil anlıyorumİlk olarak oscarCardozo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanıtlıcam sana özelden numaramı atimmi?
akşam 10 gibi forma resmimi atarım sana ben
yazmaya devam et
Yorum
-
bende sabah öğrendim.İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAaa maç mı varmış
teşekkürler iho
Yorum
-
yok onu hallederiz burda. bunun dönüşü yok artık. illa bir gaf yapar kendini rezil eder zaten.İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim korkum maci kazanirsak iho capsizi bundan prim yapacak
Yorum
-
harbi boş konuşuyorsun.İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuç sende değil anlıyorum
yazmaya devam et
kanıtlim diyorum saçma saçma konuşuyorsun.
banlanmaktan mı korkuyosun
Yorum
-
Ama sayin ihoyakumpaskuruluyorcular bunu anlayamazİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok onu hallederiz burda. bunun dönüşü yok artık. illa bir gaf yapar kendini rezil eder zaten.
Yorum
-
O gol atsın ondan sonra gelsin bi golde bana atsın..İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünsenize N'Doye gol atıyor falanEn son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 30.11.2015, 19:49.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum